Metallica - Hardwired ...To self-destruct

[quote=“QuintomScenario, post:1296, topic:29901”]Ωωωω τωρα ειδα οτι η εκδοση του αμαζον ειναι με δωρεαν download… δεν ηταν ετσι οταν ηταν για preorder.
To δωρεαν download το επαιρνες μονο αν το αγοραζες απο το official site.[/quote]

Δε σε χάλασε ΨΑΡΑ!! Εν τω μεταξύ, το download είναι διαθέσιμο και για τους εκτός ΗΠΑ :sunglasses:. Μεσάνυχτα 17 προς 18 θα γνωρίσουν μεγάλες πιένες οι σέρβερς του άμαζον :yum:!

Εν τω μεταξύ, τρίτο σε πωλήσεις είναι το συγκεκριμένο. Πρώτο εντάξει, είναι το τελευταίο του Κοέν. Δεύτερη μια αμερικάνικη χριστουγεννιάτικη σαπίλα. Εμείς τρίτοι.

Βλακειουλα η διασκευη στο Ecstasy Of Gold, και γενικα περιττα ολα τα live κομματια στο 3ο CD κατα τη γνωμη μου, κανονικα απλα επρεπε να κανουν αλλες 5-6 διασκευες ακομα και να το ονομασουν το τριτο CD Garage Days Re-Re-Re-Revisited and Reloaded

Έλα κωλοτουμπα alert.

Ας έβαζαν κάτι από τα ακουστικά σετ που έχουν κάνει …

Από την άλλη μια χαρά είναι το Live . Με τις διασκευές που έβαλαν δείχνουν ξεκάθαρα ποιες ήταν οι επιρροές τους για αυτόν τον δίσκο και με το Live την επιρροή που είχε το παλιότερο υλικό τους στην νέα τους δουλειά .
Μια χαρά θέλω να ακούσω εκείνο το Do you hear us Cliff ?

Διέρρευσέ το,το γαμημενο,δεν μπορω να περιμενω.Σε 24/192 παρακαλω :yum:

Έχω το Spit out the Bone σε κακή ποιότητα αλλά θερίζει…

βγηκε απο το Master of puppets αυτο το κομματι . και στο τελος οι metallica Παιζουν Pantera οπως Οταν οι Pantera επαιζαν σαν τους Metallica !

Ευτυχώς που δεν το έκανα reaction, θα έκανα mosh pit στο σπίτι μου!!! Τους είχε μείνει από το master of puppets???

Έλα ντε;
Κατάλαβες πως είναι 7λεπτο; Σαν νεράκι πέρασε, πιο γρήγορα και από το ομώνυμο!

Πήγα να ρίξω μια ματιά στο forum τους και βλέπω σχεδόν όλους να απορούν με τις κριτικές και να είναι ενθουσιασμένοι …“fuck reviews… that’s all I can say”…ένα από τα σχόλια

Δεν πρόκειται να ακούσω τπτ αν δεν λικάρει στην βέλτιστη ποιότητα… αλλιώς θα περιμένω την παρασκευή

Εγώ είχα τρομάξει με τους χρόνους και τώρα δεν θα μου φτάνει. Ρε τι τραβάω. Πάντως κοίταξα ημερολόγιο. Γράφει 12/11/…1995!!!

Mου άρεσε πάρα πολύ αυτό που άκουσα από το Spit out the Bone, ακόμα και το σόλο του Kirk.

τέτοια λέγε φίλε !!!

από που το ακούσατε το κομμάτι ;;; έστω και με χάλια ποιότητα

Μπηκα στο φορουμ και βλεπω στο thread 54 νεα σχολια και λεω ωχ διερρευσε το αλμπουμ αλλα τιποτα…:sunglasses:

Εχει σταματησει ο χρονος για σενα αδερφε χαχα
Παντως το Load εχει 2 τραγουδαρες που αλλες μπαντες δεν τις βγαζουν στον αιωνα τον άπαντα, φυσικα αναφερομαι στο Bleeding Me και Outlaw Torn

Ερώτηση σε όσους το άκουσαν: σας φέρνει λίγο το ριφ σε Symbolic;

Μην την κάνουμε αυτή την κουβέντα άλλο .

Νομίζω πως όλοι έχουμε κουραστεί .

Όλα τα δείγματα που έχουμε για το Hardwired είναι θετικά .

Πρωτη ακροαση ολου του αλμπουμ αντε να δουμε…

:scream:πο

To uploaded μου μεσα…failed και πρεπει να περιμενω μια ωρα τωρα:rage:

Το 10% που έχει κατέβει μέχρι τώρα γαμάει πάντως

1 Like

πάμε και στο 2o CD :sunglasses: