Oμορφα πραγματα.Καθομαι και βλεπω βιντεακια στο γιουτιουμπ με την Ανετ σε λαιβ.
Λοιπον δεν θα αλλαξω την αποψη μου για την συγκεκριμενη τραγουδιστρια.
Καταρχας απορρω αν κανουν προβες πριν τις συναυλιες τους.
Δεν βλεπουν οτι η κοπελα δεν κατεχει τα παλια τραγουδια?
Τι ξεσκισμα ηταν αυτο στο Wishmaster.Δηλαδη ελεος.
Σκηνικη παρουσια 0.Ενα αγκουτι μπροστα απο το μικροφωνο και να κουναει τα χερια σαν να εινα τροχονομος
Δε λεω για τους Λακουνα Κοιλ μπορει να εκανε (ισως ειναι ισαξια της Καμπιας) αλλα δεν εχει κατι ξεχωριστο στη φωνη της.
Ειναι μια συνηθισμενη ποπ τραγουδιστρια.
Τωρα αν μερικοι θεωρουν οτι οι NW ειναι ο Κωλοποναινεν θα διαφωνισω.Γιατι?Οταν ερθουν για λαιβ και πατε θα το καταλαβετε.
Kαλη ειναι?Ναι.Αλλα οχι για την συγκεκριμενη μπαντα.Τουλαχιστον κατα την δικη μου ταπεινη αποψη ας το γυρισουν στο πιο pop-evanescence.
μακάρι αδερφέ!!!μόλις μπορέσεις πες κάτι παραπάνω…
Οντως απο οσο ειδα στο you tube για τα παλια τους κομματια, ειναι οπως τραγουδουσε ο Bayley τα παλια των Maiden σαν Evil That Men Do και λοιπα. Δεν φταιει αυτη αλλα ουτε και εμεις να την ακουμε.
Eιμαι ετοιμος να φυγω και μου ηρθε τρελη φλασια.Το ρεφρεν του Αμαραντου μου θυμιζει το το ρεφρεν του Fading like a flower απο Roxette
Ειπα να τσιγκλισω μερικους :lol: :lol:
βρηκα κατι ενδιαφερον
Τarja, Oπως παντα back up
Anette
Floor, Χωρις back up
H φωνη της Φλορ ποτε δε μου ελεγε κατι οποτε δε θα σχολιασω.
Η Ανετ συνεχιζει να μη μου ακουγεται καλα στα παλια τραγουδια
Το μπακ απ που λες πολλες φορες γινεται μετα απο επεξεργασια για να βγει ποιο γεματος ο ηχος και αλλες φορες απο εφε στο λαιβ να ακουγεται διπλη η φωνη για τον ιδιο λογο.Ουτε εμενα μου αρεσει προσωπικα
Τωρα ακουω to Ever dream με Ανετ και κλαιω πραγματικα.Στειλτε την στον ΟΑΕΔ
^^για δες αυτο, Tarja’s fanboy
Αξιώθηκα επιτέλους να ακούσω και εγώ την νέα τους δουλειά και έχω να παρατηρήσω τα εξής
1.Καλά κομμάτια δεν μπορώ να πω στο ύφος που μας έχουν συνηθίσει φωνητικά προσαρμοσμένα στην φωνή της Ανέτ αν και δυστυχώς δεν έχω τις απαραίτητες μουσικές γνώσεις για να τα κρίνω σας μεταφέρω την άποψή μου όπως την άκουσαν τα αυτιά μου
2.Ξεχώρισα το bye bye beautifull kai to the Last of the wilds ειδικά το δεύτερο με άγγιξε ψυχικά
3.Μια δουλειά που ούτε προσθέτει ούτε αφαιρεί κάτι στην/από φήμη τους απλά επιβεβαιώνει την μέχρι τώρα πορεία τους.
Το πρόσθεσα ήδη στο mp3 μου και θα το ακούω ευχάριστα το ομολογώ όπως με χαρά θα περιμένω να τους δω την άνοιξη στην Αθήνα μας
Υ.Γ To Once για μένα ότι χειρότερο είχαν να μας πουν
Υ.Γ2 Πολύ καλή η ποιότητα του cd
Α ωστε εσυ εισαι αυτος που ριχνει χωλη με τα βιντεα του στο γιουτιουμπ και εχει ξεκινησει αυτο τον βρωμικο πολεμο στη Ταργια ε? :lol: :lol: :lol: :lol:
Οχι δεν ειμαι Ταργια φαν.Απλα στο στυλ της μπαντας κολλανε περισσοτερο τα οπερατικα φωνητικα.
μόλις είδα και σημαντικότερο άκουσα τα παλιά τραγούδια με την annette…κακά τα ψέματα δεν συγκρίνεται με την Tarja…απλά έτσι όπως το εισέπραξα έχουν δώσει μία πιο pop νότα στην μπάντα…θα δούμε και οι ίδιοι στο march metal day…
Η ανετ δεν ειναι χαλια.Ειναι χαλια σ αυτο το στυλ και οταν προσπαθει να πει τα παλια τραγουδια που τα εχουμε συνηθησει αλλιως.Τα σκοτωνει εντελως.Αισχος.Κατα τα αλλα ας πουμε στο eva που ειναι και το μονο που εχω ακουσει και δεν ενδιαφερομαι ν ακουσω αλλα,εχει πολυ ευαισθητη φωνη και ευχαριστη στο αφτι.
Και επιτελους.Ολοι λετε η ταργια ειναι αυτο και ειναι το αλλο.Τελικα ομως τι γνωσεις εχετε πανω στο θεμα?Το θεμα της φωνητικης καταταξης δεν ειναι τοσο απλο.Η ταργια ειναι σοπρανο και αυτο φαινεται απο τις νοτες που τραγουδαει(βλ.she is my sin κλπ κλπ)αλλα και απο το κλασικο ρεπερτοριο της.Τωρα το αν ειναι καλη η οχι επιδεχεται συζητησης.Εμενα μ αρεσει πολυ η χροια της φωνης της αλλα ειδικα οταν τραγουδαει κλασικο ρεπερτοριο νομιζω οτι ειναι υπερβολικη.Στους nightwish μ αρεσει μεχρι το wishmaster.
Floor rules.Η καλυτερη φωνη ισως στο χωρο.Κανει απιστευτα πραγματα.Και ροκ και κλασικη.Οτι θελει κανει.
Θεα.
Εμένα το album μου άρεσε αρκετά. Όπως και το Once. Τα θεωρώ ισάξια. Τώρα για την Olzon, δεν κολλάει στο παλιό υλικό, αλλά στο Dark Passion Play προσωπικώς μου ακούγεται μιά χαρά…
Δεν το χουν γυρισει ηδη? :-k
δεν το κατέχω το…σπορ των nightwish,αλλά έχω καταλάβει το εξής.
το album είναι καλό,το ίδιο και η Ανετ.Το θέμα είναι μάλλον ότι έχασαν την ταυτότητα και το χαρακτηριστικό τους,τη μοναδικότητά τους,και μπήκαν σε ένα…στυλ καζανιού που ήδη βρίσκονται πολλές μπάντες…α?
Exactly!
Χμ, βέβαια τις ενορχηστρώσεις και την παραγωγή του νέου τους δίσκου δεν τις έχει κανένα συγκρότημα του καζανιού αυτού
Συμφωνω! Αυτο λεμε, κριμα να χανεται τετοιο ταλεντο στο βωμο της επιτηδευμενης εμπορικοτητας…
αχα:wink:
εμένα ο δίσκος μου άρεσε.είχε μερικά πολύ πολύ μέτρια σημεία,αλλά είναι καλός.
ε,διάολε,σε ποιον δεν αρέσει κομμάτι όπως το amaranth ή το for the heart i once had?:-k
η απόδειξη σ’αυτό που λέει ο κόζυς είναι το the poet and the pendulum:wink:
Θα σου προτεινα να ακουσεις Diablo swing orchestra Haggard για να καταλαβεις ποσο μετρια ακουγεται η Floor μπροστα στις συγκεκριμενες τσουπρανες
Το θεμα ειναι οτι αυτες οι τραγουδιστριες μονο κλασσικα ξερουν να τραγουδανε και τιποτα παραπανω, η Floor τραγουδαει και metal, rock, blues