Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Υπάρχει ήδη το preorder σε όλα τα μεγάλα δισκοπωλεία του εξωτερικού (ιντερνετικά) με τιμή 27€ το διπλό βινύλιο και 23€ το cd. Το θέμα είναι τα έξοδα αποστολής αν και κάποια βάζουν προσφορές με δωρεάν αποστολή που και που. Την τελευταία φορά που είχα κάνει preorder το deluxe scream bloody gore μου είχε έρθει στην πόρτα τη μέρα που κυκλοφόρησε στα καταστήματα.

Γιατι πηρες το βινυλιο? Για να καθεται να πιανει σκονη μεσα στη θηκη του? Αν και με το πλαστικο περιτυλιγμα απεξω, οκ, δε θα πιανει σκονη, αφου δε θα το ανοιξεις και ποτε.

Εγω πηρα το 3πλο CD απο αμαζον $17 και χωρις shipping γιατι εχω καποιον με Amazon Prime, δε με χαλασε.

1 Like

Η αλήθεια είναι ότι 28 ευρώ είναι πολύ ακριβό η deluxe edition…απλά δεν ήξερα πόσο θα βγει με μεταφορικά. Τεσπα…

Ευτυχώς που εσύ θα ακούς το CD :grin:!

25 ευρω delivered απο Αμερικη, το θεμα ειναι θα φτασει το 2017 εδω… :stuck_out_tongue:

edit…preorder εγινε…εαν μετανιωσω το αλλαζω…

απο που το εκανες παραγγελια ;

εδω για ελλαδα πανω κατω ειτε απο com το παρεις ειτε απο uk τα ιδια χρηματα βγαινουν.

Λεω να κανω παραγγελια 4 με 5 CD ωστε να κερδισω στα εξοδα αποστολης.

ισως, αλλα στο uk αυτην την στιγμη το βινυλιο ειναι στις 33 λιρες δηλαδη 38€ χωρις ταχυδρομικα…

Περιμένετε να το φέρει το dodax.

Από τα public σήμερα μου ήρθε ενημέρωση ότι ο δίσκος θα είναι στο κατάστημα στις 2/11…

1 Like

Δεν μπορω να περιμενω λεμε !!! Βεβαια 2 βδομαδες νωριτερα μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση.

Αν θυμαμαι καλα οταν ηταν να βγει το Death Magnetic ενα μαγαζι στη Γαλλια το ειχε προς πωληση 15 μερες νωριτερα. Ετσι υποτιθεται leakαρε !

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση 2 βδομάδες…μπορεί να είναι και λάθος. Ποιος ξέρει;

public ρε! δεν είναι και τα HMV

1 Like

μου θυμίζει την φαση με το pro evolution παλιότερα και τα καταστήματα seven.

• το παιγνίδι το έχουμε, αλλά υπάρχει εντολή να μην το δώσουμε προς πώληση μέχρι την επίσημη ημερομηνία που είναι την άλλη τρίτη.
  • Δηλαδή δεν μπορώ να το πάρω τώρα, ε?
  • Οχι καλε, σιγά. Να πάρε

1 Like

καλα δεν είναι ακριβώς το ίδιο πορφυρέ

Να μην πεις μια χαριτωμενια, αμέσως να σε διορθώσουν :stuck_out_tongue:

1 Like

Πάντως όντως αυτή είναι η πολιτική τους. Αν θυμάστε και το St. Anger βγήκε 5 μέρες νωρίτερα

Και ποτέ να μην είχε βγει, δε θα κλαίγαμε.

Κατά τα λοιπά, και σήμερα να το έφερνε το Public, με 30+ ευρώ που θα το έχει (το βινύλιο), τρώει Χ. Στο αμερικάνικο amazon έχει 22.55 δολλάρια, έβαλα και κάτι ακόμα που ήθελα, τα ταχυδρομικά είναι πολύ φτηνά, οπότε το περιμένω.

1 Like

[quote=“pantelis79, post:400, topic:29901, full:true”]
Και ποτέ να μην είχε βγει, δε θα κλαίγαμε.[/quote]

σε τρώει κώλος σου να αρχίσουμε κουβέντα πάλι για την αλήθεια του St. Anger ε; :stuck_out_tongue:

στα του δίσκου πάλι…έχω γαμηθεί να ακούω το Moth…χαλαρά θα ήταν το καλύτερο τραγούδι του Magnetic λέω εγώ τωρα (βάζω και παραγωγή μέσα που όσο να 'ναι παίζει ρόλο)

1 Like