Αντε δωστε tallica στο λαο.Δεν αντεχουμε αλλο
Σβήνω και γράφω γιατί δεν ξέρω αν ήταν ο ενθουσιασμός και πρέπει να προσγειωθώ αφενός γιατί δεν τα άκουσα όλα, αφετέρου λόγο ήχου και μίας ακρόασης.
Αυτό που δε μπορεί να πέσω πολύ έξω είναι η φόρμα του Het και το ότι υπάρχουν κομμάτια καλύτερα από το Moth εκεί μέσα.
Ο δίσκος ήταν διαθέσιμος σε κάποια δισκάδικα στις ΗΠΑ (από λάθος; ) αλλά δε θα κρατούσα την αναπνοή μου πως θα leakάρει μέσα στο Σ/Κ.
Πάντως η αναμονή είναι για καλό όπως φαίνεται!
Στο reddit το είχα βρει όταν άρχισαν να ποστάρουν στο official forum αλλά κατέβηκε κι από εκεί.
Μην εισαι μετριοπαθης, γραψε λιγο πιο ενθουσιασμενος για να μπορεις μετα να κανεις την 180
360 στο ίδιο μέρος θα βρεθώ. Μονόδρομος να μου αρέσει με λίγα λόγια (πρόλαβες το εντιτ βλέπω )
Προσπαθώ να κρατηθώ προσγειωμένος γιατί έχω στο μυαλό μου πως θα το κανακούσω την Πέμπτη. Και θέλω να το λιώσω για καμία βδομάδα πριν σχηματίσω άποψη. Μία ακρόαση είναι μόνο μία μικρή ιδέα. Πόσω μάλλον όταν το ακούς σε stream και όχι ολόκληρο!
Ναι το προλαβα με τη μια χαχαχ
Βλεπεις οτι το στρημαρει ο αλλος, δεν ερχεσαι να το γραψεις εδω με τη μια…
Μαλάκες το τριπλό έχει 10 δολλάρια στο άμαζον.
Και στο Best Buy (αν και αυτο ειναι τοπικο )
Ωωωω τωρα ειδα οτι η εκδοση του αμαζον ειναι με δωρεαν download… δεν ηταν ετσι οταν ηταν για preorder.
To δωρεαν download το επαιρνες μονο αν το αγοραζες απο το official site.
λολ, μόλις το τσίμπησα. Να ΄σαι καλα ρε
Θέλω κι εγώ να πιστεύω ότι ο δίσκος θα έχει έστω 2-3 κομμάτια καλύτερα από αυτά που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Γιατί όντως αν το καλύτερο τραγούδι που μπορούν να γράψουν οι Metallica μετά από 8 χρόνια απουσίας είναι το Moth Into Flame τότε υπάρχει πρόβλημα. Πάντως είμαι αισιόδοξος και ευελπιστώ σε 2-3 φοβερά κομμάτια στο καινούριο άλμπουμ. Θα φανούν όλα πάντως σε 6 μέρες, υπομονή!
Εγώ το πήρα και χωρίς ταχυδρομικά, γιατί το πρόσθεσα σε μια παραγγελία μου που εκκρεμεί, επικοινώνησα μαζί τους κι επειδή δε γίνεται να προσθέσεις αντικείμενο μου είπε να κάνω νέα παραγγελία και ότι θα μου κόψει το shipping , άμαζον ρε!
Να μας πει ο moderator τι μπορούμε να γράφουμε και τι ´οχι . Μην κουράζεται και τα σβήνει μετά .
Και τι θα κάνει μετά αυτός, κλέφτης θα γίνει;
Έχεις ξεπεράσει την Πλάκα στην γραφικότητα man… γραφείς για 4ο reigh και περιμένεις να στο αφήσουν δημοσιευμένο;
Πεφτω για υπνο γιατι πηγε 7 το πρωι και τελειωσα με τις “δουλειες” μου… Αμα ξυπνησω σε 5-6 ωρες και δεν υπαρχει leak να ξερετε θα στεναχωρηθω παρα πολυ, γι αυτο καντε κατι!
Στο τρίτο CD έπρεπε αντί για το Hardwired live (κλάιν, τι να το κάνουμε), να έχουν βάλει το Ecstasy Of Gold. Μισές δουλειές μια ζωή ο Λαρς.
Φίλε το συγκεκριμένο είναι ακόμα δημοσιευμένο αλλα σβήνει.
Πετρόπουλε θέλουμε review του δίσκου όταν τον ακούσεις.
Ρε γκρεγκ άμα δε καταλαβαίνεις πότε κουράζεις και πότε δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όρεξη να σβήνουμε ποστς υπάρχει. Όταν κουραστούμε υπάρχει και το μπαν.
Φυσικά, απλά μετά τις 18/11 να μην την χαλάσω σε κανέναν.