Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Μάγκες το Am I Savage είναι sexy. Ακόμα και το γαμημένο το solo.

1 Like

σε καυλωσε ομορφαντρα μου ;

Για delete oλο το 2ο cd εκτος απο το συμπαθητικο τελευταιο κομματι.

Είναι νωρίς ακόμα για συνολικές εντυπώσεις, αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι αυτό μου βγάζει.
Θα επανέλθω.

1 Like

Το δευτερο και τριτο ρεφρεν μακραν τα πιο μελωδικα ρεφρεν του δισκου, παρα πολυ ωραιο τραγουδι και κατι εντελως καινουριο για τους Metallica, με αρκετη δοση απο Load φυσικα, αλλα το ταμπουρο στο 11

ΥΓ. Το ειπα απο το πρωτο ακουσμα οτι ειναι ωραιο κομματι, δε με πιστευατε αρκουδεηδες

1 Like

ναι ρε καταλαβα! ειπαμε στον καθενα μας καποιο άλλο “του μιλαει” περισσοτερο !

Ευτυχως ομως εχουμε και σχολια που μας λενε οτι ειναι για τα σκουπιδια και μας ανοιγουν τα ματια (ή μηπως Matia; πλακα κανω …)

το σιγουρο ειναι οτι εχει αυτο τον ηχο που νιωθεις το θηριο να βγαινει απο το ηχειο…

2 Likes

Εχουν βουλωσει απ το 1ο CD

1 Like

δε φαίνεται

βαλε λιγη φαντασια…

2 Likes

γιατι μου σβηνετε τα ποστ κυριοι?

Σβηνω οποια ποστ θεωρω οτι δεν συμβαλλουν στην κουβεντα που γινεται για το νεο αλμπουμ των Μεταλλικα.

1 Like

ειπα την αποψη μου σχετικα με το αν θα παικτουνε κομματια του νεου δισκου στο επομενο τουρ…

Εκατσα και εγραψα τους στιχους για το Spit Out The Bone, το οποιο ειναι το τραγουδι που με κανει να ανατριχιαζω μετα απο ποιος ξερει ποσα χρονια. Πειτε αν νομιζετε οτι χρειαζονται διορθωσεις (κλικ στις εικονες για να εμφανιστουν σωστα):

[details=Summary]http://i.imgur.com/A1zJCTx.jpg

http://i.imgur.com/qmQ3TSd.jpg[/details]

2 Likes

δεν εχει σταματησει να παιζει!!
:sunglasses:

Ναι το πηρε και αυτο βιαστικα η μπαλα.Βεβαια και παλι δεν βοηθαει σε κατι.Για να εισαι εριστικος το κανεις αλλα σου κανω την χαρη.

και που ξερετε κυριε για ποιο λογο το κανω?
μετα αναρωτιεστε ποιοι ψηφιζουνε χρυση αυγη

Το να υποτιμας τη νοημοσυνη σου ειναι δικαιωμα σου, αλλα το να υποτιμας τη νοημοσυνη ολων των υπολοιπων εδω μεσα δε σε τιμαει και πολυ. Ανεξαρτητα απο αυτο, λες να ψηφιζουν χρυση αυγη οσοι σβηνουν ηλιθια και προβοκατορικα ποστς σε rock forums? Πολυ αμφιβαλλω.

Μην γράφω σεντόνια :slight_smile:

2 Likes

Γιατι ως γνωστον ολοι οι Moderators ανα τον κοσμο ειμαστε φασιστες.
Ωρε κουνηστε το κεφαλι σας λιγο να παει παντου το λαδι να στροφαρει λιγο ο εγκεφαλος μην καψεται καμια φλατζα.

Αν καποιος τρολλαρει μην βοηθατε την κατασταση.Λες και ειστε 13χρονα και σας ειπανε τον βαζελο κουρελα (οχι οτι δεν ειναι!).

Η υπομονη εχει ορια και οταν βαρεθουμε να σβηνουμε ποστ σας στελνουμε για ενα ωραιο μπανακι και ησυχαζετε και εσεις και εμεις.

2 Likes