Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Για να συνοψισω, η διαφωνια μας ειναι οτι ο ντρενι τα βρισκει απλως ακριβα, ενω εγω τα βρισκω αηδιαστικα ακριβα.

ΥΓ. Και δεν εβαλα καν την παραμετρο βιοτικο επιπεδο και κοστος ζωης… θα τους δει ο Σουηδαρας να πουμε το 2018 με 70-80 ευρω που ειναι μια συντομη βολτα για λιγα ψωνια στο σουπερμαρκετ για μια οικογενεια, και ζηταμε απο τον Ελληνα ή τον Πολωνο να δωσει το κατοσταρικο, που ειναι το μισο του ενοικιο.

1 Like

Ο Δημήτρης είναι φανμποης δεν μετράει η γνώμη του.

Όλα τα προϊόντα - αγαθά είναι πανάκριβα . Στο εξήγησα και στην συνομιλία μας .
Από τα 4 ευρώ η μπύρα το κουτάκι στο academy μέχρι το 1.7 το γιαούρτι ενώ το ίδιο προϊόν έκανε κάτι λιγότερο από 1 ευρώ πριν από 8 χρόνια .

Σε όλα αυτά βάλε ότι έχουμε τρελούς φόρους στα πάντα και αν είναι αισχροκερδια ως ένα σημείο ένα εισιτήριο συναυλίας που μιλάμε για μια καυλα που έχουμε να γκρινιαξουμε για αυτά που είναι απαραίτητα στη ζωή μας και τα πληρώνουμε διπλά και τριπλά όχι για αυτά που απλά γεμίζουμε με ικανοποίηση τον εγωισμό μας .

Επίσης αισχροκερδια η τιμή αλλά να μην κατεβάζει και κανένας από εμάς τα άλμπουμς δωρεάν . Δεν είναι μονοπλευρό αυτό σου εξηγώ .

Καλά τραγουδα για το ενοίκιο . Πριν από 7 χρόνια ήταν στο θεό τα ενοίκια . Τι λες τώρα ; και θα κάνουν εξαίρεση για τον Έλληνα; τιμή πλαφόν για αμοιβή και όποιος μπορεί πληρώνει για να τους δει . Θα προτιμούσα να δώσω 100 να τους δω εδώ πάρα 300+ για να καταφέρω να τους δω εξωτερικό .

Ο λογος που δεν συνεννοουμαστε ειναι οτι εγω το πιανω το θεμα συνολικα και κατα ποσο ειναι φυσιολογικο να εχουν καθοριστει οι τιμες οπως ειναι τωρα, σε σχεση με τιμες πριν 10 ή 15 χρονια για το ΙΔΙΟ ΑΓΑΘΟ, ενω εσυ μου παρουσιαζεις ουσιαστικα εναν ειρμο σκεψεων που σε κανει να θελεις να πας στη συναυλια και να δωσεις το 100αρικο χωρις να το πολυσκεφτεις κιολας. Καλα κανεις αμα γουσταρεις, δε σου ειπε κανεις να μην ικανοποιησεις την προσωπικη σου καυλα, αλλα το οτι ειναι ακριβο το γιαουρτι, δεν το κανει καλυτερο το οτι ειναι ακριβο το εισιτηριο. Χειροτερο το κανει, γιατι φευγουν τα λεφτα του κοσμου που φευγουν στα απαραιτητα, να τον γαμανε και στους λιγους τροπους με τους οποιους μπορει να διασκεδασει??

Επισης, ποσα γιαουρτια θα φας το μηνα? 15? Θα δωσεις 70 λεπτα για το καθε γιαουρτι παραπανω? Αρα συνολικα 10 ευρω το μηνα? Και αυτο ειναι οσο εκνευριστικο και προκλητικο οσο το να δωσεις 100 ευρω για μια συναυλια που θα επρεπε να εχει τιμη το πολυ στο ημισυ, και μαλιστα για 3 ωρες διασκεδασης? Δεν καταλαβαινω τη συγκριση προσωπικα. Το αν θα κανουν εξαιρεση για τον Ελληνα ειναι ενα αλλο θεμα, αλλα προφανως αφου δε θελουν να κανουν την εξαιρεση, δε θα περασουν κι απο Ελλαδα…

Οσον αφορα τα 4 ευρω η μπυρα το κουτακι σορρυ κιοολας αλλα να μην ξαναπατησεις εκει. Υπαρχουν μερη (και μαλιστα γαματα μερη) που δινεις 3 ευρω τη μεγαλη τη μπυρα :stuck_out_tongue_winking_eye:

Εγώ δεν ξέρω για ακριβά φτηνά…αυτό που ξέρω όμως είναι πως 100€ εισιτήριο είναι το 1/8 του μηνιάτικου και στην καλύτερη το 1/4 των χρημάτων που μου μένουν για προσωπικά έξοδα (φαγητό, ντύσιμο, κλπ) και στην χειρότερη (άμα πέσει κανένας μήνα με ΔΕΗ και εφορία) …άσε να μην πω.

Αν το δω προσωπικά λοιπόν, τα 100€ είναι πάρα πολλά λεφτά. Δεν συζητάω αν αξίζουν την εμπειρία που έχω την εντύπωση πως έτσι σκέφτεται ο Δημήτρης. Προφανώς και το αξίζουν, αλλά δεν παυει να είναι ένα πολύ ακριβό εισιτήριο το οποίο θα μου γαμήσει τον προγραμματισμό του μήνα

2 Likes

Πραγματικά στην καλύτερη όμως γιατί ο βασικός πλέον είναι στα 510 ευρώ καθαρά για άνω των 25 ετών. Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς ότι είναι πανάκριβα τα εισιτήρια, και οκ τα 85 τα δώσαμε και για πόσες μπάντες το 2010, μην το ξεχνάμε αυτό.

1 Like

τον προγραμματισμο του μηνα στον γαμαει το γεγονος οτι ολα τα αγαθα ειναι πανακριβα και οχι κατι που θα κανεις μια - δυο - τρεις φορες στη ζωη σου.

Με το ιδιο σκεπτικο καποιοι αγοραζουν σπιτι , αυτοκινητο κτλ που προσπαθουν να συνδυασουν και την αναγκη τους και την καυλα τους.

Ο quintom θελει να ξεκινησει την “επανασταση” απο ενα εισιτηριο. Εγω λεω οτι αν ειναι να αντριδρασει καποιος θα αντιδρασει σε αυτα που ειναι καθημερινα και πανακριβα και οχι σε κατι τετοιο.
Αν ειναι βεβαια να ερθουν καλυτερες μερες επειδη ενα εισιτηριο ειναι πανακριβο τοτε γαμηστε τους Metallica Και την γαμωπεριοδεια τους και ολους τους ομοιους τους (εεεεεπ μην κανεις download λεμ το CD της τελευταιας μπαντας που γουσταρεις. Πηγαινε να το αγορασεις απο την επισιμη σελιδα τους , εστω και ψηφιακα).

2 Likes

Όχι Δημήτρη. Το γιαούρτι, η μπύρα και το κρέας είναι στο πρόγραμμα κάθε μήνα. Είτε είναι φτηνά είτε ακριβά, είναι υπολογισμένα έξοδα. Αν σκάσω ένα 100ρικο έξτρα (μαζί με τα παρελκόμενα + μεταφορικά), τότε τινάζεται στον αέρα η μπάνκα και είμαι στο τέλος του μήνα για καμιά βδομάδα άφραγκος. Η “επανάσταση” δεν θα κάνει διακρίσεις ανάμεσα στην φαγε και τους Metallica. Ζητάνε πολλά. That’s a fact. Τώρα αν εσύ το βρίσκεις λογικό είναι άλλο θέμα…το γεγονός είναι πως είναι πολλά τα λεφτά

2 Likes

Είναι πολλά, και για εξωτερικό που λέμε τα 300 είναι minimum, 100 αεροπορικά(αν τα κλείσεις τώρα), 100 το εισιτήριο της συναυλίας και άλλα 100 η διαμονή για 2 μέρες(ε στο περίπου)…δεν θα φας; δεν θα πιεις; δεν θα μετακινηθείς κάπως; 400 στο νερό

1 Like

Το βρίσκω λογικό ; ποιος το είπε αυτό ;

Βρίσκω πιο παράλογο όμως ότι έμεινα 2 χρόνια χωρίς δουλειά όταν ξανά βρήκα ήταν σχεδόν τα μισά η αμοιβή μου και κανέναν προϊόν δεν έριξε την τιμή του μέσα στα χρόνια της κρίσης .

Αφού λοιπόν δεχόμαστε να μας γαμανε, θα μας γαμανε και πάνω στη καυλα μας .

Επίσης αν πας πχ Βιέννη το σνιτσελ κάνει 20 ευρώ το πιάτο . Δεν θα στο πουλήσουν φθηνότερα επειδή είσαι Έλληνας και έχεις φάει στη μάπα την οικονομική κρίση .

Εγώ είπα πως το βρίσκεις λογικό εσύ…
Το θέμα είναι, για να το κλείσουμε κιόλας, πως δεν έχει σημασία αν είναι ακριβό ή όχι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχει αυτό το “είναι ακριβό το γιαούρτι άρα γιατί να μην είναι ακριβό το εισιτήριο των Metallica”.

Τον καταλαβαίνω πάντως τον @drenie σου λέει μια χαρά έχω δεν θα κάτσω να τα κλαίω, θα τα δώσω θα περάσω καλά θα ξεσκάσω και οκ δεν χάλασε ο κόσμος. Όλοι λίγο πολύ το κάνουμε αυτό είτε είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για διακοπές σε ένα νησί(αυτό κι αν είναι φουλ υπερτιμημένο) είτε για ο,τι ευχαριστεί τον καθένα

2 Likes

Αυτό το καταλαβαίνω και εγώ. Το είπα και πιο πάνω άλλωστε.

Σορρυ επειδή γράφω από το κινητό έβαλε ένα δεν παραπάνω .

Δεν το βρίσκω λογικό . Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο .

Στον παράλογο κόσμο που ζούμε όπως δέχομαι και άλλα δέχομαι και αυτό . Τίποτα παραπάνω .

1 Like

Εννοείται ότι είναι πανάκριβο το εισιτήριο. Το κακό είναι όμως ότι και με τέτοιο εισιτήριο πάλι γεμάτα θα είναι τα στάδια. Άρα την επόμενη φορά θα είναι ακριβότερο.

Άρα, οι επιλογές είναι 3:

• η απαισιόδοξη: δεν τα έχεις, δεν τα δίνεις, κλαις στο ντουζ σε εμβρυακή στάση.
  • η μετριοπαθής: τα έχεις, αλλά το σκέφτεσαι λογικά, λες να πάνε να γαμηθούν και δεν τα δίνεις γιατί πρέπει να σου βγει ο μήνας οικονομικά (τους έχεις δει όμως 2-3 φορές στο παρελθόν οπότε θα το καταπιείς σχετικά εύκολα).
  • η αισιόδοξη: τα έχεις, τα δίνεις, κλαις με τον Ulrich στο σημείο της δίκασης του One.
5 Likes

Ασε μας και εσύ ρε με τα κλιπακια σου . Εδώ μας κλέβουν οι ξεπουταλλικα.

Κανένας δεν είπε πως μας κλέβουνε και κανένας δεν αναφέρθηκε σε ξεπούλημα…ο βαθμός ευαισθησίας σου στο θέμα metallica είναι πολύ υψηλός σε σημείο που δεν μπορείς να διαχειριστείς την οποιαδήποτε κριτική προς αυτούς, ακόμα και την καλοπροαίρετη. Κάποιοι υποστηρίξαμε πως για δεδομένα και μισθούς Ελλάδας τα 100€ είναι πολλά χρήματα. Αυτό και τίποτα άλλο. Αν αξίζουν να παίρνουν ένα μύριο την βραδιά είναι άλλη κουβέντα…

Δεν στην λέω εδώ ε, απλά αν θες να γίνεται σωστή κουβέντα μην μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι της τυφλής υποστήριξης (δεν το κάνεις πάντα, αλλά ενίοτε το κάνεις χρησιμοποιώντας δικούς σου αφορισμούς). Επιχειρηματολόγησε και όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται. Δεν προσπαθεί κανείς να αλλάξει την γνώμη του άλλου. Συζήτηση κάνουμε να περνάει η ώρα

3 Likes

Ε ρε Διογένης που σου χρειάζεται…

2 Likes

κλαίω :joy:

1 Like

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

2 Likes