Metallica - Hardwired ...To self-destruct

ρε πειτε που να το ακουσουμε. μην με γραφεται στα παπαρια σας . εφυγα απο το σπιτι με δυο παιδια να κλαινε για να βρω το δισκο !!!

2 Likes

Γύρνα σπίτι και βγες την παρασκευή

1 Like

Πεθαινω χαχχαχαα

Εγω δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω, μου το εστειλε φιλος μου ενα ενα τα κομματια με κωδικοποιημενα ονοματα μεσω facebook :joy:

1 Like

δώσε φμπ να σ’τα στείλω και σε σένα ένα ένα (!)

Πρώτη ακρόαση όπως όπως, τα now that we’re dead και dream no more ειδικά μου φάνηκαν καραμέτρια και πρέπει να τα ακούσω πιο σοβαρά προφανώς.

Τα άλλα γαμάνε.

Πάμε στο 2ο cd

1 Like

Καλα αν παιξει live o Lars το Spit out the bone θα του ζητησω τα ρεστα γιατι δεν παιζει το Dyers Eve

1 Like

με βλεπω να κλαιω και εγω το βραδυ με τους πιτσιρικαδες παρεα !!

και ηταν να βγουμε σημερα !!!

αρχιδια … μεσα να πουμε

3 Likes

Ελπίζω να μην είναι και κουφός …

Όσο για την sabbath ιλα είναι υπέροχη και τώρα ότι οι metallica βάζουν στοιχεία Avenged που έχουν στηρίξει τον ήχο τους στους metallica και στους Pantera ( που είχαν επιρροές από metallica και priest ) μου φαίνεται λίγο υπερβολικό .

Φοβερή δουλειά του Hetfield .

Μάλλον τρολλαραν τον Kirk με την κυκλοφορία των 3 πρώτων κομματιών για να τον λέμε για κάνα τρίμηνο δημόσιο υπάλληλο! Χαχαχαχα.

τι τραγουδαρα ειναι το Now That We’re Dead!!!

γαμω τη τρελα μου !

3 Likes

Σε αυτο ( Now that we’re dead ) εκανε headbanging μεχρι και ο ενος χρονου γιος μου ;)…

1 Like

Φοβερή δουλειά του κοντού στο συγκεκριμένο.

Από το πρώτο CD το λιγότερο καλό είναι το Dream No More για μένα. (από αυτά που δεν είχαμε ακούσει - το οποίο σημειωτέων πολλοί συγκαταλέγουν στα καλύτερα)
Από το δεύτερο είπαμε.
Δεν βρήκα πρόβλημα στις διάρκειες.
Συνεχίζω τον μαραθώνιο…

2 Likes

Αν η θρασια του Ηardwired σου δινει μπουνια στο ματι, το Spit out the bone σου σπαει σαγονια χερια και ποδια…
Αδιανοητο riff…

1 Like

90’s Metallica ο δίσκος. Ενδιάμεσα από black album & loads.

1 Like

εγω παντως τους ειχα βαλει πιο πριν το edge of heaven απο candlemass και ο 4 μηνων νεαρος γελουσε !!
για τον αλλον δε το συζηταμε καν …ξερει στιχους απο scorpions και kreator :wink:

Μονο με Gojira τον ειχα δει να το κανει ( και η μικρη μου επισης τους λατρευει ) … Ας αφησουμε ομως τα τεκνα και ας αφοσιωθουμε στην μουσικη …

1 Like

Και ναι, υπάρχουν τουλάχιστον 2 τραγούδια που τα βάζεις πλάι στα κλασσικά και κανείς δεν έχει αντίρρηση!

1 Like

Βάλτε το σε ένα dropbox ρε μαλάκες. Αφού έτσι κι αλλιώς όλοι το έχουμε αγοράσει!

1 Like

φτύσε το κόκαλο σίγουρα το ένα

2 Likes

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

spit out the bone έπος απλά.

από τα υπόλοιπα του 2ου, confusion/revenge γαμάνε, murder one, am I savage και manunkind πολύ μέτρια για τα γούστα μου, ειδικά το σόλο στο τελευταίο είναι για γέλια.

2ος αξιοπρεπής δίσκος σε 20χρόνια, θαμπς απ (!)

Πωω ρε, το dream no more που ακούω τώρα θερίζει…