Metallica ειναι οτι θελουν κανουν χαχαχα
Fascinate
Partner of insanity
Decimate
Lessons we never learn
Dominate
Killing of the innocence
Deviate
And to dust you return
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
ΓΚΑΥΛΑ!
Faith in ManUnKindΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ποσο γουστάρω να ακουω αυτό το τραβηγμενο νταααα
Έχει και το μεγαλύτερο Yeaaaaaaaaah του δίσκου ε! Γαμησε κι αυτό!
Ωρε να τους παρει ο διαολος !
Αν ημουν οι Mayhem τους παταγα μια μηνυση απο εδω μεχρι το Οσλο (νταξει δεν ειναι τοσο μακρια!)
Ακομα και το ποιοι ειναι και ποιοι δεν ειναι βαμμενοι απο την μπαντα πετυχανε.Και dead στα φωνητικα.
Σκηνοθεσία από τον drummer των Bathory φαντάζομαι και η ιδέα δικιά του θα είναι
Oι Mayhem θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση
Βιντεάρα.
Εφόσον το Dawn of the Black Hearts είναι ΟΚ για τους Mayhem, δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν!
Αφού είναι “bootleg”
Δε νομίζω να τους χαλάει τους Mayhem η προώθηση πάντως.
Ναι, πλήρως αποδεκτό από τους Mayhem, σε βαθμό που το μετράνε σαν κανονική κυκλοφορία όλοι, μαζί και το Metal Archives. Στο wikipedia το χαρακτηρίζουν “semi-official”.
Δύσκολο να τους προβλημάτισε τους Mayhem πάντως, μιας και την φωτογραφία την τράβηξε μέλος τους…
Dawn of the black heart ειναι δικο τους ομως ! Και σιγα μην χαλασει τους Mayhem λιγη δημοσιοτητα.
Βικ θα το συζητησουμε και σε κανα αλλο σαητ το βιντεο ?
3 ως τώρα μαζί με το FB καλά είναι!
Ε, ναι, δικό τους είναι. Και λέω ότι σε σχέση με αυτό, ότι και να κάνουν οι Metallica είναι πταίσμα! Για το κλόπιράιτ και αυτά δεν ξέρω αλλά δεν τους έχω για Τσίπρες να πήγαν βλέποντας και κάνοντας!
Κάτι τέτοιες στιγμές παρατηρώ πόσο λιγότερο ελεύθερο χρόνο συγκριτικά με παλιότερα… Δεν έχω δει τπτ ακόμα και θα ξενυχτησω να τα δω και να διαβάζω εδώ τα σχόλια… Γαμω τη δουλειά μου μέσα
Σχολιο στο youtube
Mayhemallica
James “Dead” Hetfield - vocals, rhytm guitar
Kirk “Euronymous” Hammett - lead guitar
Robert “Necrobutcher” Trujillo - bass guitar
Lars “Hellhammer” Ulrich - drums
o κοντός το έκανε το σχόλιο.
Ή ο Dave ‘Varg’ Mustaine
Να ρωτησω επειδη δεν ακουω μπλακ μεταλ…
Υπαρχει τετοιο βιντεο απο τους Mayhem με τον Dead να κοβει τα χερια του κλπ κλπ?
ως τωρα ωραια τα βιντεακια!!
Δε σε πηγε σε κανα καλο εστιατοριο να κερασει καμια μπριζολιτσα ο παπαρας?
Γαματο το Now That We’re Dead… πολυ συμφωνω με το live feeling που βγαζει το βιντεο, απο τα πιο groovy κομματια του δισκου. Νατο και το artwork του δισκου σε βιντεο μορφη, πολυ ταιριαστο. Τερμα πωρωτικο τραγουδι εκει που λεει We’re dead my dear. Mεχρι και ωραιο σολο Hammett εχει
ΥΓ. Πως ειναι δυνατον να μη δειχνει τον Lars ουτε μια φορα κατα τα 2938 fills που εχει στο τραγουδι, που ειναι και η καλυτερη του συνθεση νομιζω στα τυμπανα…