H κορη του Mustaine ειναι ζουμερη !
Του Harris ειναι τοσο ωραια που την παιρνει και για support o αρχηγος !! χα χα χα.
Ετοιμαζεται σιγα σιγα και ο Dave!!
(Στα σοβαρα τωρα αν ειναι να μιλαμε για παιδια με ταλέντο ο πιτσιρικας του Trujillo δειχνει να εχει μελλον)
Και η Skylar και η Connie ειναι πολυ ωραιες.
Μετα ο Δανος θυμηθηκε ποσο πολυ του αρεσαν ο System of a Down και παντρευτηκε την Jessica Miller Που ειναι η πρωην του Malakian (και του τραγουδιστη των Incubus). Ωραια περναει ο κοντος!
Αυτο το αστειο με το τηλεφωνο του Kirk πρεπει να σταματησει παντως. Αν και μου κανει εντυπωση να μην ειχε καθολου ιδεες και τα σολο του να ειναι ολα προβλεψιμα. Γενικα ο Kirk εχει πολυ καλο μουσικο αυτι (φαινεται και απο τις δημοσιευσεις του στο Instagram) και πχ ο ηχος που ειχε στο Ronnie Rising του πηγαινε πολυ. Μπορει να εχουμε πιο θετικες εκπληξεις στα υπολοιπα 9 κομματια.
Χμμμ κοιτα ομολογω οτι τη θυμομουν με λιγο πιο περιεργη φατσα, ειδικα σε αυτη τη φωτο εχει βγει παρα πολυ ωραια. Αλλα και στο βιντεο που τσεκαρω τωρα που θυμομουν, ειναι σχετικα ωραια οκ. Το παιρνω πισω, αν και μοιαζει με τον πατερα της και δε με ψηνει αυτη η μικρη ομοιοτητα (γαματη διασκευη btw)
Κι εδω ωραια ειναι, κλαμα με επισκεψη οικογενειας Mustaine στα McDonalds:
Κι εδω ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ εχει παει με γυναικα και κορη για ψωνια σε Ελλαδα, δεν αντεχωωωω, λιωνω με τα σχολια του. Εχω ξεκλειδωσει μια νεα, περιεργη, πολυ σκοτεινη γωνια του youtube.
Χαχαχαχαχα! Ε, πού να καταλάβεις. Για να μου γράψεις ότι δεν αμφιβάλλεις φυσικά. Βασικά, όχι, για να δείξω πόσο γελοίο ήταν αυτό που κατάλαβες από το ποστ μου αλλά τελικά έγινε ακόμη καλύτερη δουλειά. Ευχαριστώ.
Για τα κομμάτια με ήχο Justice, θα έλεγα ότι αποδεικνύει πόσο ανώτερη και πόσο πιο καυλερή παραγωγή είχαν τότε και πόσο αδιάφορη η σημερινή τους.
Τόσο ενδιαφέρον τα καινούργια τραγούδια όπου θέλουν να τα ακούνε με ήχο justice. Και μαλιςτα Τους ακούγονται και καλύτερα. Τιμάει τους δημιουργούς τους αυτή η κίνηση.
Ο ήχος του htsd σπέρνει και είναι heavy as fuck. Το ότι ο οποιοσδήποτε τυχαρπαστος κάνει τις μετατροπές στον ήχο των νέων τραγουδιών δεν σημαίνει τίποτα. Βγάζουν οι metallica νέο δίσκο και ο καθενας ανεβαζει οτι ναναι για να κανει views και για να μας δείξει τη δουλειά του. Οι συνθέσεις του justice θα μας δινανε τα μυαλα στα χέρια με την τωρινή παραγωγη (οχι οτι δεν το εκανε αλλα θα ηταν ακομα καλύτερα)
Διαφωνώ γιατί ναι μεν έχει βγάλει περισσότερους δίσκους αλλά εκτός από το τελευταίο, το μισό Endgame και το μισό System…έχει να βγάλει ολόκληρο δίσκο της προκοπής από το Youthanasia
To Dystopia για μένα επίσης είναι αυτό που λέμε “καλός” δίσκος. Δεν κάνω skip κανένα κομμάτι και θα τον βάλω να τον ακούσω μια στο τόσο, από τότε που βγήκε.
Επίσης έχει καλύτερα τραγούδια (για το αυτί μου) γιατί το να ανεβοκατεβαίνει την ταστιέρα ο εκάστοτε κιθαρίστας του Mustaine (αλλά και ο ίδιος) όπως γινόταν σε κάποιες τελευταίες κυκλοφορίες τους, μου φαίνεται ανούσιο.
Πάντως για να τρολλάρω και εγώ… Πως γίνεται να λέτε ότι το Kill 'em All είναι πιο αδύναμο από το καινούριο αν κρίνετε με βάση την “κάβα” που έχουν φτιάξει δισκογραφικά οι Metallica; Αφού όταν βγήκε το ΚΕΑ, δεν υπήρχε ούτε άλλη κυκλοφορία τους ούτε κάτι αντίστοιχο είχε ακουστεί στο metal, οπότε αυτόματα αυτό το κάνει 10αρι
Γαματο ακουγεται αυτο το αποσπασμα. Εγω τα ειπα οταν βγηκε το Moth, για βλακ αλμπουμ νο2 σε νοοτροπια παει η δουλεια, απλα σε μικροτερη κλιμακα προφανως.
Από εκεί το άκουσα κι εγώ για να πάρω πραγματική γεύση. Βέβαια να πω ξανά πως στο trailer του Atlas δεν ενθουσιαστικα και τελικά βγήκε ένα πολύ καλό κομμάτι…για να δούμε εδώ τι θα βγει