Η φωνή φέρνει σε Black album ή ακούω ότι να ναι;
Σε ολα τα τραγουδια ως τωρα ειναι εντελως black album η φωνη νομιζω
20 sec απο ενα τρεαγουδι 7 και βαλε λεπτων?
Ας περιμενουμε τον δισκο…
Τι σου κολλησε ρε καημενε; 10 δευτερολεπτα ακουσες , σου φαινεται και πιασαρικο παναθεμα σε. Μηπως ειναι και το καλυτερο του δισκου;
Καλύτερο και από τον επόμενο δίσκο μην σου πω ρε κακομοιρη
Ώπα, μισό, πως τη λένε την κόρη του Dave είπαμε;;;
http://www.rarerecords.net/wp-content/uploads/shopp_images/metallica_lightning_elektra3.JPG
Καλυτερο και απο το master μου φανηκε
Φαουλ χωρις κιτρινη καρτα. Το Cryptic Writings ειναι υπεροχος δισκος. Προσωπικα και το System το βρισκω ολοκληρο γαματο, δεν κανω κανενα τραγουδι και για κανενα λογο skip. Τωρα για το τι γλενταει ο Dave, ο Steve, o Bruce και αλλα τετοια, τα ειπαμε ηδη, μην κανουμε κυκλους:
Για να είμαι ειλικρινής έχω σε μεγάλη εκτίμηση και το Cryptic(το οποίο όμως έχει κάποια fillers) και το System(και αυτό με την σειρά του έχει τα δικά του). Αλλά μίλησα για ολόκληρο δίσκο που να ακούγεται χωρίς να πηδάω κανένα μα κανένα κομμάτι.
λες να το εγραψε και αυτο ο Mustaine?
Ο Mustaine οσα credits εχει παρει ειναι για τα σολο εκτος απο το Four Horsemen το οποιο ειναι δικο του…
Ετυχε να διαβασω μια ειδηση η οποια ειχε ημερομηνια Αυγουστου που ελεγε οτι ο Hetfield πηρε PhD στην αστροφυσικη για τις μαυρες τρυπες κλπ μετα απο 12 χρονια,ξερεις κανεις αν ισχυει ή αν δεν ειναι καμια μαλακια?
Αν ισχυει ξερουμε τοτε το λογο που δεν εβγαζαν δισκο…
Δεν παιζει για κανενα λογο να ισχυει προφανως.
Ισως σκεφτεσαι τον Brian May.
? Ο Mustaine τα κομμάτια του Kill Em All τα πήγε σχεδόν έτοιμα. Και στο Ride the Lightning γιατί να πάρει κρέντιτ για σόλο που δεν έπαιξε ποτέ; Άλλωστε η εισαγωγή του Call of Ktulu είναι γνωστό ότι είναι δική του και την ξαναχρησιμοποίησε ο ίδιος (σαν ακόρντα) στο Hangar 18.
…
Νε τι.
Ο vic εννοεί προφανώς ότι τα κομμάτια που έχουν ως συνθέτη και τον mustaine στο Kill’em All ( 4 είναι , four horsemen, jump in the fire , phantom lord , metal militia ) τα έφερε σχεδόν έτοιμα .
Το ίδιο αντίστοιχα ισχύει πάνω κάτω και για τα motorbreath, hit the lights που τα είχε σχεδόν έτοιμα ο Hetfield.
Είπαμε το παιδί θέλει κάποιον να του τα εξηγεί αλλιώς παρεξηγεί…
Έτοιμο πήγε το Mechanix και οι άλλοι δυο που είναι στα credits το μετέτρεψαν σε four horsemen.
Όπου είχε συνεισφορά πήρε και τα credit. Και σχεδόν ότι ιδέα είχε τη χρησιμοποίησε και με τους Deth (βλ. το παράδειγμα του Vic)
Νομίζω ότι είχε σχεδόν έτοιμο το Jump In The Fire και μάλιστα με άλλους στίχους, όπως και το Mechanix. Για τα υπόλοιπα δεν έχω ακούσει να τα είχε έτοιμα.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι και τα άλλα ουσιαστικά έτοιμα τα πήγε. Πάντως έτοιμα, ξε-έτοιμα, το όνομά του το βάλανε τελευταίο σε κάθε περίπτωση, χώρια ότι τους ζήτησε ρητά να μην τα χρησιμοποιήσουν, οπότε μεταξύ μας τώρα, και να μην ήσουν γκάου εγωίσταρος σαν τον Mustaine, μια λύσσα θα την ένιωθε ο καθένας.