Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Και να γουσταρουν οι ιδιοι. Ειναι κι αυτο σημαντικο!

Τα lyrics ειναι ενα θεμα,θελω να πιστευω οτι μεσα σε 8 χρονια ο james δεν εγραφε μαλακιες στο τετραδιο σαν shit out luck.

Έμαθα για το album στο αντίστοιχο thread στο forum του Metal Archives και μόλις το είδα νόμιζα ότι είναι κάποιου είδος τρολλιά, από αυτές που βγαίνουν κάθε τόσο! Δυστυχώς δεν ήταν…

Γελάνε και τα πόμολα με τη νέα κατάντια των Metallica. Εκεί που λες δεν πάει πιο κάτω έρχονται να σε διαψεύσουν! Riffs, solo, drums, παραγωγή, εξώφυλλο, χάλια. Αδύνατον να πιστέψει κανείς ότι αυτή η μπάντα έχει γράψει κομμάτια όπως το ‘‘To Live is to Die’’ και όλα στους 4 πρώτους δίσκους βασικά, ή στίχους όπως ‘‘Outlaw Torn’’ και ‘‘Fixxxer’’… Μας κοροϊδεύουν τελείως, δεν εξηγείται αλλιώς. Λίγο quality control δεν θα έβλαπτε.

ΥΓ. Φήμες λένε ότι τα τύμπανα για το νέο Metallica ηχογραφήθηκαν σε kit με 5 ταμπούρα, αφού ο Δανός αντικατέστησε όλα τα toms που μέχρι πρόσφατα είχε για φιγούρα στο kit του, με ταμπούρα για να νιώθει πιο άνετα. Όποιος μπορεί, ας επιβεβαιώσει την πληροφορία!

Πάει και πιο κάτω πάντως, ετοιμάσου και γι’ άλλα!

Η μονη τρολλια ειναι το ποστ σου…

7 μέρες μετά και δεν μπορούσες να αλλάξεις ούτε τελεία ρε ζαρου σιτυ ραιντερ; :!:

Ας μη διώχνουμε τις πηγές γέλιου!

Μάλλον είναι ο ίδιος ελιτισμός του Metal Archives με χρήστες που βάζουν 0% και 5% στο MoP και έχει μ.ο. 82% (70% αντίστοιχα το ΤΒΑ) όταν κάτι Evile, Warbringer και Lazarus A.D. που έχουν ξεπατικώσει τα μισά riff του Hetfield πιάνουν παραπάνω :lol:

Φήμες λένε ότι η Τζοκοντα έσκασε στα γέλια μετά απ αυτό το ποστ…

Πρώτον μην λέτε ότι μπάντες έχουν ξεπατικωσει τα riffs του hetfield και τις δομές των κομματιών των metallica .

Δεύτερον επιβεβαιώνω εγώ ότι ο Lars έβαλε παντού ταμπουρά, και όλα τα πιατινια με hi-hat .

Τρίτον ο Hetfield γράφει μόνο τέτοιους στιχους πλέον . Ξέχασε μαζί με την μουσική και το λεξικό του κάπου οπότε δεν ξέρει άλλες λέξεις πέρα από τα shit , Fuck , cunt , bitch, cock .

Νέες φήμες λένε ότι το άλμπουμ θα πιάσει τέτοιο πάτο που θα βρουν πετρέλαιο και ο lars θα γίνει ακόμα πιο πλούσιος .

Τα 6 πρώτα άλμπουμ δεν τα έχουν γράψει οι ίδιοι αλλά μια ομάδα φοβερών μουσικών που δούλευαν κάτω από άκρα μυστικότητα και ούτε έπαιξαν και πότε Live οι ίδιοι . Ήταν όλα play back .

Επίσης έγιναν διάσημοι μόνο από το σπρώξιμο που τους έκαναν οι πολυεθνικές.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι πιο πολλοί έχουν αντιγράψει το στυλ φωνητικών και το παρουσιαστικό on stage του James. Αυτό για μένα είναι πιο συχνό φαινόμενο

Ναι και συγκεκριμενα αυτοι : https://www.youtube.com/watch?v=S3rFZxs9EVc

χαχα χα, ναι. Οτι ποιο ανωριμο η “κοντρα” στο παραπανω link… Αν εισαι εως 13 οκ, ολα καλα, ομως αν σχολιασεις και εισαι μεγαλυτερος πρεπει να το κοιταξεις λιγο…

Σε άλλα νέα ο Lars δήλωσε ότι δεν υπάρχει στον δίσκο “μπαλάντα” . Με αυτόν τον όρο εννοεί τραγούδια του στυλ The day , unforgiven , one , sanitarium , fade . Οπότε ας μην περιμένουμε κάτι τέτοιο .

Καλα,ο Λαρς το ειπε, δε σημαινει και κατι.

Θέλω να γελάσω γιατί καταλαβαίνω το ειρωνικό του πράγματος από την άλλη να απαντήσω σοβαρά και να πω … γιατί δεν ξέρει αυτός ; όπως και να έχει σε αυτή την περίπτωση τον πιστεύω .

Ξέρει μωρέ, αλλά το κατάλαβες, είναι και παρλαπίπας :lol:!

Ναι σίγουρα είναι αν και το εχει κόψει αρκετά μετά τον ψυχολόγο … Μάλλον χαλάρωσε .

http://rockoverdose.gr/archives/164855