Χθες στο Βερολινο δεν επαιξαν κατι νεο…
CIRCUS HALLIGALLI
ATLAS, RISE!
MOTH INTO FLAME
FIFTH MEMBER SET
MASTER OF PUPPETS
FOR WHOM THE BELL TOLLS
ATLAS, RISE!
MOTH INTO FLAME
ONE
HARDWIRED
ENTER SANDMAN
Χθες στο Βερολινο δεν επαιξαν κατι νεο…
CIRCUS HALLIGALLI
ATLAS, RISE!
MOTH INTO FLAME
FIFTH MEMBER SET
MASTER OF PUPPETS
FOR WHOM THE BELL TOLLS
ATLAS, RISE!
MOTH INTO FLAME
ONE
HARDWIRED
ENTER SANDMAN
Ηταν μιση ωρα πριν ξεκινησει η συναυλια και δεν υπηρχε ζητηση αφου ειχαν προμηθευτει ολοι εισιτηριο. Στις θεσεις που βρηκα μπορει και να μην ηταν sold out αλλα ηταν ελαχιστες κενες. Μπορει και να ηταν. Υποψιαζομαι οτι αυτος μπορει να τα βρηκε τα εισιτηρια τζαμπα μεσω καποιου promotion ή κατι τετοιο, και σου λεει και παλι κερδισμενος θα βγω.
μαλλον θα επρεπε να υπηρχε και συνεχεια στη προταση που να ελεγε … δεν ξερετε να συνομιλειτε .
εκει το εστιαζω εγω. Τωρα αν δεν τα γραφω και πολυ ξεκαθαρα … μαλλον oπως εχω πει και καμποσες φορες @chinaski , αυτισμος Alert !
με αυτη την φατσα ξερει η γερμανιδα απο Metal Και μουσικη ; τραβα φορεσε κανα πεδιλο με καλτσα !
Ελπιζω αυτο να ειναι αναφορα στην επιστολη του Σαν Μαρινο προς τον καραγκιοζη τον Μιλερ. ΜΗΔΕΝΙΚΟ τον εκαναν οι θεουληδες απο το Σαν Μαρινο. Εδω να το δει κι ο Παντελης που τον γουσταρει τον γελοιο::
ακουσα κανα 2 κομματια περα απο το atlas απο περιεργεια…ευχαριστα μου φανηκαν…αλλα τελικα το μεγαλυτερο κερδος απο την κυκλοφορια αυτη ειναι οτι ζωντανεψε και παλι το φορουμ επιτελους…
Χαχαχα κι μενα αυτο μου ηρθε στο μυαλο
Το έχω ήδη δει. Δε λέει κάτι για το πόσο καλός παίχτης είναι.
Κι ο Λεμπρον καλος παικτης ειναι. Δε λεει κατι για το ποσο γελοιος ειναι (κι αυτος κι ο Μιλερ)
Διακρινω Confusion (για να ειμαι και ον τοπικ)
λεει οτι ειναι μαλακας και ξερολας και με μηδενικη αντιληψη .
Οταν λες μαλακιες καποια στιγμη θα ερθει και καποιος να σε βαλει στη θεση σου.
… Κατι μου θυμιζει !
Και ο Χέτφιλντ έχει υπάρξει γελοίος. Πίνε τώρα .
Είδες τι κάνουν οι Metallica;; Αλλά άκουσε το να μας πεις τη γνώμη σου
Φυσικα και εχει υπαρξει, εγω τα εχω πει πριν απο σενα. Το πιο σημαντικο ειναι οτι ο ιδιος ο James τα εχει πριν κι απο τους δυο μας για τον εαυτο του. Ο Μιλλερ ακομα νομιζει οτι ειναι καποιος ομως. Καλα για Λεμπρον ουτε κουβεντα
Σε κανενα μαγαζι εχει ακουσει κανεις καποιο νεο τραγουδι (εκτος απ τα 3)?
Πηγα για ψωνια προχθες και τα ακουσα ολα σε παρα πολλα μαγαζια με τα ακουστικα μου. Για ποιο θελεις να μαθεις?
@pantelis79 προλαβαινει και απανταει ο φιλος σου ρε !
Αυτη ειναι η διαφορα … οτι και παπαρας να γινεσαι καποια στιγμη (αληθεια ποιος νομιζει οτι δεν εχει γινει εστω σε καποια στιγμη της ζωης του; ) με τον καιρο αν δεν εισαι οντως παπαρας σαν χαρακτηρας θα κανεις την αυτοκριτικη σου.
Και ο Miller πινει οσο επινε ο Hetfield οταν ελεγε - εκανε τις χοντραδες του ; Να το κοιταξει . επαγγελματιας αθλητης ειναι.
Μπράβο βλάκα μισογύνη γελάσαμε.
Για το parking lot…
σε ευχαριστω πολυ ! μισογυνης δεν ειμαι παντως . τα υπολοιπα στα επιστρεφω.
Το σχολιο μου ηταν ειρωνια για τους ξερολες της μουσικης …αν δεν το επιασες σορρυ αλλα μην βιαζεσαι.
Ουτε που με νοιαζει το Metal και φυσικα ουτε το φυλο , χρωμα του δημοσιογραφου. Μαλλον δεν εχεις διαβασει και πολλα σχολια δικα μου εδω μεσα.
Παρε και την καρδουλα σου επειδη εχεις κανει τεραστιο λαθος και θα εκτιμουσα ή να σβησεις το σχολιο σου ή να ζητησεις ενα συγνωμη.