Μολις εχωσα το πρωτο cd απ την αρχη κανονικα με το hardwired
Μεχρι στιγμης HTSD=BA+Reload
Σήμερα βρήκε ρε πουστη να βγει που είμαι όλη μέρα εκτός…αλλά δεν μασαω κάνω τις ασκήσεις μου για την μεγάλη κωλοτουμπα!
Now that we 're dead και Αm I Savage? mid-tempo θεριζουν…
Συν τα 3 που ειχαμε ηδη
- Στο Halo on Fire κάπου στη μέση: Τσεκάρω συνεχώς αν όντως αυτό που ακούω είναι Metallica.
- Προς το τέλος του τραγουδιού θέλω να γείρω κάπου να δακρύζω με την ησυχία μου
Now That We’re Dead ποσο Black Sabbath ρε
Ρε μαλάκες με καταστρέφετε! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ;;
Να βαλεις να το ακουσεις ΤΩΡΑ!!!
To αλμπουμ εχει τρελλη Sabbathila γενικοτερα… και ο παπουjames δειχνει σε πολυ καλη φορμα… Ειναι τιγκαρισμενο στις riffares και επιτελους εχει και πολυ καλη παραγωγη…
Για πρωτο ακουσμα αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις…
Στο forum των Metallica γίνεται ο κακός χαμός ο ενθουσιασμός χτυπάει κόκκινο
Χαιρομαι για οσους απο σας αρεσει ο δισκος, εμενα μου φανηκε βαρετος, χωρις να μου προκαλει διαθεση να πατησω repeat. Η Load/Reload περιοδος μου ειχε προκαλεσει μεγαλη στεναχωρια και αυτος ο δισκος ειναι μια επιστροφη σε εκεινο τον ηχο, εμπολιασμενο με τις νεες τασεις τυπου A7X σε μερικα σημεια. Εξαλλου το συνηθιζουν οι Μεταλλικα να προσθετουν στοιχεια απο το ρευμα της εποχης για ακουγονται φρεσκοι. Απογοητευση.
Ακούω το Spit, κλείνω τα μάτια και βλέπω Seattle 1989.
Αν πρέπει να βρεις αδύναμη στιγμή είναι μάλλον το Murder One.
Οι κριτικές φαίνονται ακριβείς ως προς την περιγραφή αλλά αδίκησαν κομμάτια σαν το Confusion.
Πω πω και το Dream No More τρελη σαμπαθιλα… καλα ο James εχει κανει απιστευτη δουλεια στα φωνητικα
To Halo On Fire εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τελευταιο 2.5λεπτο
Θυμιζει η αρχη και το τελος το Am I Evil? αλλα και το riff του μου θυμιζει λιγο το Eye of the Beholder
ρε παιδια παιζει κανα λινκ να το καταβασουμε ?
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
ΥΓ: Νομίζω πως είναι η καλύτερη δουλειά του κοντού από τα loads και έπειτα. Και τον Κιρκ μάλλον βιαστήκαμε να τον κράξουμε. 2η ακρόαση και συνεχίζουμε.
Αυτο που ειπε καποιος οτι τα σολο του Hammett στα Atlas, Moth, Hardwired μπορει να εινια και τα 3 χειροτερα του δισκου, παιζει να ειναι και αληθεια… Εχω ενθουσιαστει παρα πολυ με τον ηχο του δισκου, 90ς Metallica is back
Οποιος το ειπε αυτο να ακουσει το Halo On Fire