Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Πολυ καλη φαση παντως που ειναι ολα τα βιντεο τοσο διαφορετικα… κι ας ειναι λιγο οτι ναναι μερικα χαχαχ. Ας πουμε αυτο το τραγουδι θα ταιριαζε να δειχνει τη μπαντα να παιζει το τραγουδι. Αρκετα creepy μπορω να πω :scream:

Ναι είναι εντελώς άλλη φάση το καθένα. Καλύτερο σαν ιδέα είναι το manunkind ως τώρα. Προσωπικά προτιμώ να τους βλέπω απλώς να παίζουν και για την ώρα τα καλύτερά μου είναι το moth into flame και το now that we 're dead.

Γενικά ένα σημαντικό κομμάτι του δίσκου είναι παράδεισος για όσους τους γούσταραν να παίζουν κομμάτια σαν το devil’s dance, slither, bad seed, capre diem, king nothing, 2*4…αργά-groovy κομμάτια από load, reload.

Highlight ως τώρα το άσπρο πουκαμισάκι του τζέιμζ :wink:

2 Likes

Ωραία τα βίντεο μέχρι τώρα, ελπίζω κάποιο από τα επόμενα να είναι σε στυλ unforgiven, που είναι το αγαπημένο μου. Θα ήθελα κάτι σκοτεινό όπως το hardwired, αλλά και με ένα στόρι να παίζει από πίσω (βέβαια δεν έχω δει τους στίχους από τα περισσότερα τραγούδια, γιατί θα πρέπει να ταιριάζουν με το κλιπ).
Υ.Γ. Κατάλαβε κανείς τι θέλουν να πουν με το βίντεο κλιπ με τους mayhem? Είναι σάτιρα, δείχνουν ότι δεν γουστάρουν τη συγκεκριμένη μουσική, ή παίζει κάτι άλλο?

OK, στο dream no more ο James κάνει τα δικά του και αυτό μου αρκεί, το Confusion ωραιο, στο ManUnkind… what the fuck is this…το Now that we are dead πιθανότατα είναι το καλύτερο βίντεο μέχρι στιγμής και στο revenge, ωραίο μεν, γενικά γουστάρω αυτά τα artistic videos αλλά μου φαίνεται ότι δεν ταιριαζει με το ρυθμό του τραγουδιού, θα προτιμούσα να έβλεπα τη μπάντα να παίζει σε αυτό το κομμάτι.
Μένουν αλλά 4 συν το Lords of summer, για να δούμε.

καλα ειναι και τα στορυ που φτιαχνουν.
δεν γινεται και σε ολα τα βιντεο να τους δειχνει να παιζουν.
13 βιντεο ιδια?
Εγω θελω να δω το βιντεο του spit out the bonen πως θα ειναι.Λογικα εκει θα τους δειχνει να κοπανιουνται!!

1 Like

Ενα απο τα καλυτερα βιντεο (αν οχι το καλυτερο) για το καλυτερο τραγουδι…
Βασικα το Am I Savage? παιζει να ειναι το καλυτερο βιντεο.

3 Likes

Δευτερο ποστ γιατι κατι ειπε ο matia για το Λαρς μικρο τυμπανιστη:

2 Likes

[quote=“Alejandro.m, post:1854, topic:29901, full:true”]Το Orion δεν είχε όριο στα εισιτήρια. Όπως δε γίνεται σολντ αουτ το Downloadλ.χ. Στο στάδιο των giants και στη μινεαπολη που η χωρητικότητα είναι συγκεκριμένη το sold out έγινε σε μερικά λεπτά.

Αν το ψάξεις θα δεις πως γέμισαν στάδια δεκάδων χιλιάδων σε μερικά λεπτά με 7-8 χρόνια χωρίς δίσκο.
Και πρόσεξε, οι επανενωμενοι GnR έκαναν indoor tour. Δεν τόλμησαν να παίξουν στο στάδιο των Yankees η των Giants λ.χ.[/quote]

Δεν κάνουν stadium tour στην Αμερική, αλλά μεμονωμένες συναυλίες. Δεν μπορούν να κάνουν stadium tour, δεν είναι οι U2. Τα εισιτήρια για τη Minneapolis τελείωσαν γιατί ήταν η μόνη τους συναυλία για το 2016 μετά από αυτή που έκαναν πριν το Super Bowl, όπου πάλι τα εισιτήρια τελείωσαν αμέσως. Έχουν παίξει πολύ καλά το παιχνίδι του marketing.

Ο δίσκος είναι heavy Load. Ή μάλλον, heavyeeeee!

10 κλάσεις ανεβαίνει το κομμάτι με αυτό το βίντεο. Απόλυτος σεβασμός

3 Likes

To kalokairi kata pasa pithanotita stadium tour tha kanoun stin Ameriki :wink:

μαμανε τα βιντεακια ρεεεεεε

Άντε να έρθουν κι από δω Ευρώπη!

Στην Ευρωπη ειναι…:sunglasses::joy:

1 Like

Και μάλιστα μερικοί-μερικοί θα τους δούνε τώρα κιόλας…

2 Likes

μερικοι -μερικοι ειναι κωλοφαρδοι!!! :cry:

1 Like
1 Like

Λοιπον το ακουσα και εγω περισσοτερες φορες απο οτι υπολογιζα…το 1ο cd ειναι για τα γουστα μου πολυ ανωτερο απο το 2ο απο το οποιο δεν μπορω να πω οτι με τρελλανε καποιο…ξεχωρισα με ανεση τα Atlas,Now that we are dead,Moth into flame, Ηalo on fire…γενικως καλη δουλεια με μεγαλυτερο πλεονεκτημα οτι εχει αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους κομματια ωστε να τα πιανει ολα…
παντως το spit out the bone δεν μου φανηκε τιποτα το φοβερο…περιμενα κατι πολυ καλυτερο βασει των σχολιων εδω…

Παιδια θα παιχτει ρεπορταζ αυριο :smiley: ελπιζω σε καλες φωτος :slight_smile:

1 Like