Όχι ρε γαμώτο δε πρόλαβα, και είχα έτοιμη ερώτηση για τον Lars:
“When are you going to stop playing like The Little Drummer Boy, parapapam pam?”
Όχι ρε γαμώτο δε πρόλαβα, και είχα έτοιμη ερώτηση για τον Lars:
“When are you going to stop playing like The Little Drummer Boy, parapapam pam?”
Θα το ανεβασουν στο επισημο καναλι τους…
O James ειπε οτι επηρεαζεται απο οποιαδηποτε πληροφορια δει,ακουσει,διαβασει ειτε αυτο ειναι απο μουσικη, ειτε απο τις ειδησεις,ειτε απο συζητησεις…
Ο Rob ειπε οτι γουσταρει το Spit Out The Bone και ο James του ειπε ισως γιατι εχει bass solo μεσα χαχα
Η ειδηση ισως να ηταν για καποιο μελλοντικο Garage Inc 2
Καλό αυτό για το Garage Inc. αλλά θα πάει τον επόμενο δίσκο σε 8 χρόνια πάλι…
Νομίζω ότι από την έκφραση του james…ότι δεν περίμενε να ακούσει σαν τραγούδι που αρέσει περισσότερο στον Rob το Split…μάλλον κάτι άλλο περίμενε να ακούσει …χαχαχα
Πανω σε αυτο, σκεφτομαι εδω και μερες να βαλω καναν καμμενο στο metallica.com (γιατι σιγουρα υπαρχουν) να μετρησει ποσες φορες χτυπαει το ταμπουρο ο Λαρς στο καινουριο αλμπουμ, και μετα αν δεν του ειναι κοπος, να κατσει να το μετρησει και σε ολα τα προηγουμενα αλμπουμς…
Ειλικρινα πιστευω οτι στο HTSD η συχνοτητα ανα λεπτο θα ειναι διπλασια απο οτι στα κλασικα τους 7 αλμπουμς, και περιπου 150% απο οτι ηταν στο St. Anger.
Στα Hardwired, Confusion, Spit Out The Bone χτυπαει το ταμπουρο πιο πολλες φορες απ ολα τα αλμπουμ μαζι δεν χρειαζεται καν να μετρησεις χαχα…
Δε θα το έλεγα. Το στάδιο των giants το έκαναν σολντ αουτ σε μερικά λεπτά το Φλεβάρη. 7 χρόνια χωρίς άλμπουμ και πολύ πριν ανακοινώσουν το hardwired.
Το stade de France το 2013 νομίζω. Πέρυσι στην Ευρώπη τα ίδια σε όλα τα φεστιβάλ.
Γενικά έχουν περάσει επίπεδα δημοφιλιας εποχής Black Album πλέον.
Γι αυτό θεωρώ τη σύγκριση με τους Zeps για το ροκ εύστοχη!
Εγω παντως βρηκα εισιτηρια για το Orion Festival το 2012 καμια βδομαδα πριν τη συναυλια… Δε νομιζω οτι εχει αλλαξει το στατους τους απο το 2012 εως το 2016. Και γενικα νομιζω για τις αμερικανικες συναυλιες βρισκεις ανετα εισιτηρια εκτος αν ειναι καποιο ειδικο event. Εδω δυστυχως οι περισσοτεροι ακουνε rap, hip hop, R&B και οποιαδηποτε αλλη παρεμφερη μαλακια… Οχι οτι στην Ευρωπη ακουγεται καλυτερη μουσικη απο την πλειοψηφεια του κοσμου αλλα τελος παντων.
Νομίζω ότι η Ευρώπη είναι πιο ροκ από την Αμερική, εδώ ευτυχώς σκουπιδιάρηδες όπως ο Kanye West δεν έχουν μεγάλη πέραση. Και οι μεγάλες σε δημοφιλία ροκ μπάντες μπορούν να κάνουν τουρ σε στάδια, δες ας πούμε Foo Fighters. Στην Αμερική πιο δύσκολα νομίζω.
Το Orion δεν είχε όριο στα εισιτήρια. Όπως δε γίνεται σολντ αουτ το Downloadλ.χ. Στο στάδιο των giants και στη μινεαπολη που η χωρητικότητα είναι συγκεκριμένη το sold out έγινε σε μερικά λεπτά.
Αν το ψάξεις θα δεις πως γέμισαν στάδια δεκάδων χιλιάδων σε μερικά λεπτά με 7-8 χρόνια χωρίς δίσκο.
Και πρόσεξε, οι επανενωμενοι GnR έκαναν indoor tour. Δεν τόλμησαν να παίξουν στο στάδιο των Yankees η των Giants λ.χ.
Άντε πάλι με τα βίδεο… Έχουμε πολλά ακόμα
8 to go
Εχουν και για το Lords of Summer video
Η φάτσα του Hetfield είναι όλα τα λεφτά σε ένα κατά τα άλλα μέτριο βίδεο.
Στα παπαρια μας όμως γιατί το κομματι γαμει!
Ανα 2 ωρες θα βγαζουν βιντεo…
Στις 9 θα εχουμε το Confusion
Ω ρε φιλε, ποσο παππους δειχνει ο χετφιλντ, γερναμε γαμω την πουτανα μου…
Ανάλογα πόσο χρονών είσαι. Εγώ κοντεύω τα 40 και για τον Hetfield που είναι 53 με τόσες καταχρήσεις μια χαρά τον βρίσκω .
Από την άλλη έχω μεγάλο " έρωτα " με τον Papa Het οπότε δεν είμαι αντικειμενικος ! Χαχαχαχα.
Wednesday, November 16
9:00 AM PST – “Dream No More” (Directed by Tom Kirk) - Gshow Globo, Brazil
11:00 AM PST – “Confusion” (Directed by Claire Marie Vogel) - Rolling Stone, USA
1:00 PM PST – “ManUNkind” (Directed by Jonas Åkerlund) – Bravewords, Canada
3:00 PM PST – “Now That We’re Dead” (Directed by Herring & Herring) – Pitchfork, USA
5:00 PM PST – “Here Comes Revenge” (Directed by Jessica Cope) – Triple M, Australia
7:00 PM PST – “Am I Savage” (Directed by Herring & Herring) – Ro69.JP (Rockin’ On), Japan
9:00 PM PST – “Halo On Fire” (Directed by Herring & Herring) – BiLD/Metal Hammer, Germany
11:00 PM PST – “Murder One” (Directed by Robert Valley) – Le Parisian, France
Thursday, November 17
1:00 AM PST – “Spit Out The Bone” (Directed by Phil Mucci) – NME, England
3:00 AM PST – “Lords of Summer” (Directed by Brett Murray) – Aftonbladet, Sweden
Ειμαστε 10 ωρες μπροστα…
35 κλεισμενα. Φαινονται οι καταχρησεις, τα ματια του γερασαν προωρα. Του πουτσου συζητησεις ειναι αυτες βεβαια, απλα με πιανει μελαγχολια να βλεπω εναν ανθρωπο να μεγαλωνει, εναν ανθρωπο που “ξερω” σχεδον 25 χρονια και περιμενα τοοοοσα πολλα απο αυτον τα πρωτα 10-15 χρονια της “γνωριμιας” μας, αλλα με απογοητευσε οικτρα.
YOU TURN TO STONE!
δεν γίνεται να το γράψεις με μικρά γράμματα σορυ