Nevermore - The Obsidian Conspiracy

η ωρα της κρισης εφτασε!!!
leakare…

10 tracks βλέπω, 12 δεν ήταν να χει?

τα αλλα 2 ειναι διασκευες και θα ειναι στην limited εκδοση

τα καλύτερα κόψανε δλδ :lol:

αχαχαχαχα…
λες???

χμμμμ…δεν ειν’ κακο για να δουμε… για να δουμε…μαλον βιαστηκαμε να το κρινουμε…

Όπως ειχα φανταστεί το Your Poison Throne ειναι για κλωτσιές, αν και έχει πολυ στρωτό παιξιμο. Το Τhe Τermination Proclamation ειναι ιδανικό για ξεκινημα…3λεπτο χτυπησίδι:)
Το Moonrise θυμιζει με Narcosynthesis λιγακι αλλα κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο και απο τα top του αλμπουμ. Το And The Maiden Spoke νταξει, ειναι απο τα κομματια που δεν μας έχουν συνηθήσει οι Nevermore. Όχι οτι ειναι ασχημο, απλα πολυ διαφορετικο με συνεχεις αλλαγές τεμπο! Θα γινει αγαπημενο απο τους prog fans.Τρομερη συνθεση! Emptiness Unobstructed ωραιο χαλαρο κομματι, Without Morals βαρετο.

Overall, καλο αλμπουμ με Poison Throne,Without Morals και ομονυμο(οι φωνητικές γραμμες) μελανα σημεια. Γνώμη μου ε!:slight_smile:

PS: Οι δυο διασκευες ειναι στο myspace του Warrel Dane εδω και μέρες

Link!Link!!!

Thanks!!!

Aκολουθεί μεγάλη σε έκταση κριτική του νεου άλμπουμ:

Γαμεί το καινούργιο nevermore για ακόμια μια φορά! 8)

Με την πρώτη ακρόαση μπορώ να πω ότι είναι καλό. Δεν με κόλλησε στον τοίχο όπως το Godless…αλλά θα δείξει.

to she comes in colours πολυ καλο…

Ξανα ένα pm καποιος please :stuck_out_tongue:

Μετριότατο…τελικά καλά πίστευα ότι δε θα ξεπεράσουν ποτέ το “dead heart…”, αλλά η αλήθεια είναι οτι είναι και το μοναδικό που μου αρέσει!!!

εισαι θεουλης…:lol:

moon madness 1 απο τα ιδια και απο εμενα (με εξαιρεση το τελευταιο που δεν εχω ακουσει προς το παρον)

και εγω εκει ειμαι…

Εχει πολυ καλες στιγμες στα μισα κομματια αλλα σαν συνολο δεν ενθουσιαστηκα οσο περιμενα για nevermore. Θελει χρονο ισως (θα τον εχει και με το παραπανω φυσικα).

Μνημειώδες ποστ.

Γενικά ρε παιδιά γιατί τόση πρεμούρα για τους Nevermore, τόσες δισκάρες έχουν δώσει (ακόμα και ως Sanctuary), δεν περιμένουμε από αυτούς να σώσουν το metal του 2010.

…τόσες δισκάρες έχουν δώσει…

Κι άλλο μνημειώδες ποστ, keep it up.