Nightwish - Dark Passion Play

Α.το oceanborn είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει
Β. το νέο album είναι αξιοπρεπές - θα το λιώσω κ θα επανέλθω
Γ.nightdemon όντως στο internet ο καθένας λέει ότι θέλει κ ως εκ τούτου κρίνεται. το ποστ σου γλύτωσε την διαγραφή στο τσακ. πρόσεχε το ύφος σου κ επιχειρηματολόγησε κ λίγο. το “ότι καλύτερο έχουν βγάλει, γιατι έτσι, εγώ ξέρω” είναι φοβερό επιχείρημα. για δημοτικό

Έχεις χάσει επεισόδια!!!:roll:

Οι Nightwish όπως και να το κάνουμε έφτασαν στο peak της καριέρας τους και της δημοτικότητάς τους με το Once.Αυτό θα μείνει στην ιστορία και κάθε δίσκος θα συγκρίνεται με αυτόν…
Αν μπούμε σε αυτό το tripaki τότε δεν μπορούμε να δούμε μπροστά μουσικά για κανένα group…
Όπως αναφέρω και επίσημα στο review του album (http://www.rocking.gr/review1396.php) το θεωρώ πολύ προσεγμένη δουλειά που θέλει πολλά ακούσματα…
Κατανοώ πάντως την διαφορετικότητα των απόψεων γιατί δεν είναι ένα εύκολο άκουσμα και έχει την ιδιαιτερότητα να προσεγγίζεται διαφορετικά από τον καθένα ανάλογα με τα προσωπικά του ακούσματα και σίγουρα την ηλικία του…
Σε κατι που σίγουρα συμφωνούμε όλοι είναι οτι ο κίνδυνος της διάλυσης ή της κατρακύλας αποφεύχθηκε με απόλυτη επιτυχία…
Δώστε του μια ευκαιρία και ακούστε το λίγο παραπάνω!!!:slight_smile:

πάντως το amaranth το άκουσα μια μέρα 20 φορές σερί… κομματάρα λέμε !

Χωρισαν?

To once ηταν μαλακια.Δυστυχως μ αυτο καθιερωθηκαν.Το dpp ειναι απλως χειροτερο,ακολουθει την εμπορικη πορεια του once και εγω ξερω οτι δισκους σαν angels fall first,oceanborn δε θα ξαναδουμε.Δυστυχως.Αλλη μια μπαντα που καταστρεφεται λογω εμπορικοτητας.Η φυγη της ταρια δεν παιζει και τοσο ρολο τουλαχιστον μουσικα αφου ειχε σταματησει να τραγουδα κανονικα απο το once κιολας.

Απ’οτι καταλαβαινω το Once δεν σας αρεσει λογω εμπορικοτητας…

Προσωπικα δε μ αρεσει γιατι αλλαξαν το υφος τους.Δεκαρα δε δινω για το αν κατι ειναι εμπορικο η οχι.Αν ειναι εσκεμενα εμπορικο ομως αλλαζει το πραγμα.

To Οnce ειναι δισκαρα.

ε κοιτα ουτε εμενα μ’αρεσει αλλα η θα αλλαζαν στυλ η θα το διελυαν μετα το γουισ γιατι θα ειχαν καταντησει βαρετοι ακομα και για τους οπαδους τους

Aκριβώς…οι περισσότεροι το απορρίπτουν αμέσως λόγω της φωνής της Αnnette.Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο δίσκος και κυρίως το bye bye beautiful,το οποίο πιθανότατα θα είναι και το 2ο single!

τώρα τον ακουώ κι εγώ…μάλλον χρειάζεται πολλές ακροάσεις για συμπεράσματα…

Δεν περιμενα και κατι καλυτερο απο σενα αν κρινω απο τα γουστα σου…

Στο δισκο, οπως λεμε και με τον φιλτατο ροδολφο, το Sahara τα σπαει αγρια…8)

Περα απο τη πλακα, χοντρη πατατα και με τριτη ακροαση,ξεχωριζουν τα Amaranth και Bye Bye Beautiful και αλλο ενα που μου διαφευγει ο τιτλος…

Τι έχει το γούστο μου δηλαδή?Τέλος πάντων δεν είναι εκεί το θέμα μας.
Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι…

και επειδη εγινε πλατινενιο σημαινει οτι ειναι και καλο?Ελεος!Και οι evanesence εγιναν εκατο φορες πλατινενιοι και ειναι γτπ. Θεωρω οτι το καινουργιο αλμπουμ ειναι μουσικη αποτυχια, υπερβολικος θεατρινισμος, ιμπρεσιονισμος και χαλια φωνητικα, ειδικα live

Γνωμη μου

Τα live φωνητικά που τα άκουσες; :-k

Στο youtube, υπαρχουν τα πρωτα live τους. Πιστευω οτι δεν επρεπε να αγγιξει τα παλια τραγουδια τους, τουλαχιστον οχι τοσα πολλα

Να διευκρινισω, δεν ειμαι ουτε Fan της Tarja, πιστευω υπαρχουν πολυ καλυτερες τραγουδιστριες και πιο versatile ( Floor Jansen - After Forever, AnnLouice - Diablo Swing Orchestra, Helena Iren Michaelsen - ex Trail of Tears, Imperia, Angel)

Μιλαμε για τοπ τραγουδιαρα.Μπροστα της ολες οι αλλες ειναι απλα τσουτσεκια :smiley:

και στο αλμπουμ δε μπορεσαν να ηχογραφησουν ολη την εκταση και τον ογκο της φωνης της αλλα θα τους δω live σε εναν μηνα

8O 8O 8O 8O 8O
Θελω κι εγω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Θα παω Βελγιο για το Metal Female Voices Fest 5 (στις 19-20/10) και οι DSO παιζουν στο Blikfest 4 (3/11) και θα τους δω. Αλλα κατι ψηνεται και για Ελλαδα στο 2008, δε μπορω να πω παραπανω:wink:

sorry για το off topic