Metallica - Hardwired ...To self-destruct

εχουμε πει περι ορεξεως … το hardwired ισως οχι δεν εχει για πλακα το Emperor ( στιχουργικα παροτι οπως λεει και ο Hetfield , δεν ειναι και shakespeare ειναι ομως καλυτερο).

Σαν τραγουδι , το Moth into Flame το παταει κατω για πλακα.

Καλά ναι σεβαστές όλες οι απόψεις και όταν απέχουμε τόσο πολύ δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Ας περιμένουμε και όλο το άλμπουμ και μετά κάνουμε και συγκρίσεις :wink:

2 Likes

Προφανώς δε χωράει σύγκριση με το Testament. Το ένα είναι ολοκληρωμένος δίσκος και στο άλλο έχουμε ένα δείγμα. Για το Τεσταμεντ τα έγραψα στο αντίστοιχο θρεντ.

Αυτό που λες για το λάιβ από που το κρίνεις; Θα δω Τεσταμεντ σε κανά 2ώρο (για 3η φορά), αλλά έχει τύχει να τους δω μαζί στη Γερμανία και μόνο αυτή την εντύπωση δε μου δημιούργησαν. Έχω δει Metallica με Testament, με Βig 4, με Machine Head, με Volbeat, το ίδιο τριήμερο με Sabbath και Maiden, με AiC και πολλούς πολλούς άλλους και να σου πω την αλήθεια καμία μπάντα δε μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι καλύτεροι, πόσω μάλλον “τόσο καλυτεροι που είναι αστεία η σύγκριση”… Μόνο οι FNM τους προσέγγισαν σαν εμφάνιση (αφήνω έξω Sabbath και Maiden να μη μπούμε σε ατέρμονες συζητήσεις)

Για τα άλλα που λέτε είναι περί ορέξεως. Από το Megadeth και το Testament δε θα έβαζα καν τα τραγούδια που λέτε σαν αυτά με τα οποία θα τα έβαζα στη ζυγαριά με το Moth into flame λ.χ. Αλλά αυτό είναι το γούστο του καθενός.

Otan diakrineis ti tha mporouse na kanei i mpanta me vasi tis dikes sou prosdokies kai apaitiseis, kai nomizeis oti epeidi eisai megalos fan exeis kai dikaioma sto na krineis poia einai i sosti mousiki kateythinsi gia mia mpanta, tote eisai proton profitis, kai deuteron stalker, oxi apla skliropyrinikos.

Με βάση τις προσδοκίες που δημιούργησε η μέχρι τότε πορεία τους αγαπητέ, άσε την καραμέλα κάτω. Μετά το Justice η πρόοδος του ΜΕΤΑΛ ήχου των metallica ήταν ένα ωραίο μηδενικό, σε χαλάει αυτό που το ακούς? Αυτό είναι γεγονός. Στα αρχίδια τους οι μετάλλικα, κι αυτό γεγονός είναι και το σέβομαι. Απλά γκρινιάζω γιατί έδωσαν την εντύπωση ότι δεν υπήρχε ταβάνι μετά το justice αλλά τελικά το έριξαν το μπετό :stuck_out_tongue:

1 Like

matia καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς… αλλά το ότι δεν παίξανε progressive thrash συνθέσεις οπως τους ειχαμε συνηθίσει δε σημαίνει οτι δεν κάνανε καλή δουλειά. Ο ήχος του black είναι απλησίαστος και εχει γινει σήμα κατατεθέν γι αυτούς. Συνθετικά ειμαι μαζί σου μεχρι το justice, ήταν ταβάνι στο χώρο του θρας, απλά απο τοτε και μετά βελτιωσαν και δοκίμασαν αλλα πράγματα.

Ξαναλεω οτι χάνουμε το νόημα με τις συγκρίσεις. Εμένα μου αρκεί που είμαι τόσο χαρούμενος με όλη αυτή την αναμονη. Μετραω τις μέρες λες και απολυομαι από το στρατό.

Μέχρι το Justice πιάσανε ταβάνι στο thrash και μετά είπανε να πιάσουν ταβάνι και αλλού…

1 Like

Χαχαχαχα χαχαχαχαχα

Κάτι ακόμα: ποιος γαμεί τους στίχους;;;;

1 Like

O mustaine στο the mechanix και ο Eddie Vedder.

O hetfield λέει μόνο κάτι we are so fucked.

Καταλαβαινω την χαρα σας για να ακουσετε καινουργιο metallica , οπως οταν ειδαμε βυζι για πρωτη φορα, αλλα τα δυο απο τα τρια τραγουδια ειναι μετρια και το moth απλα καλο. Αν ειναι ετσι και ο υπολοιπος δισκος σε κανα χρονο θα μιλαμε για μια μετριοτητα οπως και για το DM.

1 Like

Ωραία τα λες . Πάω να ακούσω book of souls .

Αν και προτιμώ κώλους.

2 Likes

Πάω να ακούσω Ντανς Οβ Ντεθ. Τα λέμε αύριο - πιθανότατα θα κοιμάμαι μέχρι αργά.

2 Likes

Μπααααααχαχαχαχαχαχα

Μέχρι στιγμής οι αντιπαραθέσεις είναι σε μουσικό επίπεδο, “δε μου άρεσε το κομμάτι”-“ρε άντε τράβα άκου περλτζαμτουλμέηντεν”.

Περιμένω το επόμενο λέβελ, “μέτριος ο δίσκος” - “καλά μιλάς για τους μετάλλικα εσύ που έχεις γκόμενα το μπάζο τη Μαρία”

2 Likes

Έτσι είναι . Αφού μετά το And justice είναι ΓΤΠ και κάνουν ότι τους πουν οι μανατζαρεοι .

Εσεις ακουτε NWOBHM εγω ακουω ενα αδιαφορο ριφ στο καινουργιο,εσεις ακουτε ΘΡΑΣ στο hardwire εγω ακουω προσπαθεια να θυμηθουμε τα παλια, εσεις ακουτε το νεο master of puppets στο moth εγω ακουω ενα καλο τραγουδι. Εςεις νομιζετε οτι θα μοιαζει στο and justice, μαλλον εχετε γκομενα το μπαζο την μαρια.

Αν ακους αυτα να πας σε εναν ωριλα να σε κοιταξει

Οχι ακουω το νεο master και την φυςικη συνεχεια του and justice ενταξει τωρα; Ολα καλα; Ειμαστε ευτυχισμενοι εμεις οι 5 που για μερες συζηταμε για τα ποσα βιντεο θα βγαλουν και το ποσο γαμαει το τραγουδι απο τα 20 δευτερολεπτα που ακουσαμε;

Ποιος ειπε οτι απ τα 20 sec που ακουσε στο δειγμα οτι το τραγουδι γαμαει?
Και τι σχεση εχει με το αν ειναι ωραια τα τραγουδια με το ποσα βιντεο θα βγαλουν?
Μηπως νυσταζεις?

1 Like