Nevermore - The Obsidian Conspiracy

^ Έρχεται παιδιά…τσεκάρετε inbox! :wink:

…με το πρωτο ακουσμα διστασα λιγο…αλλα με το δευτερο μ φαινεται πως τα κομματια γαμουν κ δερνουν…ειδικα τα 2 τελευταια.:metal::metal::metal:…ας περιμενουμε κ τον υπολοιπο δισκο,μην τρομαζουμε τον κοσμο…:p:p

:oops:
και γω θελω πμ…

Αυτό.

Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.
Άλλωστε, ανέκαθεν οι δίσκοι των Nevermore ήταν συμπαγείς και ολοκληρωμένοι.
Ας μην κρίνουμε με βάση μερικά κομμάτια…

Φαίνεται αρκετά διαφορετικό το ύφος του.
Έχω να πω ότι πάντως ότι η απόδοση της μπάντας είναι στα γνωστά εξωπραγματικά επίπεδα.
Ο Warrel είναι σε μεγάλη φόρμα!

@ Lupin : …το έλαβες κι εσύ. 8)

Κάτι μου λέει πάντως ότι ο δίσκος αυτός θα είναι αφορμή για μεγάλες “διαμάχες”… :stuck_out_tongue:

Απο αυτα διαρευσαν το πιο αδυναμο ειναι το ομόνυμο κατα εμε…Το She Come In Colors ειναι απλα θειλα. Το λατρεψα με το πρωτο άκουσμα… Άλλα οντως μην καταστροφολογείτε!:stuck_out_tongue: Ειναι πολύ νωρίς για συμπερασμάτα

Τα ιδια ειχαν συμβει και οταν είχαν βγάλει οι Opeth το Watershed… Οι μισοι το θαψανε αρχικα αλλα μετα τους άρεσε:p

απο το πρωτο κομματι καταλαβα γιατι θα γινει πολεμος εδω μεσα…
ας ακουσω και τα αλλα να δουμε…

Α ρε με κοψοχολιασατε! Blue marbel και she comes in colors τα εχω ηδη λατρεψει.
Ναι. Πανικος προβλεπεται για τουτο το album.

Θέλω κι εγώ!!!

^ Αναμείνατε παρακαλώ… :wink:

Ενα p.m. και για μένα? 8)

^ Έρχεται…

Θα με πάνε μέσα στο τέλος, για παράνομη διακίνηση υλικού! :stuck_out_tongue:

Ευχαριστώ όσους μου έστειλαν!Σας αγαπάω όλους!!!

Καλησπέρα παίδες θα ήθελα και εγώ ,αν γίνεται :oops:=P~ to link για τα κομματάκια.

Κάθε φορά που άκουγα καινούριο κομμάτι τους έλεγα"εεεε?,τι έγινε τώρα…?".Τώρα όμως όχι…Δεν μου άρεσαν…Και δεν νιώθω πως με την πάροδο του χρόνου θα ανέβουν πολύ στην εκτίνησή μου αν και είναι νωρίς…Κρίμα…:(Politics of Ecstasy ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!

το She comes in colors πολυ κομματαρα…ειδικα στο 1:33 κ μετα…πολυ μυστηριο…οκ συμφωνω πως δν ειναι κ οτι σκληροτερο για nevermore…αλλα ειναι καλα κομματια,παρα πολυ καλα…

Τα 2 πρώτα είναι απλά τραγικά. Σαν να περισεψαν απο το προσωπικό άλμπουμ του Warrel είναι. Τα άλλα 2 δεν τα λες άσχημα έχουν κάποια καλά στοιχέια, κάποιες ωραίες κιθάρες από Loomis αλλα και πάλι δυσκολα τρελαινεσαι. Και όντως οπως λέει και ο hopeto πρώτη φορα ακούω καινούργια κομμάτια τους και δεν μπορώ να βρω κάτι που να με ενθουσιάσει.

Τον διαγωνισμό που γράφεις δικούς σου στίχους για το ομότιτλο κομμάτι και ηχογραφείς τα φωνητικά πάνω σε instrumental backing track τον πήρε κανείς χαμπάρι?

Όχι τίποτε άλλο, αλλά το 1ο βραβείο είναι να ανέβεις στην σκηνή με τους Nevermore και να το τραγουδήσεις…

Ναι έχουν μπεί κάτι γαμάτοι τραγουδιστές! Μπράβο σε όποιον κερδίσει.:slight_smile: Είναι μεγάλη τιμή να τραγουδάς για τέτοια μπάντα, έστω και για ένα live.
A brein.d3d κάνε μια παλικαριά και στείλτα και σε μένα:D

συμπαθητικα τα κομματια…αλλα οκ,για μια αλλη μπαντα ισως…αμα ειναι ο δισκος ετσι,τρωει μεγαλη χλεπα και παιρνει πουλο…

προς το παρον,αναμενω το χειροτερο…βεβαια απο την αλλη,οι ιδιοι κανουν ακρως ενθαρυντικα σχολια,οπωτε οκ,ηρεμησα:roll:

οκ,οι nevermore δεν είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα αλλά τα 4 τραγούδια μου ακούγονται εκνευριστικά βαρετά.και στα metal σημεία μου φαίνεται πως αναμασούν τον εαυτό τους.δεν ξεχωρίζω κανένα.