Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Είμαι υπέρ της αποχής σε τέτοιες περιπτώσεις… Προσωπικά τα promo single τα ακούω μόνο τη μέρα που κυκλοφορούν

Μετά ούτε νότα… Και εννοείται καμία κριτική από κανένα …Αν μ αρέσει , μ αρέσει…Κι ας το κραζει όλη η υφήλιος. Αν δεν μ αρέσει, δεν με απασχολεί καθόλου αν ο δίσκος εκθειαζεται από όλους

Δεν είναι ψυχαναγκασμος η μουσική. Πόσο μάλλον το ροκ/μεταλ …Ούτε θα του δώσω 10 ακροάσεις σε οποιονδήποτε δίσκο , εάν στις 2-3 δεν με καλύπτει αυτό που ακούω . Η καλή μουσική σε παίρνει απ τα μούτρα με την πρώτη

1 Like

Μαλακες το εχουμε καψει ή ειναι η ιδεα μου?

Αντε 1 εβδομαδα εμεινε, μετα θα αρχισει η πραγματικη μαχη αποψεων…

1 Like

Ισχύει αυτό, απλά όταν πρόκειται για πολύ αγαπημένη μπάντα δίνω μια μεγαλύτερη βάση και το ακούω λίγο παραπάνω.
Τώρα προσπαθώ να μην τα κάψω για να ακούσω τον δίσκο ολοκληρωμένα και να δω πως τσουλάνε μέσα στο σύνολο.

2 Likes

@Rebel ψυχαναγκασμός -κάποιας μορφής- έως έναν βαθμό για υπεραγαπημένες μπάντες υπάρχει. Άνθρωποι είμαστε το μυαλό παίζει παιχνίδια στο παρασκήνιο και ας μην το παίρνουμε χαμπάρι. Πάνω κάτω ισχύει και με εμένα αυτό που λες. Η μόνη περίπτωση που έκανα προσπάθεια να μου αρέσει με το στανιό δίσκος ήταν στο St. Anger. Δεν πίστευα αυτό που άκουγα, όλο έλεγα “αποκλείεται, κάτι δεν πάει καλά, κάτι δεν καταλαβαίνω”. Μπορώ να πω πως τον άκουσα αρκετά τελικά τον δίσκο, αλλά ο χρόνος λειτουργεί κατά τέτοιων περιπτώσεων. Πέρασαν τα χρόνια κατάλαβα τι σόι άλμπουμ είναι, και πλέον δεν “ντρέπομαι” να πω πως δεν με ικανοποίησε (κάποιες καλές ιδέες υπάρχουν βέβαια αλλά συνολικά δεν…ειδικά με αυτά τα εκνευριστικά τύμπανα).

τώρα για την αποχή, αυτό είναι πως την βρίσκει ο καθένας. Προσωπικά απλά δεν μπορώ να μην ακούω καθημερινά τα moth και atlas … πρέζάκι με κατάντησαν :stuck_out_tongue:

πάντως νομίζω πως σήμερα θα ήταν μια καλή μέρα να λικάρει (αν και δεν το βλέπω) … να έχουμε ένα ωραιότατο σκ μπροστά μας να το ακούσουμε όπως πρέπει

3 Likes

Άσχετος. Ως δήλωση ήταν γαμάτο.

Επειδη ειμαι σε ενα σαπιολαπτοπ και μερικα ποστ ξεφευγουν.Επιεικως εσβησα απο τις τελευταιες 20 ωρες κανα 40αρι ποστ.

Το εχω πει πολλες φορες και το ξαναλεω για να το εμπεδωσουν και οι πιο νεοι.Σε ιντερνετικο φορουμ δεν τσακωνοστε ποιος την εχει μεγαλυτερη αφου αυτος που κερδιζει ειναι παντα ο moderator.Kαθε φορα που λογκαρω εχει κανα 30 ποστ στο θρεντ.Οι περισσοτεροι που γραφετε εδω εχετε περασει προ πολλου την εφηβεια.

Σοβαρευτειτε και λιγο.(Να σαν τους μεταλλικα που κοψανε τα μαλλια και αρχισανε να φορανε αρμανι).

1 Like

Ναι, αλλά φλωρέψανε κιόλας και εμείς δεν το θέλουμε αυτό!

1 Like

Δεν τσακωνόμαστε, δεν βρίζουμε απλά ανταλλάσουμε απόψεις για τον καινούργιο δίσκο των Metallica, για την ενόργανη γυμναστική - ιδιαίτερα για τις ασκήσεις εδάφους και για δερματολογικά προβλήματα και ερεθισμούς που μπορεί να προκύψουν στον καθένα. Δεν καταλαβαίνω προς τι το σχόλιο.

Λήκαρε, μηντιαμπουμ και μέταλ τράκερ.

ναι οκ δε λήκαρε αλλά 3 ώρες χωρίς ποστ είναι πολλές και έρχεται σ/κ, άντε.

2 Likes

Στο επισημο φορουμ της μπαντας υπαρχει κοσμος που εχει ηδη κοπιες ειτε του CD ειτε του βινυλιου, αρα ειναι θεμα ωρων μεχρι να ληκαρει… Επειδη γενικα κατεβαζω τορρεντ απο εδω περα αλλα συγκεκριμενα με μεγαλα συγκροτηματα και ταινιες μπορει να υπαρχει ενα θεμα, αν καποιος εχει την καλοσυνη οταν ληκαρει το αλμπουμ να μου προσφερει μια εναλλακτικη (google drive, dropbox) θα το εκτιμουσα.

1 Like

Χαμός γίνεται στο forum τους …

Αν το βρεις ή μάθεις κάτι στείλε ένα πμ.

Εδώ είναι 1:30 το βράδυ αλλά με κόβω να περιμένω κάμποση ώρα ακόμα .

Δε μπορω να παρακολουθω τους καμμενους που ποσταρουν 30 ποστς ανα λεπτο για καθε μαλακια που τους κατεβει στο κεφαλι. Το παρον τοπικ ειναι 100 φορες πιο νορμαλ απο τα τοπικς για το νεο αλμπουμ εκει περα. Πιο πολλα τα τορρενταδικα θα τσεκαρω, αλλα ειμαι σιγουρος πως θα παιζει και πολυ fake πραμα.

ΥΓ. Δεν καταλαβαινω γιατι σβηστηκαν 30 ποστς… ποιον ενοχλουσαν??? Αν ειναι δυνατον… Ουτε καν μεταφορα σε αλλο θρεντ σπαμμαρισματος ξερω γω… στεγνο σβησιμο :confused:

1 Like

Εεεε από αύριο μεθαύριο που θα λικαρει θα έχει να σβήσει πολλά περισσότερα .

Να έχει δουλίτσα και ο moderator…

4th reich is rising

Οποιος ενδιαφερεται ο τυπος το streamarei στο Facebook

Summary

https://www.facebook.com/jnbpro/videos/1123507544429720/

Μπα το κατεβασαν. Μου φαινεται εξωπραγματικο να το εχουν βρει καπως (?) τοσος κοσμος και να μην εχει ληκαρει ακομα.

ΤΟ Spit Out The Bone ειναι τεραστια thrashia… οσο προλαβα να ακουσω απο τα υπολοιπα επειδη το κατεβασαν, τα κομματια που εχουν κυκλοφορησει δειχνουν και ισως και τα ποιο αδυναμα σε σχεση με τα αλλα… Ειναι νωρις παντως αλλα δημιουργουνται καλες προσδοκιες

1 Like

Οι περισσοτεροι στο official forum λενε πως σχεδον ολα τα υπολοιπα τραγουδια ειναι καλυτερα απο το ομωνυμο και το Atlas,Rise! ενω ισως πολλα να ειναι καλυτερα και απο το Moth Into Flame. Επισης οι περισσοτεροι λενε πως ο δισκος ειναι σαν ενα πιο συμπαγες και heavy Load, με τις thrash στιγμες του.

Μεχρι να το ακουσουμε βεβαια εμεις, τα λεγομενα των αλλων ειναι περιττα, και για να βγαλουμε συμπερασμα θα πρεπει να περασει αρκετος χρονος, αλλα ειναι ενθαρρυντικα οσα λενε οι αλλοι προς το παρον.

1 Like

κόψτε τις μαλακίες γιατί θα μας πάρουν τα ζουμιά με αυτά που λέτε:joy:

μακάρι να είναι έτσι όπως τα λένε. Περιμένω να κρίνω με τα αυτιά μου, αλλά τώρα ανυπομονώ

1 Like

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΟΛΟΙ ανεξαιρετως απο αυτους που το εχουν ακουσει λενε πως τα Halo On Fire, Spit Out The Bone ειναι τα δυο καλυτερα του δισκου, και πως εξεπλαγησαν θετικα απο τραγουδια οπως Now That We’re Dead, Confusion Here, Comes Revenge, που οι reviewers ελεγαν μετρια, οπως και ολο το δευτερο CD… για να δουμε… Πως γινεται να μην εχει ληκαρει ρε παιδια, καντε κατι καποιος :joy: