μια σωστη αποψη οπαδου νεβερμορ ειναι αυτο που λεει στη τελευταια παραγραφο ο νταρθ.
επισης dead οτι και να δηλωνεις δεν ειναι παντα αληθες. οταν ηχογραφεις κατι το πονας γιατι εχεις ιδρωσει γι’ αυτο. και στις μιξεις και στα μαστερινγκς εισαι παντα παρον, οποτε δε νομιζω κανεις να εξαπατησε(ξερεις πως το εννοω) τους νεβερμορ, 100% το ηθελαν ετσι.
Βασικά αυτό σχετικά με τον ήχο. Πιστευω πως η παραγωγή του enemies ήταν ατύχημα κατα κάποιον τρόπο. Δεν νομιζω πως οι ίδιοι ήθελαν αυτο το αποτέλεσμα. Ναι το remaster (αν και νομιζω πως ήταν απλα΄remixed και τίποτα άλλο δεν παιρνω και όρκο όμως) το έβγαλαν μετά απο πιεσεις οπαδων και πιθανων και δισκογραφικής αλλά δεν νομίζω πως και οι ίδιοι έμειναν ποτέ ευχαριστημένοι με αυτόν τον ήχο.
edit:
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πόσα συγκοτηματα είναι παρον στο τελικό mastering ενός άλμπουμ Σε μπαντες όπως είναι οι Nevermore συνήθως υπαρχει και μια μεγάλη πιέση χρόνου για να προλάβουν συγκεκρμένες ημερομηνίες με αποτελεσμα να χρειάζεται να δείχνουν μεγαλή εμπιστοσυνη σε άτομα που ισως δεν γνωριζουν και πολύ καλά.
Δεν του “εξαπάτησαν” απαραίτητα απλά ήταν μια λάθος επιλογή συνεργασίας όπως το βλέπω εγω. Δεν είναι η πρωτη φορά πουθα γίνει κάτι ανάλογο με metal μπαντα. Εδω οι metallica έκανα εκεινο το st anger και είχαν όσο χρόνο ήθελαν στην διαθεση τους για να προσεξουν την παραμικρη λεπτομερεια, σημερα μόνο στο Δανο αρέσει ο ήχος πιθανοτατα.
Ααα Sorry τότε σε κατάλαβα λάθος. Πάντως και το άλλο άκρο δε με αντιπροσωπεύει, υπάρχουν πολλών ειδών καλες παραγωγές, καλός ήχος δε σημαίνει απαραίτητα πλαστικό.
ρε συ dying
στο χω ξαναπει νομιζω
ωρες ωρες
νομιζω οτι διαβαζω τις σκεψεις μου στα λεγομενα σου!!
και να επαναφερω λιγο
μια προηγουμενη μου κουβεντα
και να προσθεσω στα λεγομενα του dying freedom
οτι την περιοδο 94-99
που ειναι και η κορυφαια των nevermore
η μπαντα ειχε στις ταξεις της
μεχρι το 1997 τον Pat o Brien - ο οποιος μετα τους Nevermore πηγε στους Cannibal Corpse και ανεβασε ακομα περισσοτερο τον τεχνικο πηχη της μπαντας
και απο το 97 μεχρι το 2000 τον Tim Calvert - κιθαριστας των Forbidden απο το twisted into form (το πιο τεχνικο αλμπουμ τους) μεχρι και το τελευταιο τους green
το αναφερω ως σημαντικο trivia
καθωτι δεν ειναι τυχαιο οτι με αυτους τους “2ους” κιθαριστες βγαλανε τα καλυτερα τους αλμπουμ
εντελως πρωτη εντυπωση :
τα 3 ειναι νεροβραστα μπαλαντοειδη :? :? :?
το ομοτιτλο του δισκου αρκετα καλο, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας
(τελικα δεν αντεξα και τα ακουσα :p:p)
Τα άκουσα 2 φορές αρκετά προσεκτικά και… απογοήτευση :?
τα 3 θα μπορουσαν να είναι και στο προσωπικό του Warrel κάποια ωραία κιθαριστικά σημεια είναι που τα κάνουν Nevermore. Στο ομωνυμο πάνε να κάνουν κάτι αλλλα… δεν το κάνουν.Ξεχωριζει ο Loomis όποτε και όταν του δίνεται η ευκαιρία.
Εγω ελπίζω αυτά να είναι τα χειροτερα του άλμπουμ βασικά γιατί αλλιώς πάμε για μεγάλη απογοήτευση :-s
Προς το παρον ισχυει αυτο που είχαν πει κάποια στιγμή για περισσότερο φωνητικό άλμπουμ. Αυτά σαν πολύ πρωτη εντύπωση πάντως
Χμμμ τα 2 τελευταία μου άρεσαν αρκετά, στα 2 πρώτα ξενέρωσα αρκετά. Κακό αυτό γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί σε κομμάτια των Nevermore. :-k
Θα δώσω στα κομμάτια τις ευκαιρίες που πρέπει πάντως.