Nevermore - The Obsidian Conspiracy

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει TDK και καλά να συμφωνήσουμε φίλε μου!! τα sanctuary είναι κορυφαία αλλά τα nevermore για μένα πλην της δισκάρας δε λένε πολλά!! Δύσκολο σε κατανόηση??:-k

Moon_Madness για πολλους το dreaming… ειναι το τελευταιο καλο αλμπουμ των nevermore…(μην πω ουτε αυτο…)

απλα το dead heart ειναι κατι πιο ευκολο να πιασεις…
επισης πολλοι αρχησαν να τους ακουν την εποχη του dead heart οποτε το εχουν για εικονισμα…(ειναι και αυτο το μεταλ χαμερ…)

και οποτε ρε συ ChrisP μην βαρας ολο τον κοσμο…
τουλαχιστον οχι κατα επαναληψη :stuck_out_tongue:

Λες ότι ο νέος τους δίσκος δεν ξεπερνά το Dead Heart και μετά λες ότι δεν γούσταρες τίποτα άλλο από αυτούς. What’s the point? Και μετά επαναλαμβάνεσαι σχολιάζοντας τη γενική γνώμη μου για το δίσκο, δε σου επέβαλλα να σου αρέσει κάποιος δίσκος. Αλλά το ότι έχουν δώσει δισκάρες είναι γενικώς κοινά αποδεκτό.

άρχισα να ακούω nevermore από την αρχή και τους παρακολουθώ συνέχεια! τι να κάνω που μου αρέσει ο συγκεκριμένος δίσκος ολόκληρος??? κομμάτια τους άλλα μου αρέσουν αλλά όχι ολόκληροι δίσκοι!

ΟΚ, δεκτό, μη το ζορίζουμε άλλο.
Προφανώς δεν ήθελα να σε υποχρεώσω να σου αρέσει κάποιος άλλος δίσκος.

Ελπίζω πάντως να κατάλαβες ότι τα περί πρεμούρας ήταν γενικό σχόλιο για το σύνολο των ποστ, όχι ειδικά για το δικό σου.

no hard feelings at all!!:smiley: ακούω πολλά χρόνια μουσική πάντως και δεν είμαι ο πιτσιρικάς του metal hammer που αποθεώνει τα πάντα!!!

δεν περιμενουμε να σωσουν οι nevermore το συμπανκαι το μεταλ(αν καναν κατι για το χρεος θα ηταν καλο παντως)

αλλα παντα χαιρομαστε οταν βγαζουν καλο δισκο…

*το metal hammer πηγαινε γενικος και οχι στον Moon_Madness

Moon_Madness τι σε χαλαει ασπουμε στα τρια πρωτα νεβερμορ;

Του αρέσει το Dead Ηeart και τον ρωτάς τι τον χαλάει στα τρία πρώτα?

και σε μενα αρεσει το dead heart, αλλα τα προηγουμενα το πατανε κατω. αντικειμενικα.

οι συνθέσεις με χαλάνε σαν σύνολο στους 3 πρώτους δίσκους. υπάρχουν 2-3 κομματάρες στον καθένα όμως γενικά οι δίσκοι είναι μέτριοι. τους παρακολουθώ κυρίως γιατί μου αρέσει ο ήχος και τα riffs του loomis και πιστέυω ότι συνθετικά το dead είναι απίστευτο!! ότι καλύτερο έχει τραγουδήσει ο dane όμως είναι το πρώτο sanctuary!! α ρε mustaine κατέστρεψες την δισκάρα ηχητικά **** τα ναρκωτικά σου!!!

Ακόμα και στα Sanctuary ανάποδα τα έπιασες

στα “Ερωτικα Επισοδεια” του Κωστα Καφαση υπαρχουν ομορφοτερες συνθεσεις;

ok παιδιά είμαι ανάποδος αλλά να σας πω την αλήθεια ψιλοχέστηκα στο να ασχοληθώ παραπάνω με τους nevermore!! και φυσικά ο καφάσης είναι θεούρα και ακούγεται ευχάριστα όταν είσαι φτιαγμένος (γκουχ γκουχ)…

Μη δίνεις σημασία σε νομιστεράκι είναι μεγάλος μπήχτης και πρήχτης γενικά!
Άσε που μας τα έχει κάνει ζέπελιν με κάτι μετριότητες τύπου Peste Noire και Urfaust.

αγάπες

Σωστά, αφου δεν προκειται να ξαναβγάλουνε Dead Heart!!!

Sorry αλλα δεν κρατηθηκα…

ξυλο!!!

ρε παιδιά ας το αφήσουμε εδώ!! όλες οι γνώμες είναι σεβαστές ε? που και να έλεγα ότι το καινούριο anathema ειναι λατρεία!! θα με φάνε οι serenadeαδες!!!

Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές. Απάντα όμως ειλικρινά: πόσες φορές έχεις ακούσει ολόκληρα τα dreaming neon black - politics of ecstacy - this godless endeavour κλπ? Ή πόσες φορές άκουσες το καινούργιο πριν αποφανθείς ότι είναι μετριότατο? Γιατί μια γνώμη έχει αξία όταν στηρίζεται σε συγκροτημένες εντυπώσεις και όχι σε ημιτελείς…

τα εχω ακουσει ολα και ολοκληρα!!! συνθετικα ειναι σαφως κατωτερα για μενα. και σιγουρα ειναι πιο πωρωτικο το dead απο ολα τους. γιατι πεσατε να με φατε παντως δεν ξερω!!