ενα pm και για μενα μαγγες οποσδηποτε please
κι άλλο ένα
εμενα μου αρεσαν παρα πολύ . Και τα 4.
τεραστιο συγκροτημα . . ψηνομαι να παω και στην συναυλια τους, παρολο που το 2005 που τους ειδα πρωτη φορα ηταν τελειοι. Αλλα χρειαζονται δευτερο κιθαριστα… Ετσι και παιξουν κανα no more will και poison god machine, θα αφησουμε τα κοκκαλα μας στο fuzz. Οσον αφορα τον δισκο, περιμενω κατι πολυ καλο απο αυτους, αν και το τελευταιο τους ειναι πολυ δυσκολο να το ξεπερασουν. Βεβαια Nevermore ειναι αυτοι, ποτε δεν ξερεις τι θα σε περιμενει στην επομενη γωνια.
Οι τύποι απλά σπέρνουν τι να λέμε…
Ενα πιέμ παιδιά για το λινκ παιδιά, όποιος μπορεί. Ευχαριστώ.
αν και δεν θελω να πω κατι χωρις να ακουσω ολο τον δισκο δεν μπορω…
εχω την εντυπωση πως θα γινει αυτο που φοβομουνα…
ο δισκος θα ειναι μια μιξη απο nevermore και τον προσωπικο του Warrel Dane…
θα μου πειτε που ειναι το κακο…
στην αρχη πουθενα αλλα με τον καιρο πιστευω πως θα υπαρξουν διαφωνιες…:?
εχω την εντυπωση πως θα αρχισουν να μπλεκουν τα πραγματα στους nevermore…
τα 2 1/2 κομματια με αφησαν καπως με περιεργη αισθηση…(το αλλο 1/2 ειναι το μισο του She Comes In Colors)
και το ομωνυμο ειναι μισο nevermore και μισο απο το προσωπικο του Warrel…
δεν ειναι κατα αναγκη κακο αλλα δεν μπορω να βγαλω την εικονα απο το μυαλο μου οτι ακουω nevermore και Warrel Dane μεσα στον δισκο…!!
πρωτη φορα το παθαινω αυτο…
ισως φταιει οτι μου αρεσε υπερβολικα ο δισκος του Warrel και μου εχει μεινει ολος στο μυαλο…και ετσι ξεχωρίζω περισοτερο τον Warrel …αλλα μαλλον ειναι διαφορετικα τα 4 κομματια…
ξερω πως κοντευω να ξεπερασω το review του αλμπουμ των maiden Με αυτα που λεω αλλα νομιζω πως κατα εκει θα παει…:?
φυσικα και δεν το θελω αυτο ετσι??
απλα ετσι μου εχει καθησει…
μακαρι να κανω λαθος και ολα να ειναι καλα…
*αν εχει καταλαβει κανεις τι εχω πει σε αυτο το ποστ ας μου πει και εμενα…
οχι τελεια το εθεσες. και με βασεις.
εκτος οτι διαβασες τους παραλογισμους μου βρηκες και ακρη…??
ενα καφασι μπυρες στον κυριο απο μενα …!!
[SIZE=“1”]
*εκτος αν με κοροιδευεις για το ασυναρτητο ποστ οποτε θα σου χρεωσω τις μπυρες και θα την κανω με ελαφρα πηδηματακια[/SIZE]
[SIZE=“1”]οχι παιζουμε[/SIZE]
γιατι ρε; και εγω σχεδον συμφωνω!!
Υ.Γ. :drunk:
εσυ δεν μετρας…στηριζεις πατριδα(λαρισα)
Εγώ νομίζω ότι είναι μικρό το δείγμα για να πάθεις nevermore-ιαση και γιαυτό σου σκάνε ομοιότητες με το προσωπικό του warrel. Πρέπει να το ακούσουμε ολόκληρο για να μπούμε στο πνευμα του δίσκου.
μα το λεω και εγω…
ειναι μονο 4 κομματια…
απλα το ειχα στο μυαλο μου πριν βγουν αυτα τα 4 κομματια…
ο χρονος θα δειξει
3 κ 4 μ’ αρέσανε, τα πρώτα 2 δε με ενθουσίασαν. περιμένουμε να βγει όλο για να τα ξανακούσουμε.
Παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα το Ομωνυμο ειναι ψιλομουφα…Ας προσευχηθουμε…
Eμένα το ομώνυμο μου άρεσε…Πάντως εγώ το συζητούσα με φίλο και λέγαμε πως κάτι δεν μας κάθεται καλά στα φωνητικά…Δεν τα ξαναάκουσα βέβαια τα τραγούδια παρά δύο φορές…Θα περιμένω το άλμπουμ…
Εγώ λέω οτι υπερβάλουμε λιγάκι…και προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα με τα 4 απο τα 10 κομματια του αλμπουμ…
Καταρχάς απο πλευράς ήχου μιλάμε για την καλύτερη παραγωγή των Nevermore. Ουτε πλαστική ουτε σαπια ουτε τιποτα…Απλά τέλεια!Σε αυτο δεν έβαλε το χέρι του ο Sneap. Για παραγωγή μιλάμε, οχι για Mastering. Αρα τα ευσημα πάνε στον Wichers.
Όσο αφορά τα κομμάτια που διερευσαν, πείτε μου τι έχουν να ζηλέψουν απο άλλα κομματια που δεν πιασανε τοσο πολύ σε αλμπουμ όπως Dead Heart, Enemies Of Reality, This Godless Endeavor όπως Insignificant, Evolution 169(αν και ειναι το αγαπημενο μου:p),Create The Infinite, Tomorrow Turned Into Yesterday, Sell My Heart For Stones κτλ…? Αν είχαν διαρευσει καποια απο αυτα τα ίδια δεν θα λέγατε? Γενικώς το πρόβλημα με αυτη την μπαντα ειναι οτι καθε φορά μας ανεβάζει τις απαιτήσεις και προσδοκίες για το επόμενο άλμπουμ με αποτέλεσμα να διχάζεται το κοινό. Γιατι δεν γινεται ολοι να έχουν τα ιδια στανταρ… Αλλοι γουσταρουν πιο progressive φαση τους Nevermore, άλλοι πιο μελωδικους και πιασαρικους, άλλοι πιο σκληρους με riff που να σπάνε ντουβάρια και παει λέγωντας… Δεν γινεται να ικανοποιουνται όλοι μαζι…
PS: IMO Το She Comes In Colors ειναι ενα απο τα καλυτερα κομματια που έχουν γραψει οι Nevermore τα 10 χρονια που τους ακουω φανατικά:)
καλά, δε βγάλαμε συμπέρασμα από ένα ριφφ ή από ένα ρεφραίν ρε αδερφέ, 4 στα 10 (?) ακούσαμε, 20 λεπτά μουσικής είναι αυτά.
λίγα τα λόγια σου για το create the infinite φίλος. το she comes in colors όντως είναι πολύ καλό. για παραγωγή ας μη βιαζόμαστε.
εδιτ. 12 τραξ, καλώς έβαλα ερωτηματικό.
και εμένα τα she comes in colors και the obsidian conspiracy μου άρεσαν. Τα άλλα τα βρήκα λίγο ύπνος :sleep::sleep:
[B]
“οι δομες των τραγουδιων ειναι λιγο διαφορετικες αυτη τη φορα, συνολικα ισως τα κομματια να ειναι λιγο πιο “πιασαρικα”…
για παραδειγμα, τα refrain ερχονται πιο γρηγορα μεσα στο τραγουδι.
σιγουρα ειναι ενα διαφορετικο album των nevermore και θα πρεπει να περιμενουμε ωστε να δουμε μακροπροθεσμα που θα μας οδηγησει…”
[/B]
jeff loomis στο metal hammer…