Nevermore

Καρμπον ο τυπος

4 Likes

Μαλάκες, ακούγεται ολόιδιος σε σημείο cringe-αρίσματος, ε.

4 Likes

Αν δεν ηξερα κ δεν εβλεπα δεν θα σκεφτομουνα οτι ειναι αλλος

εννοείται οτι πας για κλώνο αν υπάρχει. εκτός αν είσαι απο τη φλόριντα και δεν την παλεύεις κάστανο.

Ερχόμουν να ποστάρω το Narcosynthesis… Σοκ :open_mouth:

3 Likes

Έβαλα να δω ένα βιντεο και τελικά είδα όλη τη συναυλία

7 Likes

Μέχρι κι εγώ είδα 7-8 βίντεο. Και αναρωτιόμουν αν θα το τολμήσω να τους δω σε περίπτωση που…

3 Likes

Εγώ ψήθηκα άσχημα

3 Likes

Εγώ που δεν είχα ενθουσιαστεί πάντως με τον τύπο, από την πρόβα που είχαν ανεβάσει, σίγουρα θα πάω αν έρθουν Όσλο.

4 Likes

Νομίζω ότι βλέποντάς τους με το καλό (και δε νομίζω ότι θ’ αργήσει να γίνει), θα βιώσω αυτό το υπέροχο γεγονός, που “πυροτεχνήθηκε” ενώπιόν μου στην εμφάνιση των Crimson Glory το 2011, στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη. Όποιος ήταν, ξέρει…

5 Likes

Δεν την ειχα παρει με καλο ματι αυτη την επανεκινηση της μπαντας… Τους λατρευω οσο δεν παει … αλλα βλεπωντας τα βιντεο αρχιζω και αλλαζω γνωμη…

1 Like

Εμενα θα μου επιτρεψετε να διαφωνήσω. Καλοπροαιρετα πάντα.

Χαιρόμαστε που βρηκανε καλο κλωνο; Αυτος ειναι ο σκοπος; Αμφιβαλλουμε οτι υπαρχει ενας καλος κλωνος για οποιονδήποτε μουσικό πανω στον πλανήτη;

Στο δικό μου μυαλό, η ευρεση κλωνου ειναι παντα η ευκολότερη λύση - και η πιο φτηνη καλλιτεχνικά.

Το παλικάρι ειναι πολύ συμπαθητικό και θα χαρώ αν βγαλουνε δίσκο κι εχει την δικη του σφραγιδα σαν τραγουδιστής. Ισως τοτε δω με μεγαλύτερη συμπάθεια αυτό το (θλιβερό ως τώρα για τα δικα μου συναισθήματα) “reunion”.

10 Likes

Το γαμάτο το έκαναν οι Linkin Park (άσχετα αν μας αρέσει ή όχι η Emily) - ξέρω ότι είναι άσχετη η σύγκριση, αλλά για μένα ήθελε αρχίδια να βγουν απ’ το comfort zone τους.

7 Likes

Το να πάμε να δούμε μια συναυλία, ακούγοντας κομμάτια που αγαπήσαμε πινοντας μια μπύρα δεν παίζει σαν σενάριο?

5 Likes

Φυσικα και παίζει και γενικως οτι γουσταρουμε θα κάνουμε ολοι, δεν θα μας υποδείξει κανείς.

Το σχόλιο μου ειναι απο καθαρά καλλιτεχνική σκοπιά.

1 Like

Ναι αλλά γράφεις για σκοπό. Βγαίνουν περιοδεία για να παίξουν τα κομμάτια τους, να γουστάρουν, να μιλήσουν με τους οπαδόυς… , ένα από αυτά ή κ όλα μαζί. Από την πλευρά μας αυτό που έγραψα ή ότι άλλο θέλει ο καθένας. Χρειάζεται κάποιος ανώτερος σκοπός?

1 Like

Εγω θεωρω πως ναι, χρειαζεται κατι παραπάνω, εσυ θεωρείς πως οχι. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσυ θα πας να πιεις την μπύρα σου, εγω θα κατεβασω ενα ουισκι σπιτι και θα ακουσω τα στούντιο άλμπουμ. Κι οταν βγαλουν νεο άλμπουμ , θα το ακουσω.

Το σχόλιο μου ειναι στο τι σας εντυπωσίασε. Αμφιβαλλατε ποτε για το αν θα υπαρχει καλος κλωνος του Warrel;

Δεν με εντυπωσιάζει κάτι συγκεκριμένο. Πιο πολύ το ότι θα έχω την ευκαιρία να ξαναδω την μπάντα ζωντανά. Να ακούσω τα κομμάτια ζωντανά. Δεν δημιουργώ ιδιαίτερες σχέσεις με καλλιτέχνες, δεν δημιουργώ πρότυπα, ήρωες οπότε δεν απογοητεύομαι όταν φεύγουν από την ζωή ή αποδεικνύονται μλκς. Γι 'αυτό κ δεν με ενοχλεί ο τύπος αυτός.

1 Like

Φυσικά κ δεν υπάρχει, ελπίζω να μην κατάλαβες το αντίθετο.

1 Like

Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα θα υπάρχει διχασμός στον κόσμο, γιατί δεν υπάρχει ενιαίο κριτήριο για το τι χρειάζεται ώστε να πετύχει το reunion - άλλοι θέλουν ο νέος τραγουδιστής να φέρει κάτι νέο στο τραπέζι, όπως εσύ, άλλοι θέλουν απλά να ακούγεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον παλιό. Δεν θα βγει άκρη ποτέ.

Εγώ δεν είδα τα καινούργια βίντεο, αλλά είχα δει ένα όπου ο νέος έλεγε το Born. Και αυτό που έχω να πω είναι ότι αν ο Λούμις έψαχνε έναν τραγουδιστή να ακούγεται “σαν τον Γουόρελ”, του βγάζω το καπέλο. Πέτυχε διάνα.