Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Σοβαρά περιμένατε ότι το public θα το έφερνε δυο βδομάδες νωρίτερα; =Ρ

Το πρώτο μήνυμα έγραφε “μετά από ενημέρωση από τον επίσημο διανομέα…θα είναι διαθέσιμο στις 2/11” οπότε ναι για μια στιγμή το πίστεψα.

Επιβεβαιώνω επίσης. Απλά τη δεύτερη φορά μου έστειλαν sms. Εμένα δε μου φάνηκε τόσο παράλογο να είναι 2 βδομάδες νωρίτερα. Έχει ξαναγίνει (όχι τόσο νωρίτερα βέβαια)

Ειδα στο instagram οτι οι Metallica κανουν casting την επομενη βδομαδα προφανως για καποιο βιντεοκλιπ…
Αν κρινω οτι τα γυρισματα του Moth Into Flame εγιναν στις 15/9 και το βιντεοκλιπ βγηκε 10 μερες μετα,αρχες Νοεμβριου θα εχουμε νεο τραγουδι!!!

το κομματι θα ειναι το Now That We’re dead. Θα το κανουν οι τυποι (Herring&Herring) Που εφτιαξαν το εξωφυλλο και θα εχει καποια σχεση με αυτο.
Πιστευω τελος του μηνα θα ερθει το βιντεο. Πριν τον Νοεμβριο. Υποθετω ετσι οπως τρεχουν τα πραγματα στις μερες μας αρχες Νοεμβρη ολο και καπου θα εχει διαρρευσει ολοκληρο το αλμπουμ.
Νομιζω οτι θα γυρισουν συνολικα 4 βιντεο.

Αν κρινω απ τον τιτλο θα εχουμε τιποτα σε στυλ ζομπι ή κατι που να τους διαπερνα ρευμα κλπ για να θελουν και κοσμο…

Το αλμπουμ θα διαρρευσει απ την στιγμη που θα αρχισει να τυπωνεται, ισως και τελη Οκτωβρη…
Το θεμα δεν ειναι να το ακουσουμε οσο πιο νωρις γινεται το θεμα ειναι να ειναι γαματο το αλμπουμ…

Προς το παρόν έχουμε πολύ καλά δείγματα . Και περιγραφές από κόσμο που έχει ακούσει ήδη 6 κομμάτια και λέει τα καλύτερα . Άρα γιατί να μην είμαστε αισιόδοξοι ;

Εχει μια αποσταση η αισιοδοξια μεχρι το τελικο ακουσμα…
Κι γω υπεραισιοδοξος ειμαι…

Μακαρι παντως να ειχαν αυτον τον ηχο και στο DM θα μιλουσαμε για το μακραν καλυτερο αλμπουμ της δεκαετιας του 2000, απλα τωρα ειναι χωρις το “μακραν”

1 Like

Emoticon με facepalm δεν διαθέτει το κατάστημα?

1 Like

Αγκιστρια χωρις δολωμα και ψαρια εχει παντως…:joy:

1 Like

Περιμένω στα τελη Νοεμβρη να διαψευστώ πανηγυρικά για το αδιαμφησβήτητο γεγονός ότι οι Μetallica εχουν πεθανει δισκογραφικά μετα το Black album, με φωτεινες εξαιρεσεις (συγκεκριμένα και μόνο) το until it sleeps (μαλλον ξεμεινε απο το B.A…?) και την υπερπολύτιμη κυκλοφορια Garage inc με τις απιστευτα καλοπαιγμενες διασκευες!

Το Ηardwired ηταν μετριόκακο στην κυριολεξια… Στο Moth into flame ομως αναθαρρεις …(βρε λες να αναστηθει ο Λαζαρος…?)

1 Like

legolas σε κόβω και τρελό φανμπόυ… οι metallica έχουν πεθάνει δισκογραφικά μετά το πρώτο demo του kill em all… αδιαμφισβήτητα! Ποιο black album μας λες τώρα;

Την ουσία την πιάνω στο πρώτο λεπτό, εσύ καταλαβαίνεις ότι μετά το πρώτο λεπτό δεν υπάρχει ουσία όμως?

Γιατί χωρίς δόλωμα? Αφού εδώ μέσα το ακούσαμε και αυτό περί DM, να μη ψαρώσουμε?

Νταξει εστω με δολωμα, σκουπισε τωρα το αιμα απ τα χειλια…:sunglasses::stuck_out_tongue_winking_eye:

Οσο για το βιντεο του Quintom και για την ουσια μετα το πρωτο λεπτο η απαντηση βρισκεται…στο πρωτο λεπτο

1 Like

Τα γυρισματα ειναι 11-12 Οκτωβριου στην Καλιφορνια (γκρρρ) αρα με βαση τον υπολογισμο σου μπορει να εχουμε νεο τραγουδι γυρω στις 21-22 Οκτωβριου :stuck_out_tongue: Ομολογω οτι δε θελω να ακουσω το μισο δισκο πριν βγει, μπορω μια χαρα να περιμενω μεχρι τις 18 Νοεμβριου και να το ακουσω οπως παλια, με το booklet και τους στιχους μπροστα μου, χαζευοντας λιγο το (οχι και τιποτα το ιδιαιτερο) artwork, και ακουγοντας τα τραγουδια ολα μαζι για πρωτη φορα.

Το ειπες καλυτερα απο οτι θα μπορουσα να το πω εγω. :joy:

Επι της ουσιας, το Ain’t My Bitch ειναι αναμεσα στα πολυ πολυ αγαπημενα τραγουδια Metallica, και απορω πως γινεται να μην αρεσει σε καποιον, οσο old school και να ειναι. Απο την αλλη, γιατι να εκπλαγω? Εδω υπαρχει κοσμος που θεωρει οτι το Until It Sleeps ειναι κομματαρα, αλλα ταυτοχρονα ειναι σε εντελως διαφορετικο στυλ απο οτι το υπολοιπο Load, και θα ταιριαζε στο Black Album περισσοτερο… Το οτι το The God That Failed ή το Don’t Tread On Me ας πουμε θα μπορουσαν να ειναι αυτουσια οπως ειναι στο Load το προσπερναμε φυσικα. Και ταυτοχρονα προσπερναμε και τραγουδια οπως Bleeding Me και Outlaw Torn, “πεθαμενοι δισκογραφικα” αλλωστε.

Το casting θα γινει την επομενη εβδομαδα,τα γυρισματα δεν ξερω ποτε θα ειναι…
Νταξει το βιντεοκλιπ του Moth into flame δεν ειχε και κατι το ιδιαιτερο για να παρει μερες…

Ειναι πολλες οι μεγαλες μπαντες που θα ηθελαν το Ain’t my bitch στη δισκογραφια τους…
Για τα αλλα 3 θα σκοτωναν για να τα ειχαν…

Οχι, το filming γινεται στις 11-12 Οκτωβριου, το casting ουσιαστικα γινεται μεσω αποστολης των στοιχειων σου και φωτογραφιας, δεν ειναι για κανενα lead ρολο για να τους νοιαζει το υποκριτικο σου ταλεντο, οπαδους να χαζοχαιρονται θελουν :stuck_out_tongue:

1 Like

Θα συμφωνήσω με Quintom. Μπορεί σαν κίνηση marketing να είναι ωραίο να μας πασαρουν τραγούδια του δίσκου αλλά προτιμώ να είμαι απροετοίμαστος οταν θα τον εχω στα χέρια μου. Ελπίζω να αντεξω να μην ακούσω τίποτε άλλο μέχρι τότε. Αν δεν κάνω λάθος στο dm είχαμε ακούσει πριν την κυκλοφορία του cyanide, my apocalypse και the day.

o Quintom μπορει να εχει δικιο που δεν θελει να ακουσει τον μισο δισκο μεχρι να βγει εκεινος σε κυκλοφορια… αλλα !
Αλλα θα γυρισουν και αλλο video για το Dream No More.

Kαι τα 4 βιντεο ειναι για κομματια που θα υπαρχουν στο πρωτο CD…

Oποτε λεω εγω τωρα μηπως γυρισουν τουλαχιστον αλλα τοσα για το δευτερο CD ή ακομα καλυτερα καθε κομματι εχει το δικο του βιντεο ; Λεω εγω τωρα… Επισης ξεκινησε σημερα το τυπωμα !

drenie γραψαμε για το ίδιο θέμα σχεδόν μαζί… 4 βίντεο για ένα δίσκο είναι πολλά… νοιώθω ότι περιμένω να δω μια αγαπημένη ταινία και όλα τα social media έχουν γεμίσει με trailer και spoiler

1 Like