Metallica - Hardwired ...To self-destruct

όλα καλά man. και εγώ δεν μπήκα να μαλώσω, απλά να σου πω την γνώμη μου. επίσης ευχαριστώ που είχες ανεβάσει εδώ το moth into flame reaction video μου και πήρε απίστευτα views εκείνη την ώρα.

το 2009 που έμπλεξα με την μέλλουσα γυναίκα μου, μου έκανε πολλά (μην σκέφτεστε πρόστυχα!!) για να με κάνει να τους ξανά αγαπήσω. ε, ήρθε το big 4 και έγινε η δουλειά. να ξέρεις δεν με πείραξε ποτέ η μουσική κατεύθυνση αλλά κυρίως οι δηλώσεις και η φάση με το napster κτλ. Ξέρεις όταν περνάς στην εφηβεία σου αγκαλιά με το AJFA ήταν κάπως όλο αυτό. Προφανώς και τα συγχώρεσα. Άλλωστε ο γιος μου είναι ήδη die hard Metallica fan. δες εδώ…

το “ζώα”, ήταν ατάκα Βασίλης Λεβέντης και πάνω στο χιούμορ ειπώθηκε. δεν θεωρώ κανέναν ζώο, προφανώς. Όλα καλά λοιπόν. Καλή ακρόαση στο άλμπουμ.

4 Likes

41χρονος youtuber που ξεκινάει τα βιντεάκια του λέγοντας “μεταλλάδες και μεταλλούδες μου” (οι μεταλλούδες ελεύθερες πετούν) παρεμβαίνει και προτρέπει για πιο χαλαρή φάση και χιουμοριστική διάθεση ποστάροντας και φωτογραφία με τον γιο του ενώ πήρε αρκετά σοβαρά κάποιο ποστ σε ένα φόρουμ για να γράψει ένα κατεβατό για τις βλέψεις του να μη γίνει Κοντοπίδης και πόσο αγαπάει τους Μετάλλικα, ο παντελής ποστάρει μεθυσμένος και μαλώνει με τον γρεγκ γιατί τον ιντριγκάρει, ο νκ_10 είναι περίπου 10 χρονων και γράφει ότι

και ο ντρένι γκρινιάζει που δε γίνεται διάλογος αλλά αν πει κανείς κακό για τον Χέτφιλντ θα στηριχτεί μέχρι και στο σύνταγμα της αμερικής και τα κατοχυρωμένα δικαιώματά του λες και είναι ο ντ(ρ)ένι κρέην

Σε όλον αυτόν τον χαμό χάθηκε το καλύτερο ποστ του θρεντ,

3 Likes

Είστε κολλημένοι, εγώ δεν έγραψα πουθενά για maiden και φυσικά δεν ζηλεύω τίποτα. Εςεις ξεκινήσατε τις μαλακιες. Και εγώ με Metallica μεγάλωσα και εμένα είναι αγαπημένο συγκρότημα. Μακάρι οι Metallica να γράψουν τον κορυφαίο δίσκο της καριέρας τους. Απλά δεν το βλέπω με τα μέχρι τώρα δείγματα. Εάν σας κάνουν εσάς οκ. Συνεχίστε τώρα να ανταλλάςετε απόψεις μεταξύ σας για το ποσό θεϊκός είναι ο καινούργιος δίσκος με τα μόλις τρία τραγούδια που έχετε ακούσει. Εγώ προβλέπω ότι ο μίσος θα είναι αδιάφορος και ο άλλος μίσος απλά καλος. Απορώ επίσης που κανένας δεν σχολίασε τον λασπώτηρα από το Μενιδι του καλύτερου ντράμερ όλων των εποχών.

ελα βρε bastard τωρα τι ειναι αυτα που λες ; Πως το βλεπεις ετσι ;

Κοιτα επειδη εχω πολλα παρε δωσε με την Αμερικη λογω οικογενειας δεν σου ειπα οτι μπραβο του , ουτε τι υπεροχος που ειναι.

Σου λεω πως ειναι τα πραγματα. Αλλα προφανως οταν σου δειχνουν την πραγματικοτητα το βλεπεις ως υπερασπιση.

Τι να κανουμε ; και με τον Burton Πηγαινε για σκοποβολη , μαζι με τον Jim Martin.
Μαλακια την θεωρω την οπλοκατοχη αλλα αν ειχα μεγαλωσει εκει μπορει να σου ελεγα αλλα.

Ειναι πολυ απλο.
Και ειναι και αστειο οταν κανουμε κουβεντα (και εχω κανει κουβεντα με καμποσα παιδια απο εδω μεσα ) να ερχεσαι να μου λες οτι γκρινιαζω .
Δηλαδη οκ για να μπορουμε να συννενοηθουμε θα πρεπει να λεμε τον Hetfield μαλακα για εκεινο ή το αλλο ενω εχουμε αναλυσει μεχρι και ποιες τριχες αφηνει πανω στη μουρη του.

Το 1995 είπε. Πριν το Load. Τότε που ο Jaymz είχε αφήσει την καγκουροχαίτη!!!

Οι Metallica τότε έκαναν αυτό που ήθελαν να κάνουν πάρα πολλοί άλλοι μουσικοί, αλλά κώλωναν. Είχαν δίκιο (οι Metallica).

Αν το μέτρο σύγκρισης σου είναι το Justice δε νομίζω να το βρεις κάτι παραπάνω από μέτριο. Αν έχεις σαν βάση τα θεωρητικά καλά thrash άλμπουμ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα (βλ. Meshiiak, Megadeth, Anthrax) τότε με βάση το υπάρχον δείγμα πάμε για (πολύ) καλό δίσκο. Αν θα είναι καλύτερο η χειρότερο από το Testament η το Death Angel κλπ θα φανεί αν και είναι θέμα γούστου και υποκειμενικότητας.

1 Like

Σωστό, αλλά αυτό πάει και ανάποδα, μην τα βλέπεις όλα ως κατηγορίες.

Ο γκρεγκ7 πόσταρε την άποψή του μουσικά για τα κομμάτια που βγήκαν ως τώρα και ότι δεν καταλαβαίνει πώς κάνετε έτσι (όχι όπως το έγραψα εγώ, το ποστ του έλεγε για βυζιά, επίσης έλεγε ότι το φλέημ του άρεσε) και μετά 3 χρήστες του την είπατε για τους μέηντεν. Έτσι χωρίς κανένα λόγο, επειδή έχει άβαταρ ή γουστάρει μέηντεν.

Αμέσως μετά ο νκ_10 γράφει για ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ μαλάκα μου επειδή λέει ο γκρεγκ τα γράφει αυτά γιατί σπάστηκε που οι αντίπαλοι μετάλλικα πάνε να βγάλουν καλύτερο δίσκο από την αγαπημένη του μπάντα, αυτά δεν ακούγονται ούτε στα γυμνάσια σήμερα, να ξέρετε, και ο σαντοκινγκ69 με τον κουίντομ συμφωνούν, ναι, “ισχύει πολύ αυτό”, είναι ζηλοφθονία.

Αν το παραπάνω το βρίσκετε λογικό, οκ, εγώ απλά μερικές φορές κοιτάω την οθόνη με αγνή απορία.

Σοβαρά τώρα πρέπει να ζεις σε άλλο κόσμο για να μην πιστεύεις ότι ναι υπάρχει και η ζήλια ανάμεσα σε οπαδούς, είτε μουσικής είτε μπάλας είτε ταινίας ξερωγω…

κριτική από metal hammer

Το ανάλογο του Γιώργου Γεωργίου στη μουσική. Τόσα λεφτά έχει, ας πάει είτε να κουρευτεί, είτε να κάνει μια επιτυχημένη εμφύτευση. Τα μάτια μας δε φταίνε τίποτα να βλέπουμε την άθλια καραφλοχαίτη του.

Κατά τα λοιπά Greg, συγγνώμη αν σου φάνηκα “επιθετικός”. Ήταν στο πλαίσιο των γενικότερων ποσταρισμάτων εδώ, καταλαβαίνω ότι μερικές φορές μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Παρ’ όλα αυτά, το Moth Into Flame είναι κομματάρα :sunglasses: (για τα άλλα δύο τα έχουμε πει).

Επίσης, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δε θα επαναληφθεί :joy:!

1 Like

φανμποϊδες (:stuck_out_tongue_winking_eye:) η πρώτη κριτική για τον δίσκο

Επειδή ζηλεύεις εσύ δεν σημαίνει ότι ζηλεύουν όλοι. Στο γ1 είσαι η στο γ2; Σιβητανιδειο ή εστία Ν Σμύρνης;

Γκράβα! Αλλά αν διάβαζες πιο πάνω θα έβλεπες ότι λέω

αυτά

δεν θα παρω σοβαρα εναν τυπο που εχει βαλει 4/5 στις babymetal και 5/5 στις τελευταιες δουλειες των Megadeth Και Machine Head (αυτες οι δυο ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες αλλα 5 στα 5 δεν ειναι σιγουρα οι τελευταιες τους κυκλοφοριες).

Ευχαριστω για το 10 χρονων δεν μειωνει εμενα αλλα τους αλλους που εχουν λιγοτερο μυαλο απο ενα 10 χρονο…Στην πραγματικοτητα ειμαι 32 και στο μυαλο οτι να ναι, αλλοτε γινομαι παιδι αλλοτε 30αρης αναλογα με ποιον εχω να κανω…

Πανο Πετροπουλε μια διορθωση το reaction στο Moth Into Flame το εβαλα εγω εδω και μαλιστα σε ειχα γραψει Πετρο για το επιθετο και νομιζαν οτι ειναι το μικρο σου χαχαχα

Χθες παιξανε και το Atlas,Rise! live στην Bogota

1 Like

sorry φιλε νόμιζα ότι ήταν ο Quintom!! :slight_smile:

Τα βυζια υπάρχουν για δυο λόγους. Για να βυζαίνουν τα παιδιά όταν είναι μωρά και για ΙΣΠΑΝΙΚΟ.

1 Like

Καλα δεν είναι απίθανο σε 12 κομμάτια να υπάρχει ένα filler και σε 90 λεπτά 2-3 κομμάτια που να χρειάζονταν edit.

Από αυτά που λέει ο πρώτος δίσκος στέκεται στα επίπεδα που ακούσαμε, όλοι μιλάνε με ενθουσιασμό για το spit out the bone και πολλοί βρήκαν κομμάτια στη δεύτερη πλευρά εξίσου καλά με το moth.

Από σήμερα θα αρχίσουν να δημοσιεύονται κριτικές.

Παίδες το edit (self-edit όπως το γράφει στο review) πως το εννοεί; Εννοεί ότι κάποια σημεία ακούγονται σαν demo; Ότι χρειαζόταν δουλειά κάποιος από τους 4 για να μην ακούγεται ξεκάρφωτος; Ή ότι έπρεπε να κοπούν μερικά αχρείαστα σημεία στα κομμάτια; ή όλα αυτά μαζί;

οχι καθολου απιθανο δεν ειναι. Και πολυ πιθανο να υπαρχουν και αλλα μετρια ή λιγοτερα καλα κομματια στο αλπουμ αλλα εδω ο τυπος δεν ξερει ουτε καν την διαρκεια του δισκου. Τι 88 λεπτα ; που και το Lords of Summer να εχει μετρησει στη διαρκεια ειναι πλεον κατα 1:10 μικροτερο και δεν παιζει να το εχει ακουσει αυτο.

Αλλα μιλαμε για μια κριτικη με μια και μονο ακροαση και το μισο πρωτο CD το εχουμε ηδη ακουσει αρα μας ειναι πιο οικειο.

Η κριτικη του δεν με πειθει και ακομα δεν με πειθει ο ιδιος ως συντακτης και αυτο δεν ειναι συμπερασμα απο την κριτικη στο Hardwired αλλα απο την αναγνωση πολλων και διαφορετικων κριτικων απο τον συγκεκριμενο.

Επισης μιλαμε για Metallica . Ειτε μας αρεσει , ειτε οχι , χρειαζεται να δωσεις χρονο στις δουλειες τους για να δεις αν ειναι καλο, εξοχο, μετριο κτλ , ξεχωρα απο το προσωπικο μας γουστο.