Ούτε κι εγώ,αλλά κάποιοι άλλοι είπαν ότι είναι καλό…:dunno:
Προσωπικά το ακουσα σήμερα αρκετές φορές και κατέληξα στο ότι ακόμη και το Once είναι πολύ ανώτερο του!
Οσο για κάτι πού αναφέρθηκε για τα παλιά albums, οι Nightwish είναι παντελώς άλλη μπάντα μετά το Wishmaster. Το τελευταίο πολύ καλό τους άλμπουμ κατά τη γνώμη μου.
Βασικα θεωρω το Once τρομερο δισκο… Το Black Album των Nightwish…
Εμπορικο αρκετα απο τη μια, και φοβερες συνθεσεις απο την αλλη…
Πρωτόακουσα Nightwish το 2001, όταν ακόμη δεν είχαν κυκλοφορήσει τα Century Child & Once, οπότε ίσως εκεί έγκειται η διαφορά των απόψεων μας.
Παιδιά, για τη συγκεκριμένη μπάντα μην ακούτε ποτέ τι λένε οι άλλοι, αν δεν ξέρετε ακριβώς τα μουσικά τους γούστα. Καλώς ή κακώς οι NW φαίνεται να εξάπτουν τα πάθη και οι κρίσεις ήταν πάντα τελείως αντιφατικές. Ιδίως από το Once και μετά, δε βγάζεις άκρη, με το τόσο θάψιμο που έχει πέσει…
Το άκουσα επιτέλους. Εντυπωσιακότατο είναι με τόνους απο συμφωνικά μέρη. Σίγουρα το πιό soundtrack-ικό τους άλμπουμ ever. Μου άρεσε εν τέλει… ανέκαθεν προτιμούσα τον καινούργιο ήχο τους (απο century child και μετά δλδ) συγκριτικά με τα παλιότερα (αν και το oceanborn είναι πολυ τέζα δίσκος).
Α, και η Ανετ είναι μια χαρά και μου κάθεται καλα στο αυτί.
Επίσης ο Μαρκο αποδεικνύει με την ερμηνεία του ποιά είναι η καλύτερη φωνή που πέρασε ποτέ απο τους Nightwish
Λοιπον, τον ακουσα χθες προσεκτικα…
Μακραν το χειροτερο τους για μενα… 3 κομματια ξεχωρισα, το The Poet And The Pendulum, Amaranth (τελικα μου αρεσε) και το Bye Bye Beautiful…
Μεχρι εκει… Διεκρινα ορχηστρικα τα οποια ηταν τελειως ακυρα λες και ακουγα soundtrack, και μια σπαστικη pop φωνη της Ανετ…
:thumbdown:
Απο blabbermouth.net:
NIGHTWISH made its live debut with new singer Anette Olzon last night (Saturday, September 22) at Rock Café in Tallinn, Estonia. The group, which appeared under the guise of a NIGHTWISH “cover band” called NACHTWASSER, performed the following tracks:
- Intro + Bye Bye Beautiful
- Cadence Of Her Last Breath
- Dark Chest Of Wonders
- Ever Dream
- Come Cover Me
- Amaranth
- Sacrament Of Wilderness
- The Islander
- The Poet And The Pendulum
- She Is My Sin
- Sahara
- Sleeping Sun
- Slaying the Dreamer
- Nemo
- Eva
- Wishmaster
- Wish I Had An Angel
Outro: Blood Diamond
Wow τα αρχικα συμπερασματα δεν ειναι καλα αποτι μου λετε.Θα το ακουσω και θα προσπαθησω να χω τη μεγαλυτερη αισιοδοξια για να το παρω με καλο ματι.
Stο τελευτεο image toy φριντομ,η ανετ φενετε σα ζομπι-εξωγηηινος-φρανκεσταιν
Σαν παντζουρι. Βουρ για την χωματερη.
τελικα και γω το ακουσα.Λοιπον σαφως ειναι το χειροτερο αλμπουμ μετα το Angels fall first.Υπηρχαν καποιες καλες ιδεες στα τραγουδια,αλλα δε της αξιοποιησε ο tuomas.Οντως ο μπασιστας μπορει να τραγουδαει και περισσοτερο απτην ανετ:p .Εμ πασει περιπτωσει αυτο που εχει ελλειψη του αλμπουμ ειναι οι καλες συνθεσεις,και οχι τοσο η φωνη της ταργια.
Τραγουδια που ξεχωρισα ηταν πολλα αλλα οχι για το οτι ηταν πολυ καλα.Απλα ειχαν ενα ιδιαιτερο υφος που δεν ηταν πολυσηνυθησμενο στους Nightwish.Για μενα το καλυτερο τραγουδι ειναι το 7days to the wolves,πολυ δυναμικο.Επισης το Eva ειναι παρα πολυ ωραιο.Απο κει και περα δε θυμαμαι τιποτα το ιδιαιτερο σαν καλο τραγουδι.Μονο κατι σκορπια ριφς και ενορχηστροσεις.Βεβαιως θα ξανακουσω το δισκο το βραδι για να χω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.
ΥΓ:To The Poet and the Pendulum,στο τορρεντ που κατεβασα ειχε ενα σφαλμα για αυτο ειναι το μονο τραγουδι που δεν εχω ακουσει.
To άκουσα σήμερα κι έχω να κάνω τα εξής σχόλια:
-Η φωνή της καινούργιας έδεσε απόλυτα με το ύφος της μπάντας.
-Είναι εντονότερα τα θεατρικά στοιχεία σε αυτό το άλμπουμ.
-Το Last of the Wilds ειναι ΥΜΝΟΣ. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της μπάντας. 8O 8O 8O
[SIZE=“3”]Τhe Irish Spirit Is Still Alive[/SIZE]
Κοψε το Ιρλανδικο ουισκι γιατι σε χαλαει
Princess, εχω φερει απο Σκωτια τσαϊ με αρωμα απο ουσκαμπερι (για να μην ξεχνιομαστε:) ) και ιρλανδεζικης κρεμας! Ψηνεσαι?
Eννοείται! Στο meeting κανε τη καλή…
Tolkki απλά ζηλεύεις:lol:
Μόλις ολοκλήρωσα και εγώ την ακρόαση του τελευτόου album των Nightwish-Dark Passion Play.Με μια μόνο φράση θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον όλο δίσκο:Εκπληκτικό (ή μιλόντας πιο απλά) το album “Γα**ει και Δέρνει”.Μλώντας πάντα υποκειμενικά το album συγκαταλέγεται σε ένα από τρία καλύτερά τους-αν και όχι καλύτερο από το Once .Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν έχει να κάνει με την Anette η οποία απέδειξε σε όλους ότι είναι επάξια η καινούργια τραγουδίστρια του συγκροτήματος,αλλά με το ότι υπήρχαν δύο ή τρια τργούδια που “χαλούσαν” τη γενικότερα πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργουσε ο δίσκος . Διαπίστωσα ακόμη ότι ο Μarco συμμέτεχει και ο ίδιος σε πολλά τραγούδια προσδίδοντας ένα πιο σκληρό ύφος σε αυτά ενώ η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου αποτελεί και αυτή ένα αδιάσπαστο "μέλος " του κάθα τραγουδιού.
Και μετα σου λεει γιατι οι σκατενιοι δισκοι γινονται πλατινενιοι…
Δε μας παρατάς ρε μεγάλε;Έχε χάρη που δε μπορώ να σε στολήσω με τα “κοσμητικά” επίθετα που θα ήθελα.Ποιος νομίζεις ότι είσαι και κατακρίνεις με τον πιο ύπουλο τρόπο τα μουσικά μου γούστα.Αν εσύ είσαι 26 χρονών μαντράχαλος και ο Θεοούλης ακόμη δε σου χάρισε λίγο μυαλό τότε εγώ τι να πω;Τουλάχιστον παραδέξου το είσαι ΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ KARJA!Φαίνεται πάντως πως όταν ο Πανάγαθος χάριζε μυαλά εσύ σίγουρα κρατούσες ομπρέλα.Κάτι εξυπνάκηδες σαν και σενα χρησιμοποιούνε το διαδίκτυο για να λένε ****** και να θεωρούν ότι οι NW δεν έχουν μέλλον χωρίς αυτό το σίχαμα.Α παρεπιμπτόντως ο δίσκος στην Φιλανδία έγινε πλατινένιος ήδη από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.Ή μήπως και οι Φιλάνδοι είναι σκατένιοι και δεν ξέτουν από metal ενώ έχουν μια τεράστια παράδοση στο χώρο και ξέρεις εσύ;
α) Πιστευω οτι μπορω να κρινω καλυτερα απο εσενα μια μπαντα που ειμαι φαν σχεδον 10 χρονια και εχω παει εξωτερικο μονο και μονο για να τους δω
β) Πλατινενιοι στη Φιλανδια εχουν γινει και οι ΗΙΜ - 69 eyes - Negative και πολλες αλλες μπαντες
γ) Το οτι βαζεις το Δαρκ Πασιον Πλει στα 3 καλυτερα αλμπουμ της μπαντας δειχνεις οτι πραγματικα δεν εχεις ασχοληθει με προηγουμενες δουλειες τους
δ) Δεν ειπα ποτε οτι με τη συγκεκριμενη δεν εχουν μελον.Απλα η Ταργια κολλαγε περισσοτερο στο στυλ της μπαντας
ε) Δεν ειμαι ερωτευμενβος με την Ταργια γιατι ειναι παντρεμενη με τον Καμπουλη και σεβομαι το γαμο τους
στ) Ειμαι ερωτευμενος με την Σιμον παρολο που τα εχει με τον Μαρκ.Τον εχω γραμμενο τον κερατόπυργο
ζ) Αυτα
υ.γ Το αλμπουμ παραμενει τρισαθλιο και δεν ακουγεται
Προτεινομενη δισκογραφια: Nightwish - Century child ,Nightwish - Oceanborn ,Nightwish - Angels fall first, Nightwish - Wishmaster , Nightwish -Once
βασικα να πω εγω που ημουν καποτε οπαδος τους οτι και με την καργια τα ιδια σκατα ηταν, επρεπε να ειχε φυγει μετα το γουισ γιατι καλη φωνη εχει για οπερα αλλα οτι παει να τραγουδισει περα απο αυτο του γ… τη μανα.
αντε ξυλο τωρα