Μεγάλο sorry που θα σπαμάρω, αλλά το ρεφραίν της χρονιάς βρίσκεται εδώ
Go on…
Μα οι περισσοτεροι που ακουνε NW δεν ειναι μεταλλαδες, δεν εχεις δει ολα τα 14χρονα και πανω που ακουνε Nightwish? Επειδη προβαλονται τρελα απο τα ΜΜΕ και κανουν και κατι ευπεπτα σινγκλακια και “σκοτεινα” βιντεο με αγγελους και σταυρους κτλ κτλ
Μαγκια ειναι να μπαινεις σε σπιτια μη-μεταλλαδων χωρις να αλλοιωνεις το υφος σου. Δεν πιστευω οτι οι Nighwish φερνουν πολλους οποαδους στο μεταλ. Σιγουρα οχι περισσοτερους απο τους maiden ας πουμε…
:thumbup: Μανο.Δισκαρα με τα ολα της.Παντως οι Nightwish αυτο που θελανε το καταφεραν.
Ολοι ασχολουνται με αυτους.Φανταστειτε τι εχει να γινει αν γυρισει η Tarja.
Kala oi Maiden omws einai Maiden. Para einai megaloi aytoi kai alloi tis synomotaksias tous pou akoma kai na min thewrountai simera eborikoi me ola ta mousika mnimeia pou exoun afisei kai ontas tosa xronia sto kourbeti…einai ektos synagwnismou!
Η νεα τραγουδιστρια δεν ειναι πανεμορφη? :!: 8O
Γιακ.Σα νυφιτσα ειναι
Σοβαρά σου αρέσει?έχει πολύ ωραία μάτια+σώμα αλλά δεν τη θεωρώ κάτι ιδιαίτερο…η tarja δηλαδή ήταν πολύυυυ καλύτερη!
Σορρυ κιόλας αλλά η τάργια ήταν σαν τραβεστί… Την καινούρια δεν τη θυμάμαι…
οι μεταλλάδες το θεωρούν και υποτιμιτικό για την αφεντιά τους να πάνε σε συναυλία που είναι 14χρονα…
καλά,όχι και όμορφη,είπαμε:lol: :lol:
Μοναδική μου ένσταση το κομμάτι “Eva”. Ο δίσκος είναι πολύ καλός, αλλά αυτό πραγματικά τρώει τσάμπα χώρο.
Κατά τα άλλα μέχρι και Jethro Tull επιρροές έχουν χώσει.
Κάτι γίνεται.
:thumbup: :thumbup: :lol3:
ειναι αρκετα πχοιο νεανικη σα φωνη…αν μπορουσε να φτασει τα οπερετικα της καργιας θα τανε και γαμω!αλλα ποτε δε ξερεις τι μπορει να γεινει μετα[κ με πολυ εξασκηση]παντως αυτο και το προηγουμενο αλμπουμ ειναι πχοιο ατμοσφαιρικα η κανω λαθος??
Θα συμφωνησω σε αυτο.Πολυ πιασαρικο ρεφρεν.Αυτο που περιμενω τωρα ειναι να δω ποτε ο Φοιβος θα το κανει ρεφρεν ελληνιδας ποπ τραγουδιστριας
Δεν θα σε πέσω στην παγίδα να απαντήσω με “θερμό κεφάλι” διότι καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο δεν έχει βοηθήσει κανένα στη ζωή του.(Μπορεί να άρχισα αυτό το post με γενικολογίες ωστόσο μην ανησυχείτε θα περάσω και στα πιο ουσιώδη.)Το πράγμα που θέλω να καταστίσω σαφές είναι ότι δε θα ξαναπροβώ σε ακραίες και
ερριστικές δηλώσεις ενάντιον οποιονδήποτε άλλου μέλους το οποίο μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από τη δική μου.Ούτως εις άλλως από ότι γνωρίζω κάθε διάλογος πρέπει να γίνεται με σκόπο να οδηγηθούμε όλα τα μέλη που συμμετέχουν σε αυτόν στην αλήθεια-αυτογνωσία και όχι για να επικρατήσει η γνώμη του ενός ή του άλλου.Διότι με αυτό τον τρόπο κανείς δε θα έχει πετύχει τίποτα (μαλωμένοι θα βγούμε στο τέλος και πάλι δε θα έχουμε βγάλει καμία άκρη.)Και για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα από όλα ο ένας να σέβεται τη γνώμη των υπολοίπων με όποιο τρόπο και αν αυτοί τη διατυπώνουν’ κάτι που εγώ δεν έκανα και γι’αυτό ζητώ συγγνώμη.
(Το ξέρω σας κούρασα τώρα θα σκέφτεσθε τι μας λέει αυτός ρε-τι σχέση έχει αυτό με το topic.)Ό,τι και αν πείτε θα έχετε δίκιο.Απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα επείδη διαπίστωσα ότι κάθε φορά που έκανα κάποια δήλωση η κατάσταση γινόταν έκρυθμη. (Ε, τι να κάνουμε είμαι μπουρλοτιέρης ο άτιμος δε φταίω εγώ.)Επί του θέματος τώρα:
α)Tolkki μπορεί να μην ακούω την μπάντα τόσο καιρό όσο εσύ,(κατί που προσωπικά θεωρώ φυσιολογικό αφού είμαι μικρότερος από εσένα και άρχισα να ακούω rock και metal μουσική πριν από τρία χρόνια περίπου στη ηλικία των 13) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να εκφέρω άποψη για την πιο αγαπημένη μου μπάντα.
β)Εδώ πάω πάσω.Έχεις δίκιο.Οι Φιλανδοί είναι όντως πορωμένοι με το metal γι’αυτό ό,τι και αν ακούσουν που έχει ηλεκτρική και drums τρελένονται.(Όσο για τους ΗΙΜ θα συμφωνήσω απόλυτα.Αν εξαιρέσεις 5 ή 6 τραγούδια τα υπόλοιπα κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα είναι ΓΤΠ.Εύχομαι η nephelie να μην παρεξηγηθεί με αυτό).
γ)Έχω στην κατοχή μου όλα τα album των ΝW από το πρώτο Angels fall First μέχρι και το τελευταίο τους Dark Passion Play και πίστεψε με τα έχω ακούσει όλα πάνω από 10 φορές το καθένα.Eπομένως δε νομίζω ότι
δεν έχω ασχολήθει με αυτούς όσο θα έπρεπε.Το πρόβλημα είναι ότι για μένα είναι πoλύ δύσκολο να βρω album τους που να μην μου αρέσει.Κάθε δουλειά τους για μένα είναι διαφορετική,δημιουργεί μια άλλη ατμόσφαιρα ένα διαφορετικό συναίσθημα.π.χ Το Angels fall first είναι πιο μελωδικό και απαλό με τραγούδια όπως το Beauty and the Beast,Nymphomaniac Fantasia,Know why the Nightingale sings,Lappi/το Oceanborn πιο οπερικό αλλά εξίσου μελωδικό από το πρηγούμενο με κομμάτια όπως το Stargazers,Sleeping Sun,Gethsamane,The Riddler και λίγο πιο σκληρό ,Passion and the Opera,Deep Dark Ocean,The Pharaoah sails to Orion/to Wishmaster πιο ρομαντικό με τραγούδια όπως She is my Sin,Come Cover Me,Deep Silent Complete (κομματάρα) και εξίσου σκληρό με τραγουδια σαν το Kinslayer ή το Wishmaster.Το Over the Hills and Far-Away είναι το μοναδικό που δε μου αρέσει.Και μετά με τον ερχομό του Hietala τα πραγματά δυστυχώς ή ευτυχώς αγριεύουν στα τρία τελευταία τους album με αποκορύφωμα το τελευταίο με κομμάτια όπως το Master Passion Greed,Bye Bye Beautifull,Whoever Brings the Night κ.ά.Γενίκο συμπέρασμα τα album κατ’ εμέ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες τα πιο μελωδικά και οπερικά μέχρι το Wishmaster (που φαίνεται ότι σου αρέσουν) και τα τρια τελαυταία που 'ναι πιο άγρια και τα σιχαίνεσαι.
δ)Είναι η αποψή σου τη σέβομαι αλλά δε θα συφμωνήσω
ε)Και πολύ καλά κάνεις (που να μπλέκεις τώρα με παντρεμένες…)
στ)ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ.Η ΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ MYSPACE NA ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ
ζ)Αυτά.
Τα εχει με τον πληκτρα των Kamelot αλλα θα τους χωρισω μην αγχωνεσαι :roll: :roll:
Ποιον ρε τον Oliver Palotai;Αυτός είναι ο πληκτράς των Kamelot (μια επίσης γ***στερή μπάντα κατά τη γνώμη μου).Α κοίταξε δε θέλω να σε παραξηγήσω αλλά είναι ωραίος άνδρας αν τον δεις.Και το σημαντικότερο είναι καλός μουσικός και σοβαρός άνθρωπος.(Βέβαια δεν έχω δει και σένα για να μπορώ να κάνω συγκρίσεις.Αν μοίαζεις όμως με τον Jim Morrison τότε μπορείς να ελπίζεις…(Ούτε και με ενδιαφέρει βέβαια εγώ δεν τη γουστάρω τη συγκεκριμένη).
Oυτε εγω τη γουσταρω.Αυτη με γουσταρει κολλασμενα και εχει φαει απανωτες χυλοπιττες και για σπασιμο τα εφιαξε μαζι του
το γαμησαμε οφ τοπικ τελλλος
Α τότε αλλάζει το πράγμα.Ε και τι σκας;Άντε μωρέ ψυχρές γερμανίδες τι πρειμένεις;Δε μπορούν να εκτίμησουν την ακαταμάχητη ομορφιά μας και το μεσογειακό ταπεραμέντο μας (γιατί ως γνωστόν "Είναι βαρία,βαρία η ****** του τσολιά.Ας την εκεί να κλέγετε με αυτό το μάπα.Εσύ πήγαινε για άλλα.
NightDemon προσπερνάω το σχόλιο σου για τους ΗΙΜ (αχ…μα τι σας έκαναν οι καημένοι??:(τεσπα, αυτό είναι άλλο θέμα!) και συμφωνώ σε όσα λες για τους Νightwish. Λόγω του dark passion play κάθησα και άκουσα όλα τα cd τους μέχρι τώρα (εκτός από το over the hills and far away). Το καθένα μου άρεσε για το δικό του λόγο…άλλωστε είναι φανερό πως έχουν ωριμάσει με τα χρόνια και μου αρέσει που στο νέο cd δεν τραγουδάει μόνο η annette αλλά και ο marco!όσο πιο πολύ το ακούω τόσο πιο πολύ μου αρέσει!
Eπειδη δεν τραγουδαει μονο η Ανετ σου αρεσει περισσοτερο :lol: :lol: :lol: