Metallica - Hardwired ...To self-destruct

περιμένω κωλοτούμπες παλιοκουφάλες χαχαχαχα

άκουσα μόνο τον 1ο δίσκο . Δεν αντέχω άλλο θα κλάψω. Θέλω 2 καφάσια μπύρες να συνέλθω για να ακούσω το 2ο

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Dream No More ρε νιαμου.

Και επανέρχομαι σε αυτό που υποστηρίζω σθεναρά εδώ και καιρό. Ακόμα και με μια φορά ακρόασης η ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

Το 2ο έχει και spit out the bone ε ;;; Που “παντερίζουν” ε;;; ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ (και δεν με λες και φανμπου Μεταλλικα, ο @drenie καταλαβαίνει :wink: )

2 Likes

Μέτρια πράγματα. Αρκετά καλά για Μετάλλικα βέβαια, οπότε αναμενόμενες οι υστερίες των φανμπόυς

οποιος δεν ακουσε ή δεν γουσταρε ποτε τα Loads αλλα αυτο εδω το καινουργιο του κανει κλικ ας κανει μια χαρη στον εαυτο του και τουλαχιστον ας κατεβασει τα Load - Reload για να μην χρειαστει να δει και τις φωτο που μπορει να τον κανουν να ξενερωσει και ας δωσει μια ευκαιρια σε κομματια οπως …
Ain’t My Bitch, 2X4, The House That Jack Nuilt, Until It Sleeps, King Nothing, Bleeding Me, Cure, Wasting My Hate Thorn Within, The Outlaw Torn, Fuel, Memory Remains,Devil’s Dance, Better Than You, Slither, Carpe Diem Baby, Bad Seed,Where The Wild Things Are,Prince Charming, Attitude, Fixxxer…
Θα ανακαλυψει πολλα διαμαντια που αγνοουσε. Καλη ακροαση παιδες !

Επισης Σημερα που κατεβασα τον δισκο οταν ακουσα για 3η φορα το Murder One ετρωγα και ενα Lemmy απο το Μπαρ Μπεε Κιου !! Γαμηθηκα λεμε !

2 Likes

[quote=“drenie, post:1414, topic:29901, full:true”]
ο chinaski σε προσωπικη συνομιλια μου ειπε το εξης …

το DM είναι άλλη φάση δίσκου, φαινόταν δηλαδη πως έγιναν επι τουτου κάποια πράγματα,εδω ο δίσκος ρέει αβίαστα,όμορφα,γλυκά,αλανιάρικα αυτοί είναι οι Metallica. [/quote]

ναι ρε μαλάκα… προσωπική κ εσύ την έβγαλες στη φόρα :stuck_out_tongue:

ακόμα κ τα manunkind κ murder one κάτι έχουν να δώσουν κι ας είναι οι πιο αδύναμες στιγμές του δίσκου.

Μποτομ λαιν…ας κάνουν πάλι 8 χρόνια να βγάλουν δίσκο αν είναι να παίζει τέτοια ποιότητα.Στα αρχίδια μου…το 2024 θα είμαι 45…θα νιώθω ακόμα φαντάζομαι

3 Likes

δεν τα ειπα ολα ρε !! Δεν ειπα οτι δηλωσες τρελος φανμποης αλλα ντρεπεσαι να το γραψεις εδω μεσα οποτε εγω ειμαι αναγκασμενος να το λεω εις διπλουν (μπορει να ειναι και τριπλουν για να μπορεσω να κανω και κωλοτουμπα) μια για μενα και μια για σενα !

1 Like

Link plz!

χαχαχα είσαι γτπ

Am I Savage και λιγο Megadeth ε…να τα λέμε αυτά

2 Likes

megadeth απο αυτα που εγραψε παρεα με τους αλλους δυο ή απο αυτα που προσπαθησε να ακουστει αργοτερα σαν τους αλλους δυο; :stuck_out_tongue_winking_eye:

1:57 - 2:10

Dream no more παιρνεις βαθια ανασα και σε γεμιζει σαμπαθιλα…

Εχουμε βρει στιχους απ ολα τα κομματια?

Σπέρνουν τα Now That We’re Dead, Dream No More, Spit Out The Bone,Halo On Fire
και μετά τα Confusion, Am I Savage?, Here Comes Revenge

Το Halo on Fire μεχρι και Αnathema μου θυμισε…Τι κομματαρα ειναι αυτη ρε σεις?

3 Likes

Now we know who leaked the album
https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14962773_1323022044415326_6300322518358682095_n.jpg?oh=19224d3783c8803632e919ad1bbe5f1c&oe=58C39A6F

2 Likes

Spit out the bone 0:40-0:51 αδιανοτητο riff, αδιανοητο εχω καραφλιασει…
2:42 - 2:57 bass guitar with distortion a la Lemmy…

Tα φωνητικά σε αυτό μου θύμισαν το where the wild things are, ενώ η μουσική και το σόλο μοιάζουν βγαλμένα από black album

τι κομματαρα ειναι το Spit Out The Bone?
ρε Lars εσυ παιζεις ετσι?
τρέλαααα

2 Likes

Halo On Fire…ο καλύτερος Hetfield ever!

4 Likes

Ευτυχως ο κοντος δεν εθαψε το μπασο σ αυτον τον δισκο και ακουγεται καλα…

για καποιο λογο ενω μου ακουγονται ολα καθαρα ταυτοχρονα μου ακουγονται και συμπαγη.

Καταλαβαινω σχεδον τα παντα ηδη απο το Mp3 αλλα και τοσο δεμενα σαν ενα πραγμα…
Φοβερη δουλεια !
Σε αυτο βαζω στον Fidelman ενα τεραστιο 10αρι!

Πεθαίνω με Seized by the day / all the dark days of your liiiiife

2 Likes