οποιος δεν ακουσε ή δεν γουσταρε ποτε τα Loads αλλα αυτο εδω το καινουργιο του κανει κλικ ας κανει μια χαρη στον εαυτο του και τουλαχιστον ας κατεβασει τα Load - Reload για να μην χρειαστει να δει και τις φωτο που μπορει να τον κανουν να ξενερωσει και ας δωσει μια ευκαιρια σε κομματια οπως …
Ain’t My Bitch, 2X4, The House That Jack Nuilt, Until It Sleeps, King Nothing, Bleeding Me, Cure, Wasting My Hate Thorn Within, The Outlaw Torn, Fuel, Memory Remains,Devil’s Dance, Better Than You, Slither, Carpe Diem Baby, Bad Seed,Where The Wild Things Are,Prince Charming, Attitude, Fixxxer…
Θα ανακαλυψει πολλα διαμαντια που αγνοουσε. Καλη ακροαση παιδες !
Επισης Σημερα που κατεβασα τον δισκο οταν ακουσα για 3η φορα το Murder One ετρωγα και ενα Lemmy απο το Μπαρ Μπεε Κιου !! Γαμηθηκα λεμε !
[quote=“drenie, post:1414, topic:29901, full:true”]
ο chinaski σε προσωπικη συνομιλια μου ειπε το εξης …
το DM είναι άλλη φάση δίσκου, φαινόταν δηλαδη πως έγιναν επι τουτου κάποια πράγματα,εδω ο δίσκος ρέει αβίαστα,όμορφα,γλυκά,αλανιάρικα αυτοί είναι οι Metallica. [/quote]
ναι ρε μαλάκα… προσωπική κ εσύ την έβγαλες στη φόρα
ακόμα κ τα manunkind κ murder one κάτι έχουν να δώσουν κι ας είναι οι πιο αδύναμες στιγμές του δίσκου.
Μποτομ λαιν…ας κάνουν πάλι 8 χρόνια να βγάλουν δίσκο αν είναι να παίζει τέτοια ποιότητα.Στα αρχίδια μου…το 2024 θα είμαι 45…θα νιώθω ακόμα φαντάζομαι
δεν τα ειπα ολα ρε !! Δεν ειπα οτι δηλωσες τρελος φανμποης αλλα ντρεπεσαι να το γραψεις εδω μεσα οποτε εγω ειμαι αναγκασμενος να το λεω εις διπλουν (μπορει να ειναι και τριπλουν για να μπορεσω να κανω και κωλοτουμπα) μια για μενα και μια για σενα !