MORAL-Αγάπη Ανεκπλήρωτη - Κυκλοφόρησε από τη Universal!

απλά είναι τα πράγματα παιδιά… με πολλά λεφτά όποιος θέλει κάνει δισκάρα με τρελές παραγωγές κτλ… το θέμα είναι να μπορείς να τα υποστηρίξεις στα live και η “μπάντα” αυτή δεν έχει παίξει ένα live… τραγική η εμφάνιση στο mad…

ΕΛΕΟΣ

Ακόμα πιο τραγική είναι η συνέντευξη στο Hammer Ιανουαρίου…

Μια αμεροληπτη κριτηκη που τα λεει σωστα… http://www.rockap.gr/?p=1755#more-1755

ρε γαμωτο αφηστε το να θαφτει…οκ δεν σας αρεσει τι ασχολειστε μωρε?

@ Άτομο που έφτιαξε το τόπικ και τους πεντακόσιους λογαριασμούς

α) Στείλε μου με πμ, ποιον από τους λογαριασμούς που έφτιαξες θες να κρατήσεις. Οι υπόλοιποι θα μπαναριστούν (και δε θέλω μα σου ξου μου). Έτσι και δε μου στείλεις (αλλά ποστάρεις με κάποιον από αυτούς εδώ μέσα ή με κάποιον νέο, θα μπαναριστουν όλοι οι λογαριασμοί)

β) Έτσι και κάνεις κι άλλο λογαριασμό για να ξεθάψεις το τόπικ και να συνεχιστεί η συζήτηση σε αυτό, θα μας αναγκάσεις να το κλειδώσουμε και να τερματίσει η συζήτηση σε αυτό. Μια για πάντα, συζήτηση ανεκπλήρωτη…

γ) Κάντε report και βοηθήστε να λύνονται αυτά τα προβλήματα μια ώρα αρχίτερα.

Τενκ γιου

Είμαι στη σελίδα 3 και έχω να πω ότι αυτό το τόπικ αξίζει να διαβαστεί. :lol:

Απλα βρηκα τωρα την κριτηκη φιλε και σκεφτηκα να την δει οποιος εχει ορεξη…γιατι σε ενοχλει δεν ειπα τιποτα κακο ουτε εκανα καμια επιθεση.

Υ.Γ: Τσακωνας forever :wink:

Πραγματικα αξιζει να διαβαστει! Μου εφτιαξε τη διαθεση! :D:D:p Α! Cosmosis “με τα χιλια προσωπα” εχεις δικιο, ακουμε μονο καφρους που “γαυγιζουν” και ολα τα υπολοιπα ειναι για τα σκουπιδια!:stuck_out_tongue: Ευτυχως που υπαρχουν και οι Μoral να μας πουν τι ειναι rock!

Ρε karvou, τουλάχιστον από εσένα δεν το περίμενα που είσαι και Moderator. Αυτός που το ξέθαψε τώρα είναι μέλος του rockap ο οποίος έχει γράψει και στο αντίστοιχο forum τους.
Ο Clairvoyant το έχει πάρει πατριωτικά μου φαίνεται. Επίσης κόψτε αυτή τη μαλακία να λέτε ότι είμαι άλλος από αυτόν που είμαι γιατί καταντάει αηδία!!! Πόσο μάλλον να το λες εσύ που είσαι και Moderator! Καταντάει τραγικό! Εμένα με ενόχλησε η αίχρα και η κακία προς το συγκρότημα και η επίθεση προς 2-3 άτομα που είπανε καλά πράγματα και γιαυτό μπήκα!
Αυτά που είπα ότι κάνετε εσείς και γράφεται σε όλα τα forum και στα youtube, μου τα γυρνάτε πίσω; #-o
Ξεκολείστε!!

Μα καλα,πας καλα?!
Απλα βρηκα μια κριτικη και την ποσταρα!Δεν ηταν αναγκη να απντησει κανενας απλως οποιος ηθελε την διαβαζε.Δεν ειχα σκοπο να αρχισουμε τσακωμους κλπ

Χαλαρωσε λιγο φιλε…Ε μην απαντησεις για να σταματησει εδω αν θες…

οσοι συγκρινουν τους κυριους με HIM ειναι τελειως λαθος.
Αντιγραφη απο Lacrimas ειναι.
Οχι δεν ειναι κακο αυτο.

βασικα στο δελτιο τυπου τους αναφερει στις επιρροες τους,τους him

επειτα οι him ειναι αυτοι που μπορεις να πεις οτι παιξαν και καναν διασημο αυτο το στυλ
αν εξαιρεσεις την πιο heavy metal προσεγγιση των sentenced και την πιο glam/goth προσεγγιση των 69 eyes (στους οποιους γκεσταρε ο βαλο)

τωρα οσο αφορα τους lacrimas
αν αναφερεσαι στους lacrimas profundere
εκτος απο το οτι και αυτοι πλεον αντιγραφουν

δες πως ξεκινησαν και πως κατεληξαν…

ναι το λενε και στις συνεντευξεις,και στο δελτιο τυπου και σε ποστιτς που κολλησαν στο παρμπριζ μου οσω ειχα παρκαρει εξαρχεια,αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ΜΟΝΟ αυτο.
ναι αυτους του λακριμαδες αναφερομαι.
ναι η πρωτη περιοδος ηταν γαμω,συναισθηματικη και ξερω γω,σε μια περιοδο που οι Παναθεμα επλεαν τα ολισθια οι Μιντιμπιδες εβγαζαν συλλογες και αλμπουμ ποσοστα για ονομα,οι Χαμενοι παραδεισοι τα χαν χαμμενα -για πολλους νταη χαρντ οπαδους ,εμενα μ αρεσαν -
Η μετα πορεια ειναι διαφορετικη.
Πηραν παραγωγο χιμ,πλασαριστηκαν σαν μια πιο πολιτικα και μεταλ ορθη ΧΙΜ απαντηση και εγραψαν πολυ ανω του Μ.Ο. κομματακια για να ακους ενω κανεις σεξ με το γκομενακι που γνωρισες στο νταντα-και εννωειται οτι δεν θες να ξαναδεις- αλλα “τρου” -ιλα 0.
και εφυγε και ο κριστοφερ και πηραν το ημο τζοβενο.

Οι μοραλ ειναι οκ.
Η παραγωγη ειναι οκ.
οι συνθεσεις ειναι οκ.
το αρτγουορκ πανω απο οκ-οποιος διαβασει πεηπερ 11 και δεν προσκυνησει να παθει ποδαγκρα-
προμοσιον οκ,
ναι στα λαηβ ειναι χειροτεροι απο τζουλια αλεξανδρατου.
οπως και να χει εχω μια σκεψη κρατημενη ,οτι καλυτερα ενα 14χρονο να ακουει μοραλ και λοιπα -που μπορει στο μελλον να ακουσει νεφιλιμ και να δει το φως το αληθινο - παρα να δηλωνει φαν του “ακουω τα παντα”.

σαφως και στη θεση τους θα μπορουσε να υπαρχει μια πιο ΙΚΑΝΗ ,αξια,δουλεμενη,ταλαντουχα μπαντα ,αλλα η γιουνιβερσαλ χεστηκε.λεφτα θελει,οχι να κανει το μεταλ καλυτερο και να φερει παγκοσμια ειρηνη.

Μετά από 152 comments στο θέμα μου και αφού έχω πάψει να ασχολούμαι εδώ και καιρό, έχω να πω τα εξής: ειλικρινά μετάνιωσα που έχω ασχοληθεί μαζί σας! Δυστυχώς απογοητεύομαι πραγματικά από το επίπεδο και τη νοοτροπία που επικρατεί εδώ μέσα, με αρκετές παρόλα αυτά ελπιδοφόρες εξαιρέσεις και αυτό είναι το μόνο θετικό. Ελπίζω αυτή η νοοτροπία να μην επικρατεί γενικά στην ελληνική ροκ σκηνή!

Καταλαβαίνω ότι αυτό το στυλ μουσικής, όπως και οποιοδήποτε άλλο βέβαια, δεν εκφράζει τον καθένα. Ο καθένας έχει τα δικά του ακούσματα, μουσικές αντιλήψεις και γνώσεις και αισθήσεις. Έγινε επίσης αντιληπτό ότι πολλοί που έχουν σχολιάσει αρνητικά σε αυτό το θέμα δεν γουστάρουν αυτό το είδος ή αυτό το συγκρότημα συγκεκριμένα. Σεβαστά όλα.

Αλλά αυτό το πέσιμο στη μπάντα, αυτή η εχθρότητα, οι χαρακτηρισμοί, η κατινιά και η κακομοιριά δεν εξηγείται. Εσείς κάνατε το rocking κακομοιrocking. Προφανώς πολλοί από τους επικριτές διακατέχεστε από αίσθημα κατωτερότητας ή ανωτερότητας αντιστοίχως (και τα δύο κομπλεξ είναι) και δεν τη παλεύετε.
Με αυτή τη λογική και επειδή είναι επίσης πασιφανές ότι πολλοί από σας είστε και μουσικοί ή το παίζετε τουλάχιστον τέτοιοι, πιστεύετε ότι με αυτή η συμπεριφορά μπορείτε να προοδεύσετε σε αυτό το χώρο? Εδώ θα κάθεστε να κατηγορείτε τους άλλους που κάνουν κάτι!

Το γκρουπάκι πάντως ότι και να έχει λεχθεί, κατάφερε μέχρι στιγμής κάποια σημαντικά πράγματα όπως: να βγάλει δίσκο και μάλιστα με μεγάλη εταιρεία, να πάρει καλές κριτικές και από τα δύο πιό έγκυρα σχετικά περιοδικά στην ελλάδα και από πολλές παρουσιάσεις ή κριτικές στον τύπο και στο ίντερνετ, έβγαλε 2 πολύ καλά videoclip στο ίδιο concept που προωθεί, εκ των οποίων το ένα παίζεται και στο mad, ακούγεται σιγά σιγά και στο ραδιόφωνο και γενικά δεν μπορεί να είναι τόσοι πολλοί οι μαλάκες και σεις να είστε οι σωστοί!

Μιλάτε για προώθηση και παπαριές. Εφόσον είστε και μουσικοί, θα ξέρετε καλύτερα ότι καμία δισκογραφική δεν πληρώνει πλέον παραγωγές και προωθήσεις, τουλάχιστον σε ροκ συγκροτήματα. Τα παιδιά από ότι ξέρω τα χουν κάνει όλα μόνα τους και τα κάναν πολύ καλά μάλιστα και δεν είναι παιδιά κανενός πλούσιου. Απευθύνονται απλά σε συγκεκριμένο target group στο οποίο δεν ανήκετε εσείς. Ευτυχώς δηλαδή γιατί εσείς τελικά είστε οι λίγοι!

Η κριτική είναι καλή και η κακή κριτική είναι εποικοδομητική, βοηθάει να βελτιωθεί κάποιος και γι αυτό άλλωστε αρχικώς ασχολήθηκα με αυτό το φόρουμ και αυτό το θέμα. Δυστυχώς όμως εδώ γίνετε κακόβουλη κριτική στα όρια της κακεντρέχιας και δεν θα συμμετάσχω άλλο!
Γι αυτό κι επειδή εσείς είστε πολύ σκληροί μεταλάδες και εγώ είμαι πιο φλώρος ή έστω άσχετος ή μαλάκας που μου αρέσουν, ζήτησα να διαγραφώ από αυτό το φόρουμ γενικά, αλλά αυτό δυστυχώς δεν είναι εφικτό, το οποίο επίσης το βρίσκω απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο, για να μην πω και παράτυπο.

1.Πως εξηγείς το γεγονός τότε ότι το την περασμένη βδομάδα πέτυχα μέσα σε μια μέρα το βιντεοκλιπ 2 φορές στο mad?

2.Γιατί συνεχίζεις και γράφεις τότε? Και μάλιστα σε ένα θέμα που έχει παλιώσει και δε γράφει κανείς πια? Μήπως θες να αναβιώσει? Μήπως δε σε χαλάει το τζέρτζελο;

3.Θα ήθελα να προτείνω σε όλους τους χρήστες που τα έχουν πει κιόλας σε αυτό το θρεντ (ή τα έχουν πει άλλοι γι’ αυτούς), να μην απαντήσουν καν. Καθόλου. Ό,τι θέλετε κάνετε όμως. Απλά be clever.

1. Σε χαλάει πολύ που το παίζει ε?

2. Έγραψα τα συμπεράσματά μου και τέλος. Ζήτησα και δημοσίως να διαγραφώ! ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΡΕ και μένα και το thread

3. Συμφωνώ δεν θέλω να απαντήσει κανένας! Αλλά και να απαντήσει, δεν θα ασχοληθώ εγώ καν. Be clever και μαλακίες. Σας έχει φάει η εξυπνάδα!

χωρίς πολλά πολλά, ο τραγουδιστής σας είναι παράφωνος και διορθωμένος στο στούντιο.
η ερμηνία του είναι αστεία και όχι δραματική και δεν διαθέτει πάθος, στήρηξη ή ορθή τοποθέτηση.

Επίσης είναι εμφανές οτι έχει κάνει εμφύτευση.

Το βίντεο κλίπ είναι καλό. Το μόνο καλό πράγμα.

πεθαίνω με το nickname.

μοναχα αυτο να σχολιασω

σιγα τα αυγα ρε φιλε!!σιγα τα αυγα!!!

και οι infidel των συντακτων του hammer κυκλοφορησαν το δισκο τους απο την ΕΜΙ
τι παει να πει αυτο?οτι ειδε η ΕΜΙ φως στο συγκροτημα των infidel??

οσο για τις καλες κριτικες…ναι και οι infidel πηραν καλες κριτικες…

για τα βιντεο κλιπς, ναι ειναι καλα.και τι εγινε?? καλα βιντεοκλιπς γυριζει ο καθενας σημερα με ενα καλο budget!η ουσια μετραει

οσο για το τελευταιο

δυστυχως οι μαλακες ειναι πολλοι-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!!

εκτος και αν ζεις σε αλλη χωρα
ή σε άλλο πλανήτη

οπωτε μαλλον καταληγουμε στο οτι εμεις οι λιγοι εχουμε δικιο :wink:

Oι εποχες που οι πολυεθνικες εταιρειες υπεγραφαν μπαντες που πραγματικα αξιζαν εχουν περασει ανεπιστρεπτι.

Σημερα επικρατουν οι λεγομενοι one hit wonders που κανουν 1-2 δισκους και χανονται.Τ’οτι το συγκροτημα για τ’οποιο εγινε το θρεντ(και η φασαρια)υπεγραψε σε πολυεθνικη σε μια αλλη εποχη θα ηταν οντως κατορθωμα,στη σημερινη οχι και τοσο.