Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Μερακλής!

Γενικα παιζει πολυς κωλος και πολυ ρωγα στα 12 βιντεο… περιεργο μου φαινεται, δεν ειχα συνηθισει τα βιντεο των Metallica να ειναι τοσο sexualized, μονο το Whiskey In The Jar ως τωρα κι αυτο ηταν λιγο σαρκαστικο.

Και το Turn The Page…

Γάμησε το ποστ…

2 Likes

Πολυ ωραιο σκηνικο αυτο με τα video απο ολα τα κομματια να βγαινουν ανα 2 ωρες, αφορμη για να βουιξει ακομα περισσοτερο το YouTube με το νεο αλμπουμ, κατι που θα γινοταν ουτως ή αλλως, αλλα τωρα δημιουργουν ακομα μεγαλυτερο χαμο. Μαγκες. Δεν εχω δει κανενα video ακομα γιατι ειμαι δουλεια και δεν ξερω τι να κανω… Να τα δω ενα, ενα το βραδακι ή να περιμενω να μου ερθει ο δισκος που τον εχω κανει pre-order να τον ακουσω σωστα με ιεροτελεστια και να δω μετα τα video?

Fuck…

Νταξ πιο πορωτικο βιντεο απο το ManUNkind δεν υπαρχει…Το οποιο ειναι και grower τελειως.
ΚΑΙ Metallica ΚΑΙ Mayhem ? Ονειρωξη.

1 Like

παντως αυτο το Lords of Summer ειδικα στην αρχικη σου εκδοση φαινοταν οτι ηταν αρπα κολλα και με το ζορι να βγαλουν κομματι για να εχουν να παιξουν κατι καινουργιο εκεινο το καλοκαιρι.

Τωρα που το δουλεψαν λιγο παραπανω ειναι καπως καλυτερο χωρις να ειναι κατι σπεσιαλ.

Και ενισχυεται η αποψη μου οτι ο Lars ηθελε να δουλεψει ουσιατικα μονος του με τον Hetfield για να του ανεβασει την ψυχολογια-αυτοπεποιθηση μετα την φρικη που εφαγε το 2013 ο Papa Het.

To solo στο κομματι γαμει παντως. Και αυτο το talkbox-wah wah στην αρχη και μετα οπως το παει ο ΔΥ.
Παλι ολα τα λεφτα ειναι η φωναρα του Jaymz !

Για b side μια χαρα ειναι.

Το βιντεο με τα αυτοκινητα θελουμε ρεεεεεεεεεε !

Τι φρικη ειχε φαει το 2013 ο James?

μαλλον αυτο με τις αρκουδες θα λεει

1 Like

Γαμάτοι καιροί, η μπάντα που ηγήθηκε του πολέμου κατά του downloading, και περηφανεύεται ακόμη γι’αυτό, κυκλοφόρησε η ίδια ΟΛΟ της το νέο δίσκο online, δημόσια (youtube), τζάμπα, και με τη μορφή video clips μάλιστα, μία μέρα ΠΡΙΝ την επίσημη (μουσική) κυκλοφορία του.

(Δεν λέω ότι είναι κακό ή καλό, λέω ότι είναι απίστευτα ενδιαφέρον και food for thought)

1 Like

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι έφαγε φρίκη μέσης ηλικίας στα 50.

Αυτό με τις αρκούδες ταταρε το έκανε τότε που έπινε και ακόμα τον γούσταρες και δεν χρειαζόταν να μπαίνεις εδώ μέσα για να το παίξεις έξυπνος και να πάρει αξία η ύπαρξη σου .

Εδώ είναι θέμα επιλογής να το κάνει .τότε δεν ήταν .Και ακριβώς επειδή υπάρχει το download , (οι metallica καλούσαν οπαδούς για δωρεάν ηχογράφηση των shows από τις πρώτες μέρες τους αλλά αυτά τα ξεχνάμε) βρήκαν τον τρόπο να κάνουν αυτό που επιθυμούν και οι ίδιοι και να χρησιμοποιησουν το σύστημα όπως επιθυμούν .

Πάντα ήταν θέμα ελέγχου της μουσικής τους .

Food for thought.

Καλα ηταν και σε περιεργη φαση η μπαντα τοτε και μαλλον ολα της εφταιγαν και ειδικα του Lars…

Και πάλι όμως δίκιο είχαν …

Το “νεο” Lords of Summer δεν ειναι καθολου μετριο…θα μπορουσε να ειναι στη θεση του ManUnkind πχ

Ego neuriasa me to LOS2016. Elaxista kalutero apo to LOS2014 dustuxos, kai i kuria diafora einai o ixos kai sxedon tipota allo. Xairomai poy de mpike sto disko, kai niotho oti ta 12 tragoydia tou diskou einai para poly kalutera.

Μια χαρά είναι το καινούριο Lords of Summer, ιδίως στη μέση στο instrumental part. Από τα videos το καλύτερο νομίζω ότι είναι το Am I Savage?, και απορώ ειλικρινά με διάφορα αρνητικά σχόλια για το ίδιο τραγούδι, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Spit out the bone το video ασχολίαστο, αλλά νομίζω έγινε επίτηδες έτσι, για να αποπνέει μια cultίλα ίσως.

1 Like

ναι το ειδα
χαχαχαχα

1 Like

Το Atlas,Rise! δειχνει Metallica αρα επρεπε να παρει 2 οχι 0 :sunglasses::joy:

3 Likes

Hahaha ennoousa Metallica na paizoun to tragoudi live oloi mazi, oxi na to ixografoun :stuck_out_tongue: