Μη γραφεις τετοια θα παθουν ανευρυσμα οι πιουριστες, μεινε στα του δισκου και ασε τις συγκρισεις
Φυσικά να τις αφήσει, είναι πολύ νωρίς.
Τεράστιος ρυθμικός κιθαρίστας ο Jaymz. Μέχρι κι ο Mustaine έχει πει ότι οι καλύτεροι τρεις είναι ο ίδιος , ο Hetfield και ο Malcolm Young.
Δε το λες καλα παντελο ! Ο mustaine είπε οτι ο hetfield ειναι ο καλύτερος ρυθμικος κιθαρίστας , αλλά η αφεντιά του παίζει και σόλο !!! Απλός κατανοητός dave χαχαχχαααχ
Δηλώνω ανεπιφύλακτα ρόμπα που έγραψα πως το Dream είναι το λιγότερο καλό κομμάτι του πρώτου CD.
Το Halo On Fire μου ακούγεται πολύ καλό, το δε τελείωμά του είναι εξαιρετικό,
Το Halo On Fire μου ακούγεται πολύ καλό, το δε τελείωμά του είναι εξαιρετικό,
Το Fragile Dreams του Jaymez ειν’ τούτο
Θα συμφωνήσω σε γενικες γραμμες εκτός από τον James…παικτουρα ολκης ήταν πάντα και παραμένει, στο υψιστο επίπεδο που παίζουν ελαχιστοι rhythm κιθαρίστες.
Παρεξηγησατε πιστεύω το ότι είπα “δεν είναι τοπ παίκτης”… είναι ο κορυφαίος κιθαρίστας στη ρυθμική κιθάρα (στο μεταλ) με downpicking άπιαστο…Δεξι χέρι πολυβόλο. Εφτιαξε σχολή στο μεταλ ρυθμικό παίξιμο…Εδώ συμφωνούμε παρά πολλοί λογικά
ΑΛΛΑ εγώ όταν το έγραψα, είχα στο μυαλό μου ολοκληρωμένους κιθαρίστες. Οχι π.χ. τέλειους σε μία τεχνική/τομεα. Αλλά τέλειους σε όλα
Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στο όργανο. Tony Iommi, Randy Rhoads, Criss Oliva, Dimebag Darrell , Zakk Wylde, Marty Friedman και πόσους ξεχναω …Και δεν βάζω καν προγκρεσιβοχαρντροκαδες (Van Halen, Alex Lifeson)
Ο Hetfield είναι από τους πιο ολοκληρωμένους καλλιτέχνες μαζί με τον Iommi σε συνθέσεις, επιρροή , αλλά όχι καθαρά σαν κιθαρίστας
Το Dream No More ειναι ενας μοχθηρος υποχθονιος χαμαιλεοντας, που αφου δεν του εχεις δωσει αρκετη σημασια τις πρωτες 4-5 φορες που εχεις εντυπωσιαστει απο τα υπολοιπα τραγουδια, ξαφνικα το ακους μια φορα ακομα και συνειδητοποιεις οτι ειναι ενα εκπληκτικο τραγουδι… το οποιο μαλιστα θα μπορουσε να ειναι αυτουσιο στο Reload… μεχρι και η φωνη του James ειναι βγαλμενη απο το 1997.
Πως γινεται να ειπαν οι reviewers οτι τα Confusion και Murder One ειναι αδυναμες στιγμες του δισκου οταν εχουν τα δυο πιο ενδιαφεροντα ριφφς του δισκου (ισως μαζι με το Moth Into Flame και το Dream No More)?
Δεν υπάρχει κακό κομμάτι στο δίσκο ούτε καν μέτριο.
Απλά υπάρχουν τραγούδια που σε πιάνουν με τη μία και άλλα που θες λίγο τον χρόνο σου .
Όσο για τις υπόλοιπες παλιοσειρες … βάζω Exodus σαν το καλύτερο αμιγώς thrash δίσκο και metallica σαν την καλύτερη δουλειά στο σκληρό ήχο .
Πάντως άτυχοι οι Avenged sevenfold…
Και ο Lars κανει πολυ καλα δουλεια . Μονο το Now That We’re Dead να ακουσεις αρκει. Ο Fidelman ειχε δικιο οτι ο Lars εχει το αντιστοιχο Phil Rudd (A και ντε κε ) χτυπημα !
Εντάξει θες κι εσύ να προκαλέσεις τώρα. Σίγουρα υπάρχουν και φανμπόιδες εδώ μέσα που ενθουσιάζονται πολύ εύκολα. Όπως ο NK_10 για παράδειγμα που αν διαβάσεις τα σχόλια του νομίζεις ότι οι Metallica έβγαλαν δίσκο εφάμιλλο του Black Album. Δεν έχω ακούσει το δίσκο ακόμα και δεν έχω άποψη. Πάντως από τα 3 κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει επίσημα, αν τους έβαζα βαθμολογία θα ήταν κάπως έτσι (αν θεωρήσουμε το 20 για άριστα):
Hardwired: 13,5
Moth Into Flame: 16,5
Atlas, Rise!: 16
[quote=“bostonflesh, post:1473, topic:29901”]Πάντως από τα 3 κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει επίσημα, αν τους έβαζα βαθμολογία θα ήταν κάπως έτσι (αν θεωρήσουμε το 20 για άριστα):
Hardwired: 13,5
Moth Into Flame: 16,5
Atlas, Rise!: 16[/quote]
Τρελλαίνομαι ρε που κατατάσεις τα κομμάτια με τέτοια ακρίβεια, μιλάμε ουσιασικά για 40 πιθανές τιμές (41 κανονικά).
Κάτι ακόμα για τον δίσκο, που το έχουν πει βέβαια κι άλλα παιδιά ως τώρα, αλλά το διαπιστώνω όλο και περισσότερο όσο τον ακούω: έχουμε να κάνουμε με μια αρχηγική εμφάνιση του ινδάλματος που λέγεται JAMES HETFIELD.
Πωπω, αν ο δίσκος έχει ανταπόκριση και κάνει γκελ που θα έχει διάρκεια στον κόσμο, ούτε που τολμώ να φανταστώ πόσο θα γαμήσει η επερχόμενη περιοδεία… Θα γουστάρουν κι οι ίδιοι, θα γουστάρει κι ο κόσμος. Άντε να δούμε.
Προς το παρόν βρήκαμε άκουσμα για τις επόμενες ώρες-μέρες-βδομάδες-…
Αν αυτο που λες για ανταποκριση ισχυει, που θα ισχυει νομιζω, τοτε καλο θα ηταν να βγαλουν ΣΥΝΤΟΜΑ (δηλαδη μεχρι το 2019) το επομενο, αλλωστε σιγουρα εχουν ιδεες στα ντουλαπια τους. Να βρει και το τηλεφωνο ο Κερκ ε.
δεν ειναι θεμα φανμποι βρε εσυ bostonflesh. Ολοι εχουν καποια μπαντα (μπορει και μπαντες) που τις αγαπανε περισσοτερο απο τις αλλες. Εσυ πχ εχεις τους Korn που καλο δισκο εβγαλαν αλλα για καποιον που δεν ειναι και πολυ φιλος της μπαντας δεν θα του πει και πολλα πραγματα.
Και τι μανια ειναι αυτη η συγκριση με προηγουμενες δουλειες ; Διαφορετικες εποχες οταν βγηκε το Black ή το And Justice ή οταν ακουσαμε τα Master - Ride.
Μαθετε να ακουτε μουσικη για αυτο που ειναι. Πως να σε εντυπωσιασει κατι με τον ιδιο τροπο με οταν πχ εσυ (και εγω και ολοι μας) ησουν 15 χρονων και η αγαπημενη σου μπαντα ηταν 25 με 30 ;
Ο δισκος ειναι πολυ καλος, τσουλαει νερακι , δεν εχει μετριες στιγμες και οποιος τους εχει αγαπησει θα βρει πραγματα να απολαυσει.
Εχει σφραγιδα Metallica αλλα οτι και αν θυμιζει απο το παρελθον τους το κανου τυλιγμενο με μια φρεσκαδα. Εχουν πολλα νεα πραγματα. Και οσο και αν φοβηθηκαν καποιοι τις διαρκειες τελικα δεν πλατιαζουν τα κομματια.
Αν και δεν μου ειχε πει κατι το Lords of Summer θελω πολυ να ακουσω την ξαναδουλεμενη του εκδοχη και με αυτη την παραγωγαρα !
Το έχω πει ήδη 2 φορές αλλά δε σχολίασε κανείς άλλος οπότε ρωτάω εσένα από περιέργεια, το σόλο στο manunkind είναι μια καλή στιγμή για τον δίσκο λες;
Μπράβο ρε!
εισαι σιγουρος οτι μετραει η γνωμη μου ;
Γιατι ως γνωστον εγω ειμαι φανμποης αρα δεν ξερω να ακουω.
Αν τωρα σοβαρα θες την αποψη μου δεν το βρισκω κακο. Δεν αφηνει και εποχη αλλα αυτο το πειραματικο σολο δεν με χαλαει . μου δινει κατι “πικαντικο” σε αυτο το Mid-tempo κομματι. Κακη στιγμη δεν την λεω.
Μπορουν να πουν φυσικα και την αποψη τους τα αλλα παιδια, αλλα υποθετω οτι αν κατι δεν κολλαει σε μενα ή σε σενα δεν κανει το ταγουδι μετριο. Δεν ξερω αν μπορω να σου εξηγησω σωστα την αποψη μου χωρις παρεξηγησεις απο εδω μεσα.
Με μπερδεύεις με κανέναν άλλον εδώ μέσα προφανώς γιατί εγώ ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο, αν ήταν δε θα σε ρωτούσα καν.
Για το σόλο προφανώς διαφωνούμε, εγώ το θεωρώ για γέλια και γαμάει ένα ωραίο κομμάτι. Αλλά that’s me, το είπαμε =Ρ