Μία και μόνη είναι η αλήθεια που το αφορά: είναι φόλα. Τη φάγαμε, τέλος, πέρασε. Πάμε γι’ άλλα .
Σταμάτησα να ακούω το Moth και θα προσπαθήσω να μην ακούσω κάποιο άλλο τραγούδι μέχρι να βγει (ή να “βγει”) ολόκληρος ο δίσκος. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ είπα, δεν είπα ότι θα το κάνω .
Η φωτο είναι από το making of του Moth… υπάρχει στο site τους και είναι πολύ ενδιαφέρον. Και γιατί δείχνει ακόμα μια φορά τη συνεισφορά του Lars αλλά και γιατί φαίνεται ότι η ιδέα του lead πριν το ρεφραιν έρχεται ξεκάθαρα από το Disposable Heroes…
Διάβασα αρκετές -συγκαλυμμένες- κριτικές για το νέο άλμπουμ που όλες μιλάνε πολύ θετικά, αλλά νομίζω πως αυτή έχει ένα λόγο παραπάνω να διαβαστεί μιας και μιλάμε για οπαδό των πρώτων δίσκων (“after 25 years of bad bets, outright busts, bizarre attempts to bankrupt the whole operation”) και του ακραίου μεταλ γενικά (με καλό γούστο όπως θα δείτε)
I dunno how much credit here is owed to Greg Fidelman, who produced, recorded, and mixed the album, but I’d consider naming my firstborn son after him. Because Metallica came into the studio with God knows how many random ideas, and somehow, they came out of it with a song that sounds like this? And what if — purely hypothetically — there are even better songs on Hardwired (από το Moth εννοεί), and those songs are also locked-in, razor-sharp burners?
χα χα χα χα χα!! Δεν ειναι κακο το κομματι των Death Angel αλλα δεν ειναι και κατι σπεσιαλ. Το Moth Into Flame στα δικα μου αυτια ειναι εκπληκτικο . Εχει παρα πολλα απο τα στοιχεια που εχω αγαπησει απο τους Metallica.
Επισης βλεπω ενα ψιλοσαματα για την μπλουζα του Hetfield … γαμαει το μπλουζακι. Δεν καταλαβινω ,Που ειναι το προβλημα ;
[quote=“drenie, post:412, topic:29901, full:true”]Επισης βλεπω ενα ψιλοσαματα για την μπλουζα του Hetfield … γαμαει το μπλουζακι. Δεν καταλαβινω ,Που ειναι το προβλημα ;
[/quote]
Καλά τωρα θα βγουν διάφοροι να προωθούν “την ατζέντα τους” βασιζόμενοι σε ένα μπλουζάκι που παίζει ο ίδιος να μην έχει ιδέα του τι λέει ή τι μπορεί να πρεσβεύει στην Ελλάδα. Κλάιν… σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Οι Ελληνες αριστεροπεριεργοι νομιζουν οτι το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ειναι χρυσαυγιτικο και φασιστικο, καθως ειναι συνυφασμενο δυστυχως με “λατρεις της ιστοριας”, ενω οπουδηποτε εκτος της Ελλαδας κατι τετοιο δεν ισχυει.
Αλλωστε κι εγω οταν τα μαθαινα στο σχολειο πολυ προ Χρυσης Αυγης και φασισμου στην Ελλαδα, η ολη ιστορια με τη φραση αυτη αντιμετωπιζοταν ως θετικη γενικως. Και στο εξωτερικο αυτη η φραση χρησιμοποιειται για να δειξει δυναμη και αντισταση σε μεγαλυτερες δυναμεις (οπως ηταν τοτε η Περσια απεναντι στην Ελλαδα). Δεν ειναι τυχαιο επισης οτι υπαρχει το λεγομενο Spartan Race, που αποτελει εξοντωντικο αγωνα δρομου μετ’εμποδιων και αλλων αντιξοων συνθηκων, που θελει τεραστια αποθεματα αντοχης και προσπαθειας.
Αλλα στην Ελλαδα ειμαστε αλλεργικοι με κατι τετοια, σημεια των καιρων… οπουδηποτε αλλου στον κοσμο οι Σπαρτιατες αποτελουν παραδειγμα προς μιμηση, στην Ελλαδα τους καπηλευτηκαν δυστυχως τα φασιστακια του κωλου, και τωρα οι αλλοι κραζουν οτιδηποτε θυμιζει Σπαρτιατες…
Η μονη μαλακια για James, ειναι αυτο, απο Wikipedia:
In the United States, the original Greek phrase and its English translation are often heard from pro-Second Amendment activists as a defense of the right to keep and bear arms. It began to appear on web sites in the late 1990s and early 2000s. In the Second Amendment or firearms freedom context, the phrase expresses the notion the person uttering the phrase is a strong believer in these ideals and will not surrender their firearms to anyone, especially to governmental authority
Το ξεραμε βεβαια οτι στο συγκεκριμενο θεμα ειναι τερμα βλακας.
μονο που το συγκεκριμενο μπλουζακι το αγορασε το 2010 παρεα με Δημοσιογραφο του Hammer . δεν νομιζω οτι εχει σχεση ολο αυτο μετα οπλα. Πηγαινε για κυνηγι. Το εκοψε . Δεν ειναι ρεπουμπλικανος .
Οχι, δεν εχω τετοια βιτσια, αυτα μονο οι μεταλλαδες.
Εγω γουσταρω να παιζουν τη μουσικαρα που γουσταρουν οι Metallica ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.
Η ουσια βρισκεται στο πρωτο λεπτο αυτου του βιντεο, αμα την πιασεις ποτέ, ελα να μας πεις για κατουρα.