Το μεγαλυτερο προβλημα με το Radikult ειναι οτι προκειται για κακο κομματι ακομα και γι αυτο που ειναι. Δε μπορω να σκεφτω καποιο λογο για τον οποιο μπορει να αρεσει αυτο το πραγμα στους MA. Marilyn Manson 4ης εθνικης στο πολυ χαλαρο, τρεις φορες το εβαλα και δεν καταφερα να φτασω μεχρι το τελος.
Παίζει να ανεβάσεις κριτική?
αυτο το αφηνω σε πιο ειδικους οπως ο κυριος κριμπογιαννης.
δεν με ενθουσιασε ο δισκος… το radikult οντως ενδιαφερον κομματι…μ αρεσει αλλα δεν το περιμενα απο αυτους…
απιστευτο αλλα δεν ειναι τοσο αισχος οσο περιμενα
οχι οτι δεν ειναι χαλια βεβαια,“πειραματισμοι” της πουτσας
και τα ντεθ κομματια ειναι τριτοκλασσατες απομιμησεις heretic/domination.
τουλαχιστον να ταν πιο χαμηλα τα φωνητικα να μην καταλαβαινονταν τοσο οι υπεργελιοι στιχοι,λες και τους εγραψε 13χρονο(ξεμωραμενος βινσεντ μαλλον)
πρωτος δισκος τους που ουτε καν σκεφτομαι να αγορασω
αφου φαινεται οτι ο trey δε γουσταρει ντεθ πια επρεπε να το διαλυσουν εδω και καιρο
Για τα δύο κομμάτια που άκουσα
Για τον eNick που ήταν τόσο καταπληκτικά καλός ώστε να μου τα στείλει, και επέμενε να τα ακούσω
εντιτ
[SPOILER]καλά, μου ψιθύρισαν ότι δεν είναι όλο τόσο κακό τελικά. αλλά και πάλι.[/SPOILER]
Eξαγριωμένοι οπαδοί των Morbid Angel αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο…
Ο μισός δίσκος παλεύεται (κάπως), αυτό το Too Extreme! (μην ξεχνάτε το θαυμαστικό)
και το Radikult… :roll:
Ειδικά με το πρώτο που ξεκινούσε ο δίσκος νόμιζα ότι έγινε κάποιο λάθος. Και εις άλλα με υγεία.
Eπειδη εγω κατι “δεν είναι όλο τόσο κακό τελικά” και λοιπα σχολια δεν τα
θελω για τους Morbid Angel θα το ακουσω αλλη μια σε καμια βδομαδα
που θα ειμαι πιο ψυχραιμος για να μην αρχισω απο τωρα τα μπινελικια.
Απαραδεκτος δισκος που το πολυ πολυ να γινει κακος προς μετριος.
8 γαμημενα χρονια υπομονη για αυτη τη πατατα !
Ελατε μαγκες οπως ειστε…
Tης πουτάνας γίνεται στο επίσημο FB των Morbid Angel. Ανέβάζουν δηλώσεις μελών γνωστών συγκροτημάτων του ακραίου ήχου, με διθυραμβικά σχόλια για το άλμπουμ και ακολούθως οι οπαδοί να κράζουν και με μια μειοψηφία να παίρνει το μέρος των MA.
εντιτ : Κάποιος τους παρομοίωσε με τους Cryptopsy, όσον αφορά την επιθυμία για αλλαγή στον ήχο και είπα να τσεκάρω το τελευταίο αλμπουμ των Καναδών, το “The Unspoken King”. Δεν ξέρω δηλαδή, αν έχει αναφερθεί στο death metal thread αλλά ακούστε :
Ακουσα το δισκο 2 φορες συνεχομενες μολις ηρθε στα ‘‘χερια’’ μου…
Χμμμχμχμ…Ποτε δεν ημουν οπαδος των Morbid Angel,βασικα,ελαχιστα κομματια τους μου αρεσουν,ασχετα αν γουσταρω αλλες death metal μπαντες :-k,τους βρισκω αντιμελωδικους και με κουραζουν.
[U]7 ωρες μετα[/U](εχουμε και δουλειες):
Πριν απο λιγο τελειωσα την 6η ακροαση…αυτο που ακουω μου αρεσει πολυ #-o,μια μπαντα που δε φοβαται να πειραματιστει,σε αντιθεση με [B]ολους[/B] τους υπολοιπους που κανουν τα [B]αναμενομενα[/B] reunion και ‘‘ξαναβρισκουν’’ τις ριζες που ειχαν ‘‘χασει’’.
[U][B]Συμπερασμα[/B][/U]:Για να αρεσει σε μενα σημαινει οτι [B]οντως[/B] ο δισκος ειναι σκατα για τους οπαδους τους!
Τελικα ο Tucker εβγαλε το δισκο που θα επρεπε να ειναι το νεο Morbid Angel και λεγεται Nader Sadek - In The Flesh. Αν αυτο το πραγμα ειχε το λογοτυπο των MA πανω ολοι θα ηταν πραγματικα ευχαριστημενοι.
Τιποτα το καινουργιο, αλλα και παλι μιλια καλυτερο σε σχεση με το IDI.
Συμφωνώ απόλυτα !!! Το ‘‘In The Flesh’’ των Nader Sadek είναι ένας αξιοπρεπέστατος death δίσκος !!
Το καινούργιο άλμπουμ των Μorbid Angel (έπρεπε να το ακούσω για το πιστέψω) είναι ένας κακός δίσκος και δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν όταν το ηχογραφούσαν… Έκτος από 2 τραγούδια (Existo Vulgore, Nevermore και κάποια δίασπαρτα σημεία μέσα στο δίσκο) όλος ο δίσκος για μένα είναι ένα ‘‘κακό’’ αστείο!!!
Δεν λέω κάτι κακό για την μπάντα (πως θα μπορούσα άλλωστε…) γιατί είναι μέσα στις 5 αγαπημένες μου μπάντες ever, αλλά δεν μπορώ να μην χαρακτηρίσω το ‘‘Illud Divinum Insanus’’ κάτι άλλο από μια μεγάλη απογοήτευση…
2 φορές το άκουσα και δεν μπορώ να το ξαναβάλω. Βασικά είναι χειρότερο από ότι περίμενα από τα samples που είχα ακούσει.
Existo Vulgore, Nevermore τα πρώτα που είχαν διαρρεύσει είναι και τα μοναδικά που αξίζουν. Και μιλάμε για κομμάτια που σε οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ τους δεν θα τα δίναμε και τόσο μεγάλη σημασία (χωρίς να σημαίνει πως είναι άσχημα κομμάτια).Μακράν η απογοήτευση της χρονιάς.
Το χειρότερο θα είναι να προσπαθήσουν να γυρίσουν με το στανιό στα παλιά μετά από την κατακραυγή που πρόκειται να ακολουθήσει (όπως όλα δείχνουν) και θα ακούγονται σαν παρωδία του εαυτού τους. Μάλλον το τέλος μιας τεράστιας μπάντας
ο δισκος γαμαει παναγιες και χριστους.μεσα στους 3 αγαπημενους μου πλεον μορμπιντ…αλλαξανε οι μαγκες και μας αλαξανε και εμας τα φωτα…
Πλάκα κάνεις;
καθολου φιλε…με εχει στειλει ο δισκος αδιαβαστο…θεωρω οτι ειναι πολυ δυνατο το καινουργιο υλικο τους…και περιμενω λαιβ να δω εκει τι γινεται…πραγματικα ειναι τεραστια μπαντα ισως ο καλυτερος industrial δισκος που εχω ακουσει…
ε πλάκα κάνεις.
πλακα κανουν οι Morbid angel…σε πολλες μπαντουλες
αυτο το blades for baal τι ενεργεια βγαζει???ειναι τρομακτικη η ενεργεια αυτου του κομματιου και του δισκου…
well said. μπορει να ειναι καλος σαν δισκος. αλλα απο τη στιγμη που ειναι τοσο μακρια απο το κλασικο υφος τους, κυκλοφορησε το σαν προτζεκτ ρε πουστη, οχι σαν Morbid Angel… ή δεξου τις συνεπειες! μαλλον πολλοι οπαδοι θα τους παρατησουν μετα απο αυτο…