Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Δεν ειμαστε μεταλ φανς και μη με ξαναπροσβαλεις σε παρακαλω!

Θα μπορουσα να μην ακουσω ποτε ξανα στη ζωη μου κανενα τραγουδι απο τα Iron Maiden, Killers, No Prayer For Dying, Virtual Eleven, Dance Of Death, The Final Frontier, Book of Souls, και δε θα μου ελειπε τιποτα, ισως εκτος απο το Mother Russia και το Prowler.

Εντάξει έτσι κιαλλιώς δεν είναι μεγάλη μπάντα οπότε δεν πειράζει.

Σε σοβαρότερα θέματα το πιο ενθαρρυντικό από το κομμάτι είναι ο ήχος μιας και η παραγωγή του Magnetic ούτε τους ίδιους άφησε πολύ ικανοποιημένους.Και το κλείσιμο του τραγουδιού βέβαια…

Iron Maiden=Phantom Of The Opera
Killers=Killers
No Prayer=Fates Warning
Virtual XI=Futureal
Dance Of Death=Paschendale
F.F.=When the Wild Wind Blows
The Book Of Souls=If Eternity Should Fail

Σου βαζω ενα επος καθε δισκο που απεκλεισες, your argument is invalid… :stuck_out_tongue:

Μην το κάνουμε Maiden το Topic παιδιά…

Haters gonna hate έτσι κιαλλιώς :stuck_out_tongue:

Το άκουσα το καινούριο Suicidal και δεν πατάει κάτω τίποτα. Είναι ένα καλό, χιλιοπαιγμένο θρας που το ακούς και δε σου μένει.
Sacral Rage να πω μάλιστα… Δισκάρα με @@ και όχι τυποποιημένο.

Το futureal με κάνει να αμφιβάλω για τα μουσικά σου γούστα :lol:
Βασικά βάζεις το the angel and the gambler και καπάκι το St. Anger και το τελευταίο φαντάζει έπος :lol:
Το BoS είναι δίσκαρος βέβαια, και live ένα σκαλί ακόμα πιο πάνω. Απλά υπάρχουν οι κλασσικοί τύποι που όποτε κυκλοφορεί ένα καινούριο MEtallica, Maiden, Sabbath θα το βγάζουν πατάτα επειδή δεν είναι δεκάρι.

1 Like

Μας κακομάθανε με τα δεκάρια στα πιο ευαίσθητα εφηβικά μας χρόνια, δε φταίμε εμείς που είμαστε κωλόγεροι πλέον και μόνο με δεκάρι μας σηκώνεται :stuck_out_tongue:

Πως να διαφωνήσω με αυτό το επιχείρημα; :-k :lol:

Αν η κλανια του Dickinson είναι τζουφια τι γίνεται?
Το γ…ε το τοπικ

1 Like

Και αυτοί είναι κωλογεροι οπότε να περιμένεις 10αρι είναι ουτοπία . Άσε που όταν είσαι έφηβος είναι πιο εύκολο να σε συγκινήσουν κάποια πράγματα .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σκεφτηκα φετινους δισκους γι’αυτο δεν πηγε το μυαλο μου στη δισκαρα των Sacral Rage. Ναι οι Suicidal παιζουν τυποποιημενο thrash αλλα το κανουν με παθος και μεγιστη καυλα, λιγοι μπορουν να το ισχυριστουν αυτο(εσενα κοιταω Kerry King…).

Το The Angel And The Gambler ειναι ισως το χειρoτερο κομματι που εγραψαν και οταν το αναφερει καποιος ειναι σα να κλεβει εκκλησια. Still καλυτερο απο ολο το St. Anger! :lol:
Κομματαρα το Futureal ασυζητητι! Με στιχους απο την ταινιαρα The Game με τον Michael Douglas, οποιος δεν το εχει δει να το δει παραυτα!

I know, έχω ρίξει τις απαιτήσεις μου από δεκάρι δίσκο σε δεκάρι κομμάτι, ακόμα περιμένω υπομονετικά…

Και πάλι σχετικό είναι αυτό όμως … για μένα έχουν κάμποσα τέτοια τα τελευταία 25 χρόνια .

Ε σχετικό είναι αφού για μένα μιλάω που με το που βγήκε το Load ξενέρωσα όχι απλά με τους Metallica αλλά με το metal γενικότερα και άρχισα τους U2 και τους REM :stuck_out_tongue: Πριν 20 χρόνια όλα αυτά…ancient history

Εσύ το γύρισες στους U2 και στους REM μετά το Load εκείνοι τους άκουγαν από την εποχή του Ride …

Το νέο Suicidal το βρήκα εξαιρετικό. Ναι οκ σχεδόν όλα τα ριφ κάτι άλλο θυμίζουν αλλά μια χαρά τα έχουν βάλει μέσα ενώ και ο ήχος είναι εξαιρετικός. Μάλλον το καλύτερο τους μετά το ντεμπούτο.

Επίσης μιας και μιλάμε για thrash θηρία εκεί έξω είναι και το νέο Sodom.

άκουσα αυτό το Caligula και είναι για γέλια δυστυχώς

Κάτι ξέρουν. Τεράστια συγκροτήματα και τα δύο.

1 Like

Οι U2 ήταν περισσότερο καυλες του Lars , οι REM του Cliff. Επίσης η πώρωση και των τεσσάρων ειδικά με το αμερικάνικο punk είναι γνωστή έτσι κι αλλιώς…

Τελικά κάποια πράγματα ποτέ δεν αλλάζουν. Διαβάζοντας τα τελευταία σχόλια στο topic μου θυμίσατε τις εποχές που πήγαινα στη β’ γυμνασίου (1988-1989) που τσακωνόμασταν σε όλα τα διαλείμματα για το ποιοι είναι καλύτεροι οι Metallica ή οι Maiden ειδικά μετά τις κυκλοφορίες του Justice και του 7th Son και αν οι Helloween με το Keeper II ξεπέρασαν τους Maiden.
Πάντως τότε μάγκες όντως τσακωνόμασταν για δισκάρες που ακούγονται μέχρι σήμερα.

ΥΓ1: Μετά από μερικούς μήνες άκουσα το Operation: Mindcrime και για μένα η διαμάχη για τον καλύτερο δίσκο του 1988 έλαβε τέλος.

ΥΓ2: Την άνοιξη του 1991 πήγαμε οικογενειακώς σε ένα φίλο μου στο Ναύπλιο. Ακριβώς την προηγούμενη μέρα είχε κυκλοφορήσει το Pink Bubbles go ape των Helloween και είχε προηγηθεί όλη αυτή η νομική διαμάχη με την ΕΜΙ και τη Noise και την αποχώρηση του Kai Hansen. Εκεί να δείτε τι τσακωμός γινόταν για το Maiden vs. Helloween. Βέβαια αυτό έγινε χωρίς να έχουν ακούσει το pink bubbles γιατί στην προ ιντερνετ εποχή για να φτάσει ένας νέος δίσκος στο τοπικό δισκάδικο πέρναγε πολύς καιρός.

Εδώ ο άλλος ποσταρει αεροπλάνο … τι να λέμε τώρα . Πάνω κάτω όπως τα λες φίλε Θανάση . Εκείνη λοιπόν την εποχή η αγαπημένη μου μπάντα έγιναν οι metallica και όλα τα άλλα δεν τα έβλεπα το ίδιο εντυπωσιακά . Μόνο οι judas priest με ταρακούνησαν. Αλλά οι four horsemen μεγάλωναν όχι μόνο στα μάτια μου αλλά και σαν μπάντα παγκοσμίως.

Αν βέβαια θέλουμε να βρούμε κάτι να γκρινιάζουμε θα το βρούμε σε όλα τα συγκροτήματα. Λίγο υπομονή και ψυχραιμία . Θεωρώ ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα μας δώσουν να ακούσουμε άλλο ένα τραγούδι .

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασαν