έχει πολύ ψωμί μουσικά. Πολύ καλά riffs , licks εδώ και εκεί πολύ ενδιαφέροντα. Φοβερος ο τζεημΖ στα φωνητικά και σε αυτό
ManUnkind & Confusion πολύ ωραία κομμάτια. Heavy Rock αίσθηση τα περισσότερα
Γενικά, πλην SPOTB , Hardwired, Atlas , Moth τα άλλα τραγούδια βγάζουν Load/Reload ύφος
Συμφωνώ με κάποιους που είπαν ότι η λογική συνέχεια θα ήταν να κυκλοφορήσουν τέτοιο δίσκο αντί για το St. Anger εκείνη την εποχή
Σοβαρές απόψεις/κριτικές θα πούμε εν καιρώ . Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα η πιο ενθουσιώδης ( ή η πιο “καταδικαστική” ) . Για αρχή πιστεύω ότ ιέπαιξαν μεγάλη μπάλα , προσεγμένη, παραγωγή, φωνάρα Χετφηλντ, ηχάρες στις κιθάρες . Διακριτό μπάσο , καλό παίξιμο του Λαρς . Όλα μια χαρά
Νομίζω ότι την πιο “πολλή” και “ποιοτική” μουσική την έπαιξαν στο Halo On Fire. Εξωπραγματικά τέλειο
Μακαρι να σβησει ο moderator και το δικο μου ποστ, και το αποπανω μου, και το αποκατω μου (το δικο σου εννοω)… Κουρασατε παρα πολυ. Αλλη δουλεια δεν εχετε απο το να τρολαρετε?
Δεν ξέρω αν είδες και το δικό μου Post πιο πάνω αλλά συμφωνούμε σε γενικές γραμμές. Το γαματο είναι ότι ενώ είχα αραξει και έβλεπα ταινία μου ερχοντουσαν σημεία κυρίως από το δεύτερο cd οπότε όντως όσοι νιώθετε μια απογοήτευση από αυτό με την πρώτη δώστε του ακροάσεις, έχει ωραία πράγματα μέσα.
Ομολογώ ότι σταμάτησα χτες να διαβάζω και σήμερα χάθηκα λίγο στα σχόλια χωρίς να κοιτάω πόστερς. Αλλά από ότι έχω καταλάβει όλοι πάνω κάτω συμφωνούμε και οι διαφωνίες αφορούν τις χειρότερες στιγμές που για μένα είναι δείγμα ότι δεν υπάρχουν ξεκάθαρα κακά κομμάτια.
Πιστεύω πολύ ότι τα μέτρια σχόλια για το 2ο CD είναι αποτέλεσμα κούρασης λόγω διπλού δίσκου - και κριτικές που τα χώνουν στα κομμάτια αυτά δείχνουν μικρή τριβή παρά γούστο.
Στο σέσσιον που λέω πάντως (παρόν και ο χρήστης τσακαλίας!), ένας πολύ φίλα προσκείμενος (πιο drenie!) έλεγε ότι δεν το ManUnkind και του έλεγα, όχι, μια χαρά καλό είναι και σαφώς καλύτερο από τα 2 πρώτα του δίσκου. Φυσικά κάναμε και δεύτερη περασά (αλλά όχι με κανονική σειρά) και όταν ξαναμπήκε το ManUnkind (χωρίς να κοιτάμε τίτλους) είπε ο ίδιος, “χα, γαμώ είναι αυτό ε;” και του λέω ποιο κομμάτι είναι και αναφωνεί “ε, είναι μπόμπα ο δίσκος ρε, 12/12!” (δεν υιοθετώ τόσο ενθουσιασμό αλλά ντάξ!).
Γενικώς, σίγουρα είναι grower, μιλάμε καμία σχέση με DM.
Αν και είναι νωρίς να πω ότι είναι καλύτερο από το dm αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι εδώ φαίνεται να γουστάρουν αυτό που παίζουν χωρίς να υπάρχει ο ψυχαναγκασμος που υπήρχε στο προηγούμενο. Αυτό από μόνο του είναι θετικοτατο. Επίσης οι Metallica για ακόμα μία φορά δεν έβγαλαν ίδιο δίσκο με τον προηγούμενο, αυτό για μένα είναι ακόμα πιο σεβασμιο
Απλά να θυμίσω ότι το dm άνοιξε με 500.000 την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας το 2008 που το ίντερνετ ήταν στα πάνω του. Νούμερα που τώρα φαίνονται απιαστα
Για μένα είναι αναμφισβήτητα πολύ καλύτερο του DM.
Αλλά τώρα που παίζει το Am I Savage θυμήθηκα να πω +1 για το “άτσα! Megadeth!” το οποίο το εκφώνησα άμεσα στην πρώτη ακρόαση και φυσικά το παίρνω για θετικό.
Και φανμποιδες και επικριτές της μπάντας τον θεωρούν και οι δύο πλευρές καλό . Από 7 πάνω κάτω ως 9 για να σου δώσω μια ιδέα αν και είναι νωρίς για βαθμολογίες .
Τι να σας πω ρε παιδιά για μένα μια φορά οι πρώτες ακροάσεις ήταν εντελώς αποκαρδιωτικές. Όλα τα κομμάτια ξεφεύγουν σε διάρκεια χωρίς κανένα λόγο. Τα ριφ γενικά ωραία, πόρωση κτλ αλλά μέσα στο 6-7 λεπτό καταντούν όλα κουραστικά. Από αυτή την άποψη πολύ St.Anger μου θύμισε. Η παραγωγή είναι η καλύτερη που έχουν από την εποχή του Load και αυτό είναι ένα θετικό σαφώς. Lars εδώ μας δείχνει περισσότερο από ποτέ αυτό που πάντα ξέραμε, παθιασμένος ντράμερ αλλά απελπιστικά μέτριος, Hetfield έχει κέφι Hammet αδιάφορος. Συνθέσεις προς το παρόν δεν με έχουν πείσει και τόσο.
Θα ακουστεί βέβαια, νέο Metallica είναι αυτό αλλά προς το παρόν και πάντα σύμφωνα με το δικό μου γούστο, ούτε για αστείο δεν ακουμπάει Death Magnetic.