ελήφθη .
Απο το πρωτο ακουσμα του, το Supremacy δεν υπαρχει 8O
Panic Station δεν ακουγεται, Follow me συμπαθητικο(αν και μου θυμιζει αλλο τραγουδι -δεν μπορω να θυμηθω ποιο!)
Τι έγινε ρε παιδιά, λίκαρε;
ναι.
…
Στο Save me νομιζα πως είχαν φέρει special guests τους Anathema . !
Μετά διαπίστωσα πως τραγουδάει ο Wolstenholme .
Στο liquid state ακούτε και εσείς ένα καθαρόαιμο progressive κομμάτι, σε στυλ porcupine tree ή είναι μουφα το rar μου ? :-k
Το unsustainable ότι και να λέτε με έχει συνεπάρει.Γεμίζει το δωμάτιο σου sci-fi ήχους διάολε !
Δεν ξέρω, δηλώνω μπερδεμένος (:P) .Με ξενίζουν πολλά πράγματα, θέλει ακροάσεις .
supermacy και panic station ξεχωρίζουν,follow me δεν ακούγετε.Γενίκα ένας αχταρμάς, όλο διαφορετικά τραγούδια μπας και πιάσουν όλα τα κοινά.Καμία ομοιογένεια.Αλλά κ’εγω ειμαι στην πρώτη ακρόαση
supermacy και animals γαμώ…
στο save me ο chris ακούγεται λες και τον απειλούν ότι θα του ρίξουν κλωτσιά στα … αν κάνει κανένα φάλτσο… μπορούσε κ καλύτερα…
το liquid state θα μπορούσε, αν δεν υπήρχε κάποιο άλλο μεγάλο συγκρότημα που λέγεται Porcupine Tree…
το panic station ακούγεται σαν προσπάθεια να κάνουν ένα καινούριο another one bites the dust…
αυτά…
:?
take a bow?
το άκουσα μιαμιση φορα
μου βγαζει την αίσθηση οτι θελαν να βαλουν οσα πιο πολλα style ηλεκτρονικώς μουσικής μπορούσαν apo queenοτραγουδα ,clubοειδη (Follow Me) μεχρι skrillex!!!
μου άρεσαν πάντως αυτα
Supremacy
Prelude + Survival
Animals
Οι 2 πρωτες ακροασεις μου αφησαν καλυτερη εντυπωση απο τις αντιστοιχες του the resistance οταν βγηκε.
^^ ίσως ναι .
Βασικά είναι αυτό που λέει ο poromenos.Λίγο αχταρμάς γίνεται εκεί μέσα .Εγώ στην αρχή νόμιζα πως είχα fake link.
Επίσης πρήζω μπάλες,αλλά το save me έμπαινε στο τελευταίο anathema, οπως είναι .
Εμένα μου αρέσει και το big freeze.Τα γυρίσματα στο ρεφραίν περισσότερο . :oops:
έχει βγει και έκδοση με bit ratio στα 256 kbps για όποιον περίμενε πριν το περάσει στο library του (γκουχ γκουχ)
transcode από τα 128 πρέπει να ναι οπότε καλύτερα να περιμένει ακόμα (γκουχ γκουχ)
Πρωτη ακροαση και εγω και να πω την αληθεια το περιμενα χειροτερο!
Με ένα έπος για δίσκο, θα μπορούσαν να εκτοξευτούν στο παγκόσμιο ροκ στερέωμα και ίσως να του χαράξουν και μία νέα πορεία-παρακλάδι.
Με το (παμπόνηρο) marketing που έκαναν για τον δίσκο κάτι τέτοιο μου φαινόταν πιθανό.
Ο ίδιος ο δίσκος μου φαίνεται ανέμπνευστος, ξενέρωτος. Αναμάσημα των τεχνικών και συναισθημάτων που είχαν ήδη οι Muse στους προηγούμενους δίσκους. Με μία επικάλυψη ηλεκτρονικών στοιχείων που φαίνεται σαν να μπήκε για να μπει.
Ξεχώρισα Animals και Madness, ως αυθεντικά όμορφα κομμάτια.
Φάση έχει και το Supremacy, γιατί το ριφφ του είναι ένα συνοθύλευμα tom morello-jack white-Kashmir-james bond-red alert themes. Αλλά αν θέλω τα ακούω και ξεχωριστά.
Liquid State κομματάρα απλά. Και γουστάρω φωνή Wostenholme. Αν και το Save me δεν ακούγεται. Still, 1/2 πολύ καλά είναι για 1η συνθετική απόπειρα.
Animals πολύ καλό.
Αυτά έχω ξεχωρίσει με <10 ακροάσεις.
Τελείως αδιάφορη σίγουρα η τριάδα με το Explorers, το Big Freeze και το -προαναφερθέν- Save me.
To Madness μετά το 3’ που μπαίνουν όλα, ακούγεται κάπως.
Διαφορετικό και υποσχόμενο το Panic Station, ως νέο Supermassive. [SPOILER]Με σκοτώνει το “imaginaTION”.[/SPOILER]
Πολύ καλό closer για μένα το Isolated System.
Δεν ξέρω, ίσως το ότι ο κόσμος απορεί αν αυτό που κατέβασε είναι όντως Muse ή αν την πάτησε όπως συμβαίνει συχνά με leaks αποδειχθεί καλό μακροπρόθεσμα. Το σίγουρο είναι ότι βραχυ/μεσοπρόθεσμα οι πιστοί θα πρέπει να περιμένουν τον επόμενο δίσκο μπας και ξαναζήσουν στιγμές BHaR και πίσω.
Μπορω να πω οτι το αλμπουμ εχει αρκετα ωραια κομματια, που μου αρεσουν πολυ περισσοτερο απο οτιδηποτε στο TR (εκτος απο Εxogenesis). Μονο το Big Freeze δεν μπορω να ακουσω και το Explorers καταστρεφεται απο τα χριστουγεννιατικα καμπανακια και κατι ανοστα φωνητικα στη μεση. Το Save Μe αν κρατουσε 3 λεπτα κ οχι 5 θα μου αρεσε περισσοτερο. Κατα τα αλλα, μια χαρα, περιμενω live να απογειωθουν τα Animals, Survival, Supremacy και Panic Station 8)
Τελικά μου άρεσε και το Explorers… (που δεν αρέσει σε κανέναν άλλον…:lol: )
Τα νταλαβέρια με τους U2 τους έκαναν ΠΟΛΥ κακό.
2ος σερί μέτριος δίσκος.
Mε μια ψευτοακρόαση που του έκανα μου φάνηκε “λίγο” δυστυχώς.
Ακόμη πιο clean cut από το Resistance και σαν παραγωγή και συνθετικά (ίσως για να ταιριάζει με τα πιο χαλαρά ηλεκτρονικά στοιχεία;) και ομολογώ ότι αυτή η καθαρότητα στην προσέγγιση δεν μου αρέσει. Η φωνή του Bellamy πλέον αρχίζει και γίνεται αρκετά νερόβραστη σε σημεία…εντάξει ξέρω γω δεν γέρασες ακόμη ρε φιλαράκι…και μανιέρες αβέρτα στις φωνητικές γραμμές.
Σε γενικές γραμμές αυτά…μου άρεσε πάρα πολύ το Panic Station (αυτού του τύπου τα τραγούδια τα’χουν γενικώς), το Supremacy μείον τα συμφωνικά στοιχεία επίσης…το τελευταίο τραγούδι ήταν ωραίο τελείωμα…μου φάνηκαν περίεργα τα τραγούδια που τραγουδάει ο Wolstenholme, κάποια άλλα που τα γράφει ο Bellamy μεταξύ χεσίματος και βηξίματος, αυτά θυμάμαι πάνω-κάτω.
Θα συμφωνήσω και με την ανομοιογένεια που τονίζουν μερικοί.
Φυσικά 1000 μπράβο τους και ακόμη περισσότερα για το διαφορετικό εγχείρημα έτσι;
Μέτριος ο προηγούμενος; Είναι ο μόνος τους δίσκος που ακούγεται ολόκληρος.
Τούτος εδώ από την άλλη, είναι ένας πραγματικά κακός δίσκος.