Metallica - Hardwired ...To self-destruct

εγω δεν μπορω να χωρισω την κυκλοφορια οπως λετε μερικοι.
Πρωτο cd ,δευτερο cd.Κοιταω το συνολο!!
Ολος ο δισκος εμενα με ικανοποιησε!!
12 τραγουδια μερικα πολυ γαματα,μερικα μετρια προς καλα!!
Δεν εχω παραπονο!!
Να πω την αληθεια περιμενα χειροτερα τα πραγματα απο ελλειψη ιδεων και συνθεσης που ειχαν παλιοτερα!!
Ευχομαι συντομα να τους δω live και να μην κανουν αλλα 8 χρονια για νεο δισκο!!

Δεν έχει μέτρια.

3 Likes

γενικως ωραια μας γλεντησαν!!! Αντε και στο δισκο διασκευων τωρα με Bonus το dvd με τα video clip !

τα ειπα απο γενικη εικονα!!
εγω ειμαι καμμενος τοσο που τραγουδαω ολο το St.anger χοροπηδωντας!!
Δεν με χαλαει κανενα τραγουδι τους!!

1 Like
3 Likes

Πρόσεξε κανείς τον James μέσα στο πλήθος στο halo on fire στο 7:28 που χτυπιέται με το κοινό?χαχαχα

Η τελικη version του Lords of Summer θα μπορουσε ευκολα να βρισκεται στο cd,αντι του ManUNkind ή του Αm I Savage

1 Like

Πολύ καλά και τα δύο που αναφέρεις, ειδικά το ManUNkind. Δεν έχω ακούσει ακόμα το Lords Of Summer, πάντως.

Χμμμμμμ με βαση καποια σχολια κι εδω και στο official forum, περιμενα να ακουσω κατι διαφορετικο. Μιλαμε για το ιδιο τραγουδι με ελαχιστες αλλαγες, και απλα καλη παραγωγη, καλο ηχο, και δουλεμενη φωνη James. Οι διαφορες απο τα demo στα Loads μεχρι την τελικη βερζιον ηταν πολυ μεγαλυτερες, και ουτε καν λογος για Demo Magnetic που τα μισα ειναι αλλα τραγουδια.

Επισης, τα ManUNkind και Am I Savage? μου αρεσουν παρα πολυ, μονο το Murder One δε με εχει κερδισει 100% απο το δισκο…

Mαλλον δεν το διευκρινησα σωστα.Δεν εννοω οτι θα μπορουσε να τα αντικαταστησει ποιοτικα.Απλα ισως με ενα πιο thrashy κομματι οπως το Lords of Summer,η ροη του δευτερου δισκου ηταν πιο ευχαριστη.Εχοντας ακουσει καμια 15αρια φορες το δευτερο cd,παρ’οτι εχει μεσα μουσικαρες,καπου με κουραζει.Θα ηθελα ας πουμε κατι πιο γρηγορο αναμεσα στα υπολοιπα τραγουδια

Ε βάλε τέταρτο το Spit Out The Bone και είσαι ΟΚ.

1 Like

Για μενα τα 3 καλυτερα video ειναι τα ManUNkind, Murder One και Halo On Fire

Οκ καταλαβαινω τι λες. Κι εμενα μου λειπει ενα thrashy κομματι ακομα απο αυτο το δισκο. Δεν μπορω να σκεφτω ομως ποιο θα εβγαζα, γιατι βρισκω και τα 12 τραγουδια αρκετα ποιοτικα ωστε να αξιζουν μια θεση σε αυτο το δισκο…

Βαθμολογιες στα βιντεο, που ειναι πιο ευκολο να τις βαλω, αφου ειναι σε χαλαρη φαση και δεν παιρνουν και πολυ σοβαρα τον εαυτο τους, ενω για τα τραγουδια θα αργησουν πολυ οι τελικοι βαθμοι :sunglasses: Στους βαθμους δεν κρινω καθολου τη μουσικη την ιδια, αλλα πρωτον, ποσο μου αρεσει το βιντεο γενικα, και δευτερον, ποσο ταιριαζει με το εκαστοτε τραγουδι.

1. Hardwired 8 - ταιριαζει τελεια, απλα δεν ειναι για τους επιληπτικους
  2. Atlas, Rise! 0 - αθλιο απλα
  3. Now That We’re Dead 9 - οσα δειχνουν Metallica παιρνουν +2 βαθμους αυτοματως
  4. Moth Into Flame 10 - παρα πολυ ταιριαστο, ωραιο στυλιστικα και ωραιο concept
  5. Dream No More 8 - πολυ ωραιο βιντεο επισης, και τα εφφε ισως τα καλυτερα απο οσα εχουν εφφε
  6. Halo On Fire 10 - το αγαπημενο μου βιντεο μακραν
  7. Confusion 6 - ωραιο σαν ντοκιμαντερ, ταιριαζει με στιχους, δε μου ταιριαζει με τη μουσικη
  8. ManUNkind 9 - τρελη τρολλια, το αγαπω
  9. Here Comes Revenge 5 - μου αρεσε παρα πολυ απο μονο του, αλλα ακυρο με το τραγουδι
  10. Am I Savage? 10 - φοβερος ο τυπος στο βιντεο, κανει rage quit απο τη ζωη
  11. Murder One 7 - τρελο ρησπεκτ σε Λεμμυ, μπορουσε να ειναι καλυτερο ομως… επαναλαμβανεται αρκετα
  12. Spit Out The Bone 7 - πολυ ωραιο κονσεπτ, λιγο αστειο με τα εφφε, ταιριαζει τελεια

Που πηγε το βιντεο που γυριζαν σε εξωτερικο χωρο στην Καλιφορνια εκεινο το βραδυ του Οκτωβριου με τα αυτοκινητα??? Εχω πολυ μεγαλες υποψιες οτι ηταν το Atlas, Rise! και επειδη δεν τους αρεσε ισως το τελικο αποτελεσμα εβαλαν προχειρα τη μαλακια με τις σκηνες απο το στουντιο.

Ακριβώς αυτό. Μαζί με τον @_Dead είμαστε 3 που το έχουμε επισημάνει. Πάντως γενικά είμαι ευχαριστημένος με το νέο άλμπουμ.

Το θέμα των στίχων του atlas ήταν λίγο άσχετο με το σκηνικό με τα αυτοκίνητα… αν και ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ μόλις είχα δει αυτή τη φωτογραφία με τα αυτοκίνητα λέω ώπα εδώ είμαστε… parking lot. Αλλά παπάρια τελικά… ούτε ριφ, ούτε βίδεο.

ουτε εγω μπορω να ακουσω το Spit Out The Bone…απλα απαραδεκτο και δεν καταλαβαινω τον λογο που τρελαθηκαν ολοι…
παντως το Murder One μονο και μονο για το βιντεο του που με συγκινησε πρωι πρωι ενω σαν κομματι μου ηταν αδιαφορο πλεον εχει ανεβει πολυυ για μενα

5 Likes

χαχααχαχχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχα

κάντε ένα gif και το κωλαράκι από το Dream No More ρε παιδιά…

7 Likes