Confusion εχω παθει πλακα. Νομιζω το πιο ηβολ τραγουδι του δισκου.
My life, the war that never ends
Confusion εχω παθει πλακα. Νομιζω το πιο ηβολ τραγουδι του δισκου.
My life, the war that never ends
Νομίζω ότι τα Confusion και Here Comes Revenge είναι τα πιο εβολ κομμάτια, έχουν πολύ ωραία εξέλιξη. Στο δεύτερο μου αρέσουν πολύ τα ντραμς(ο ήχος κυρίως) του κοντού άμπαλου καραφλοχαιτά.
Εντάξει, δεν είναι πάντα έτσι. Τώρα έχουν νέο δίσκο και η ζήτηση έχει ανέβει πολύ.
Πάντως δείχνουν προτίμηση στην Ευρώπη για το promotion νομίζω!
στην Αμερικη την εκαναν την προωθηση ! Πηγαν και Νοτια Αμερικη που το κοινο εκει ολο και μεγαλωνει και θα ξαναγυρισουν μετα τον χειμωνα.
Η Ευρωπη ισως να ειναι λιγο πιο δυσκολη αγορα!
Σημερα στις 3 μπειτε facebook θα τους εχει Live απο Γερμανια , απαντωντας σε ερωτησεις των fans.
Ειπαμε ποσο γαμαει και το δευτερο CD? οχι ; ΓΑΜΑΕΙ!
το youtube γεμισε με κομμάτια απο το δίσκο…
Πως και τα άφησαν?
θα βαρέθηκαν να τα κατεβάζουν μάλλον
Δε νομίζω ότι μπορεί να κοντρολαριστεί και πολύ η όλη φάση… γίνεται πυροβολισμός από νέα uploads, δεν τα προλαβαίνουν. Παίζει και να είπανε “δε γαμιέται, μιάμιση μέρα έμεινε”.
ε λογικο.ποσες μερες εμειναν?
αφου ηδη εχει διαρρεύσει ειπαν ας τα αφησουν
Με τιμά που δεν το βάζω ακόμα στο iTunes μου γιατί φοβάμαι μην συγχρονίσει με το iCloud και μετά μου έρθει κανά μπουγιουρντί από τον κοντό;
βασικα μονο το spit ειναι καλα ανεβασμενο
ο αλλος που ανεβασε τα υπολοιπα ειναι σαν να τα ηχογραφησε απο κινητο την ωρα που επαιζε το cd
και το dream no more και ισως και αλλα…δεν τα έχω βάλει όλα ακόμα
Προσιμο θετικο,που λεει και ο σταβεντο κουνελης. Ο δισκος live θα ειναι ακομα καλυτερος,λιωνω συγκεκριμενα κομματια μεχρι να τα βαρεθω εντελως,πηρα οτι μου αρεσε απο τα δυο δισκακια,τα ενα εκανα ενα μικρο playlist και repeat.
Αψεγαδιαστος James,απο riffs,vocals,το DM δεν το βαζω καν,ειδικα με τετοια παραγωγη που ειχε.
Βεβαια περιμενω και αντιδραση απο kerry king,καποια στιγμη θα τον ρωτησουν δεν μπορει.
To MetallicaTV θα κανει live streaming στις 4 ωρα Ελλαδας με το #AskMetallica
James is in Berlin working the press! He will be with the other 3 Horsemen for the livestream fan chat starting at 3pm CET on YouTube and Facebook. If you want to ask something, ask with #AskMetallica on Twitter or Facebook!
Ο Kirk μολις υποννοησε οτι ψηνονται για Garage Inc. 2… πω πω αυτο θα ηταν ισως καλυτερο κι απο νεο αλμπουμ
Χαχαχ ρωτανε τον James αν οι στιχοι του ειναι πολυ σκοτεινοι και αν πλεον δεν αντεχει την ανθρωποτητα, και λεει ναι αυτο ειναι το σχεδιο μου, να τους σκοτωσω ολους
Βρίσκομαι στη δουλειά γμτ… θα είναι διαθέσιμο μετά το βιντεάκι άραγε ή είναι μόνο live;
Το ίδιο και εγώ! Είμαι σε meeting και δεν μπορώ να βάλω ήχο lol! Λογικά πάντως θα είναι archived αργότερα αφού το μεταδίδει το επίσημο κανάλι τους.
Καλά αν βγάλουν Garage Inc 2 θα καραγουστάρω!
Στην ερώτηση για μουσικές επιρροές στον James για το άλμπουμ,δεν ανέφερε καμία μπάντα…παράξενο…συνήθως λέει…
Δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ να το ακούσω λόγω δουλειάς…