Στο Now that we’re dead στο Μεξικό
Επίσης quoted for truth, αυτό εννοούσα
Στο Now that we’re dead στο Μεξικό
Επίσης quoted for truth, αυτό εννοούσα
Άαααασε ρε πονηρέ, μας τα έχει πει ο Kid Rock πριν από τους A7X, τουλάχιστον αυτός ρώτησε πρώτα!
Αλήθεια; έχω καιρό να μπω στο forum τους. Προσωπικά μου άρεσε. δεν είχε κάτι να με χαλάει. Το κομμάτι βασίζεται στα ντραμς του Lars, που παίζει κάτι διαφορετικό από τα στάνταρ του, οπότε γιατί οχι;
Ξεπλυμενη η φωνη του halford, βαζουν τα γυαλια σε fates και αυτοι που δημιουργησαν το power ζηλευουν τα κοριτσακια. Στην αρχη ησουν γραφικος τωρα γελοιος.
Θες να τη κάνουμε σοβαρά την κουβέντα τώρα ;
Και εγώ λιγάκι καγκουριλα το βρήκα . Στον shadowing άρεσε.
Όχι δεν είναι απόλυτη αλήθεια αν το πιστεύει το 99% . Αλλά αν θέλουμε να μιλάμε σε ένα γενικότερο πλαίσιο που προσπαθούμε να έχουμε και μια “αντικειμενικοτητα” στη τέχνη και βλέπουμε ή νομίζουμε ότι βλέπουμε μεγάλο μέρος του κόσμου που όντως ασχολείται ενεργά και όχι επιφανειακά με την φάση (ή έστω αφιερώνει χρόνο για να το δει - ακούσει ) αυτή η άποψη του 99% είναι κάτι πολύ κοντινό στην "αλήθεια " χωρίς να είναι και απόλυτη φυσικά .
Επίσης το πέρασμα του χρόνου δείχνει σε γενικές γραμμές τι ισχύει . Αν το συγκεκριμένο το κάνουν σε κάθε Live για πολύ καιρό και σε δεύτερη περιοδεία ίσως σημαίνει ότι ο πολύς κόσμος ( που πηγαίνει τουλάχιστον στις συναυλίες τους ) το αποδέχεται . Πάντα μπορεί να υπάρχει και ένα μέρος που να το βαριέται ή να δυσανασχετεί και το ανάποδο .
Θα έρθω μετά να σου βάλω τότε που σολαραν - ψωλαραν στην περιοδεία του Black album και θα σου πω δεν είναι το ίδιο αυτό που κάνουν είναι μια τρίχα από τα τότε παπαρια τους ; αφού υπάρχει κόσμος που το δέχεται κάτι γίνεται σωστά ( ή δεν γίνεται άρα και θα το κόψουν ) .
Αλλιώς ρε Αλέξανδρε να γράφουμε μόνιμα χοντράδες και αν γενικά τα γούστα μας ταιριάζουν με εκείνα του συντάκτη που γράφει την χοντράδα είναι όλα οκ και θα ψάξουμε και τις μπάντες που προτείνει ( αν ρωτάς πως λειτουργώ εγώ προσπαθώ να δώσω “ευκαιρίες” και σε πράγματα που απέχουν από τα γούστα μου , άλλες φορές πιάνω το καλό - ιδιαίτερο που έχουν , άλλες φυσικά δεν καταλαβαίνω και τίποτα . Προσπαθώ να μη μειώνω αυτά που δεν μου αρέσουν όμως ούτε να τα συγκρίνω μόνο με αυτά που μου αρέσουν για να αποδείξω ότι δεν είναι " της προκοπής " , πόσο μάλλον να το γυρίσω σε προσωπικές χοντράδες ) .
Αυτό το έχουν παίξει και μαζί Live . Ευκαιρία και για το Sad but two που έγραψε πετυχημένα ο Αλέξανδρος.
Τουστιχον ο Κιντ τους εχει βαλει στα κρεντιτς !
Βασικα οχι, δεν ειναι αληθεια, εκτος αμα δινουμε βαση σε youtube comments. Εκει θα μαθουμε πολλες αληθειες, οπως οτι το St. Anger ειναι παρεξηγημενο και 100 φορες καλυτερο απο τα μη-μεταλ Load/Reload, οτι ξεπουληθηκαν μετα τη φυγη του Ron McGovney, οτι ο Mustaine εχει γραψει το 80% του Master Of Puppets και το μισο Justice, και αλλα τετοια.
Στο επισημο φορουμ των Metallica οι φανς τους δηλωνουν απλα σκεπτικοι, και μαλιστα οχι ολοι, ειναι αρκετοι που τους αρεσε. Εμενα δε με χαλασε να σου πω την αληθεια, αλλα ουτε το βρηκα και τιποτα ιδιαιτερο ή απαραιτητο. Σιγουρα το προτιμω απο το να ακουω τα ιδια τραγουδια ξανα και ξανα ή μια 18λεπτη εκδοση του Seek And Destroy χωρις λογο
http://www.setlist.fm/setlist/metallica/2017/foro-sol-mexico-city-mexico-2bf9f4a2.html
ΕΠΟΣ επιτελους. Ενα σετλιστ ΧΩΡΙΣ Nothing, Sad, Sandman!
Και πρεμιερα του Dream No More, και Ride The Lightning, και Roam και The Day That Never Comes (που οκ μαλακια επιλογη απο ολα τα τραγουδια του Magnetic, αλλα εστω τιμησαν το αλμπουμ)
μάλλον δεν το είδες καλά το σετλιστ. Στη φωτό που ανέβασαν έχει και nothing και sandman…αλλά έχει και τραγούδι με Iggy
μάλλον δεν το είδες καλά το σετλιστ. Στη φωτό που ανέβασαν έχει και nothing και sandman…αλλά έχει και τραγούδι με Iggy
Χαχαχ… οταν το ανεβασα, δεν ειχε ολοκληρωθει η συναυλια, για αυτο. Αρα εγραφε τη λιστα μεχρι και πριν το τραγουδι με τον Ιγγκι. Και δεν προσεξα αριθμο τραγουδιων. Ε να πανε να γαμηθουνε τοτε
Βασικά δεν έχω δει youtube comments, έχω δει όμως πολλά σε local chapters. Τα άλλα δε χρειάζονταν που γράφεις!
Και ντάξει, μαλακία ήταν δεν είναι κακό. Πολύ ‘fοrced’.
Αντίστοιχη μαλακία ήταν και το "Metallica family, right here, right now’ sing-along, δε δούλεψε και το έκοψαν όπως φαντάζομαι πως θα κάνουν και με αυτό.
Δοκιμάζουν πράγματα, άμα δεν τους βγαίνουν τα κόβουν, δεν είναι κακό στον πειραματισμό να βγει και κάτι μαλακία και να πας παρακάτω.
παιδιά τι παίχτηκε με τα ντραμς στο now that we re dead;… προσπαθω να δω το ποστ που το πρωτοαναφέρατε και δεν το βρίσκω… στραβομάρα
Βασικά δεν έχω δει youtube comments, έχω δει όμως πολλά σε local chapters. Τα άλλα δε χρειάζονταν που γράφεις!
Και ντάξει, μαλακία ήταν δεν είναι κακό. Πολύ ‘fοrced’.Αντίστοιχη μαλακία ήταν και το "Metallica family, right here, right now’ sing-along, δε δούλεψε και το έκοψαν όπως φαντάζομαι πως θα κάνουν και με αυτό.
Δοκιμάζουν πράγματα, άμα δεν τους βγαίνουν τα κόβουν, δεν είναι κακό στον πειραματισμό να βγει και κάτι μαλακία και να πας παρακάτω.
Κατσε ρε μαν, μαλακια επειδη δε σου αρεσε εσενα? Δεν ειναι κακο να ειναι μαλακια, οχι, πολλα πραγματα που εχουν κανει σε live τα βρισκω μαλακια κι εγω, με πρωτο και καλυτερο το σετλιστ, που εσενα σου φαινεται μια χαρα. Το συγκεκριμενο δε μου φαινεται καθολου μαλακια.
Ελα Godslayer:
ούτε μαλακία ούτε κακό, το βρήκα οκ, όχι κάτι σούπερ, αλλά σίγουρα κάτι είχε να πει καθώς ήταν χορογραφημένο και δεν ήταν τέρμα μονότονο
[quote=“drenie, post:3636, topic:29901, full:true”]
Γιατί ο furor νομίζει ότι κάτι έγινε που κάποιος λέει χοντράδες . Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι . Άσχετα που εμένα δεν μου αρέσουν παίζει και ρόλο ποιος το λέει και αν δέχεται και το ότι η γνώμη του δεν αντιστοιχεί με την πραγματικότητα πολλών.[/quote]
Ρε, εγώ δεν κατάλαβα τι νομίζω… χαχαχαχα
Προφανώς και μιλάω για μένα και ειναι άποψη μου.
Το 99% ήταν υπερβολή για να δείξω ότι δεν υπάρχει απολυτότητα ακόμα και σε κάτι προφανώς κακό (άντε δεν ηταν αυτό, ήταν το sing along που κάποιοι το βρισκαν καλό).
Πάντως στα φόρουμ απ’ τα chapters που είδα δεν βρήκα κανένα να του άρεσε, θα σου βάλω ένα print screen αν θες να μη νομίζεις ότι το κατέβασα απ το κεφάλι μου
Μάγκες, ας μην ξεχνάμε πως αυτοί που δεν τους άρεσε το είδαν στο youtube, θεωρώ πως θα είναι εντελώς διαφορετική φάση να το παρακολουθείς ζωντανά και να συμμετέχεις. Όχι πως νιώθω κάποια ανάγκη να υπερασπιστώ τους Metallica…απλά λέω
Περσινά ξινά σταφύλια. Όταν τα έκαναν αυτά οι Sepultura/Soulfly… ή γενικά κάποιες φυλές στην Αφρική…
Οι περισσότεροι που παραβρίσκονται στις αρένες που παίζουν οι Metallica, δεν ξέρουν τους Sepultura και δεν έχουν πάει στην Αφρική ή έχουν παρακολουθήσει κάποιο ντοκιμαντέρ του National Geographic οπότε… φετινά γλυκά σταφύλια