Metallica - Hardwired ...To self-destruct

2 Likes

το βιντεο γαμησε , οι στιχοι πολυ ωραιοι και το intro - outro drumming του Lars εχει μεγαλυτερο νοημα ετσι !

Καταιγισμός…! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα

1 Like

τρελα ρεεεεε

1 Like

Τι ακριβως ΔΕ σας αρεσε στο βιντεο του Dream No More? Παρα πολυ ωραιο ηταν νομιζω. Ο James ολα τα λεφτα στο βιντεο. Παω να δω και το αλλο τωρα… Να βρει καποιος το ποστ μου πριν απο μερες που εγραψα οτι θα βγαλουν και τα9 βιντεο ολα μαζεμενα οταν βγει κι ο δισκος :sunglasses:

1 Like

έλα.

1 Like

Ασε το βρηκα εγω εσυ κανεις μισες δουλειες ρε μπασταρδε

2 Likes

Το δικό μου είναι καλύτερο, στο δικό σου δεν λες ότι θα βγάλουν και τα 9 μαζεμένα (!)

2 Likes

Ναι αλλα λεω οσα τραγουδια εχουν μεινει που ηταν 9 (!)

Το Confusion δε μου αρεσε το βιντεο, ισως γιατι με νευριαζει πολυ η προπαγανδα που πεφτει στις ΗΠΑ για οτιδηποτε εχει να κανει με στρατο… αλλα καταλαβαινω πως καταπιανεται με ενα πολυ σοβαρο θεμα (PTSD) και ειναι καλη η ηθοποιος που εβαλαν σε αυτο το ρολο…

οποτε λιγακι σου αρεσε!! χε χε χε χε!!

Εγω το βρηκα ωραιο… Συνδυαζει το νοημα των στιχων με την εικονα.

Επισης να πω οτι ελεγα σχεδον απο την αρχη οτι θα γυρισουν βιντεο για ολα τα κομματια του δισκου.

Για το Lords of Summer βεβαια δεν το σκεφτηκα καθολου.

Αρα 85 λεπτα ο δισκος! Σε διαρκεια οσο κανουν αλλοι για δυο δουλειες τους. Οκ μια χαρα ! :stuck_out_tongue:

It’s not about quantity, it’s about quality :stuck_out_tongue:

1 Like

εχουν και τα δυο!! χα χα χα!

Ο james με πουκαμισιες σε ολες τις εμφανισεις,live και video clips,ο Lars με σκουφους και τη γλωσσα εξω,ο δε trujillo με ενα ταπεινο,ιδρωμενο φανελακι,συνεχεια το ιδιο.:joy:

οχι ρε !! σε αλλα φοραει μαυρο ! Εκτος αν μαυρισε απο την βρωμα !

Το Lords Of Summer… οχι και τοσο!

1 Like

1 στα 13 … δεν γαμιεται! κατσε να το ακουσουμε μηπως εγινε λιγο καλυτερο. Ηταν παντως μεγαλη μετριοτητα.

1 Like

λολ το βίντεο

1 Like

Χαχααχχαχαα οκ καλυτερο βιντεο του κοσμου :joy:

1 Like

Aς το κάνουν οι mod μία μεταφορά στο rockipedia και το Black Metal thread.
Φτάνει με το σπαμ εδώ μέσα.

2 Likes