Metallica - Hardwired ...To self-destruct

αλλιως θα μας παει βολτα ο τυπος απο το pre-listening με το Nissan του , οταν θα εχει φρικαρει μεσα στη κινηση για να μπορεσουμε να το ακουσουμε !!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ο δίσκος στο ιντερνετ και να μην τον ακούσω…δεν είναι καιρός για ρομάντζα :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

εγώ επειδή είμαι old school τύπος θα περιμένω πάντως και …10 λεπτά. Αν σκάσει μύτη πριν την ώρα του καθημερινή πρωί, έχω σηκωθεί και έχω εξαφανιστεί από τη δουλειά επειδή θα νιώσω μια ξαφνική αδιαθεσία, θα έχω καβάτζα μια 6αδα μπυράκια στο ψυγείο και θα τον ακούσω και δεν μπα να είναι και σε ποιότητα 32kbit/s :stuck_out_tongue:

Καμία διάθεση για ρομαντισμούς indeed

4 Likes

να δω ρε αλητες σε ποιο κομματι θα κανετε διπλο κλικ πρωτα

Στο Atlas Rise προφανώς! :stuck_out_tongue:

Η πρώτη ακρόαση δεν θα έχει διπλό κλικ για κανέναν λόγο

'Ολο μονορούφι! Και θα προσπαθήσω να μην πιω μπύρες, δεν θέλω να μου αποσπάσουν την προσοχή! Αυτό με την αδιαθεσία από την δουλειά θα παίξει πολύ εκείνη την μέρα…

εχω κανονισει αδεια για ολη την επομενη βδομαδα!! οποτε ειμαι ετοιμος ακομα και αν λικαρει !

Απο το Hardwired θα ξεκινησω γιατι θελω να απολαυσω τους σαιξπιρικους στιχους του Hetfield …

ελπιζω να κρατηθω μεχρι να το περασω σε ενα στικακι και να το απολαυσω στο ηχοσυστημα και να μην το ακουσω απο το PC .
Εκτος αν βαλω ακουστικα κατευθειαν.

Εγώ λογικά στο pc την πρώτη, έχω σχετικά καλά ηχεία, και μετά θα το χώσω σε κινητό ε θα το κάψω και σε cd για το τουτου…ε την άλλη Παρασκευή θα είναι στα χέρια μου έτσι κι αλλιώς! 10 μέρες ρεεεεεεε

“The album’s only weak track was, almost inevitably, its most obviously commercial: a nauseous bit of old-fashioned heavy metal nonsense – co-credited to Hetfield, Ulrich and Mustaine
but actually based on one of the first songs Mustaine had ever written as a teenager – called ‘Jump in the Fire’. Replete with shout-out chorus and a tediously telegraphed attempt
at a catchy riff, ‘Jump in the Fire’ was so wince-inducingly rote it could have come from any of the chart-fixated LA glam-metal bands Metallica professed to loathe so much”
https://store.kobobooks.com/el-BE/ebook/metallica-enter-night?utm_campaign=TextQuotesIOS&utm_medium=Social&utm_source=App_Acq

Επίσης για όσους λένε οτι οι Metallica έχουν ξεπληρώσει όσους τους έχουν δανείσει λεφτά όταν ξεκίνησαν:

“In order to get the recording onto the finished disc, it first had to be transferred onto a reel-to-reel tape, for which the studio charged $50. More problems. Recalls Slagel: ‘Lars
doesn’t have fifty dollars, I don’t have fifty dollars. Luckily my friend John had the fifty dollars so he loaned us the fifty bucks so we could get the thing bumped up and
mastered and finished.’ Brian says he doesn’t know if John ever got his fifty back. As Kornarens later recalled: ‘Lars suddenly starts to panic and he gets all frantic and he
looked over at me and goes, “Dude, have you got fifty bucks?” A…
https://store.kobobooks.com/el-BE/ebook/metallica-enter-night?utm_campaign=TextQuotesIOS&utm_medium=Social&utm_source=App_Acq

Για να μη μιλήσω για το τι χρωστάνε στον Mc Govney ε; Είπαμε, δεν είναι και οι Lannisters ώστε να πληρώνουν οοοολα τα χρέη τους! :stuck_out_tongue_winking_eye:

ΥΓ: Sorry, απ’ ότι φαίνεται δεν μπορείς να κάνεις quote όσο μεγάλο απόσπασμα θες από το βιβλίο. Το νόημα είναι ότι ο Kornarens τους δάνεισε 50 δολλάρια για να μπουν στο Metal Massacre αλλά ακόμα και σήμερα δεν τα έχει δει πίσω τα λεφτά αυτά.

Μα τον Οσιρι, τι λετε?
Καψιμο εντελως?

2 Likes

Να κάνουμε έναν έρανο ρε παιδιά…

1 Like

Με τόκους είναι πολλά τα λεφτά…

Συμβολικό είναι το ζήτημα ρε παιδιά! Εγώ πάντως αν ήμουν ο τυπάς με τα 50 δολλάρια θα τους ζητούσα να παίξουν μια φορά στο πάρτι γενεθλίων μου για να είμαστε πάτσι.

1 Like

οτι οι Metallica γαμιουνται , κλεβουν κομματια ,δεν δινουν χρηματα πισω και οπου δινουν σιγα τι σημασια εχει ; εμεις θα κανουμε παρανομο download τον νεο δισκο ωστε να μην παρει μια ο φραγκοφονιας Lars που μας εκλεισε το Napster , οτι δεν τα κανουν ολα τελεια συμφωνα με τα δικα μας γουστα οτι αν καποιος υπερασπιστει τις επιλογες τους ειναι φανμποης , ενω αν καποιος ειναι πιο επικριτικος δεν δειχνει σεβασμο , οτι δεν παιζουν οπως τα πρωτα χρονια και μετα εκαναν βλακειες , ειχαν καλο ενστικτο για τις επιλογες τους μονο στην αρχη , οτι ειναι χειροτεροι απο αλλες συνομηλικες μπαντες αλλα ταυτοχρονα περιμενουμε να ειναι καινοτομοι , οτι κουρευτηκαν δεν επαιξαν thrash , οτι μας φανηκε μαλακια το Load και ηθελαν να κανουν αρπαχτη τοτε ακολουθωντας το πνευμα της εποχης αλλα τωρα μας φαινεται πιο τιμιο να παιξουν οπως επαιζαν τοτε και οτι αν καποιο κομματι τυχει να μηνμας αρεσει το ιδιο οσο τα υπολοιπα κανουμε κωλοτουμπες .

Πανω κατω αυτα . Που βρισκεις το παραξενο ;

1 Like

Και αν κι αυτός δεν τους γουστάρει πλέον;

Όχι ρε, κι αυτός κολλητάρι του Lars ήταν, Κυριακές καναπέ El Cerrito και τσόκο μαροκάνα.

Πρωτον θα το ακουσω οταν ληκαρει σε 320 mp3 στον υπολογιστη μου γιατι εχω και καλα ηχεια με πολυ μπασο. Οταν προσπαθω να πω στον κοσμο οτι το Justice For All εχει μπασο με δουλευουν, αλλα ειναι αληθεια. Απλα οι κιθαρες ειναι πολυ ψηλα.

Δευτερον εννοειται πως θα το ξεκινησω απο το Now That We’re Dead, δε νομιζω οτι υπαρχει ουτε ενας λογος να ακουσω τα δυο πρωτα. Το Hardwired πρεπει να το εχω ακουσει πανω απο 50 φορες στο διμηνο που εχει βγει, ενω το Atlas, Rise! το εχω ακουσει καμια 15αρια το πολυ, αλλα δεν τρελαινομαι κιολας, το βλεπω πολυ πιθανο skip στο μελλον :stuck_out_tongue:

Όχι ρε παιδιά, εννοείται απ την αρχή μέχρι τέλους θα παίξει ο δίσκος…Κανένα skip

1 Like

Θεωρητικα δε θα κανω κανενα skip, απλα θα φορτωσω στο winamp τα 10 τελευταια τραγουδια :stuck_out_tongue:

Και οταν λεω θεωρητικα προφανως εννοω πρακτικα

υπάρχει ακόμα αυτό;;;;; ρε που πάμε ρε!

1 Like