Ναι, θυμάμαι κι εγώ ότι είχε ψιλοκακοποιήσει το ομότιτλο από το Dead Heart (από τα αγαπημένα μου Nevermore κομμάτια) αλλά κατά τ’ άλλα είχα περάσει καλά.
Εγώ ήμουν σε κάκιστη διάθεση εκείνο το διάστημα και επίσης υπό την επήρεια αλκοόλ (όχι σε επίπεδα γουορελάκου προφανώς), οπότε με έναν περίεργο τρόπο με είχε διασκεδάσει η όλη φάση.
Μας αποζημίωσαν με το επόμενο του '05 από πλευράς απόδοσης πάντως.
Πότε ήταν που ήρθαν με Annihilator? Ωραίο πακετακι.Η μόνη φορά που τους είδα. Μου είχε φανεί κάπως που παίξανε πρώτοι και μετά παιξαν οι άλλοι
To Dreaming ήταν σίγουρα δίσκος του μήνα στο hammer, όπως μου θυμίζει το hype sticker στο CD το οποίο είχα αγοράσει όταν κυκλοφόρησε
2001, στο Ρόδον. Περιοδεία DHiaDW.
Και Soilwork μαζί.
Και Annihilator βεβαίως, βεβαίως, με δισκάρα μάλιστα.
Το The Sanity Assassin είναι και εμένα το αγαπημένο μου Nevermore τραγούδι.
Για τον κιθαρίστα κυκλοφορούν κάτι φήμες τις τελευταίες ώρες…
Gus Drax? Μου φαινεται περιεργο το timing της αποχωρησης του απο Suicidal σε σχεση με το μηνυμα σου. Επισης ξερω οτι ειναι τεραστιος οπαδος των Nevermore και εχει επαφες με μελη τους, πρωην και νυν.
Και εγώ τον Gus σκέφτηκα. Βέβαια η δήλωση αποχώρησης από τους Suicidal Angels ανέφερε ότι θέλει να αφοσιωθεί στους Sunburst και στον προγκ μέταλ ήχο. Αλλά θα ταίριαζε σίγουρα στους Nevermore.
θα ήταν μεγάλο νέο αυτό και σίγουρα θα έκανε και μιαπιο βέβαιη live εμφανισή εδώ. Μην ξεχναμε είχαν μεγάλο κοινό στην Ελλάδα