Nirvana

πριν 6 χρόνια είχα καταφέρει να ακούω επι ένα χρόνο μόνο Nirvana :stuck_out_tongue: δε ξέρω γιατί είχα φάει τέτοιο κόλλημα…είχα αγοράσει κ όλα σχεδόν τα albums…τώρα πιά δε μπορώ να λιώσω Nirvana με τίποτα αλλά η φωνή του Cobain θα είναι πάντα από τις αγαπημένες μου :slight_smile:

Nirvana!!! από τα αγαπημένα μου συγροτίματα, και το smells like teens spirit ειναι κάτι σαν ύμνος για μένα. Επισης άσχετο, έχω ένα φίλο που γενήθηκε ακριβώς τη μέρα που πέθανε ο Kurt!!!

Μεγάλη αγάπη οι Nirvana!! Kurt σ’ αγαπώ!!!

αυτα ειναι καλαντα :

[B]KURT[/B]: We wish you a merry [B]piss[/B]-mass

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

http://www.youtube.com/watch?v=xYxxqiFMjzU

αααχχχχ

…αυτό που το πάτε? :-k
http://www.rocking.gr/news/Zwntani_epanenwsi_gia_ta_enapomeinanta_meli_twn_Nirvana/8719/

Χωρις Kurt δεν μου λεει κατι…

και εμενα
κρατιεμαι να μην γραψω σεντονι για την αγαπη μου:roll:

E, ναι ποιος Dave Grohl και σιγα την καριερα που εχει κανει. #-o

Και δε νομιζω κανεις να μιλησε για Nirvana reunion, αλλα για εμφανιση του Krist με τους Foo Fighters.

Λαθος για μενα που στην κεντρικη αντιμετωπιζεται ως θεμα που αφορα τους Nirvana.

Μάλλον ο Γκρολ θα έπρεπε να τραγουδά και να παίζει κιθάρα ακόμα σε τέτοιου είδου επανενώσεις.

Τέσπα, πέρασα να πω πως χτες είχα πάει alleykat, έβαλε το In Bloom και το Rape me και το μισό μαγαζί ούτε που τα ήξερε. :?

Που είναι η γενιά που ήταν γεμάτη από κομπέην τ-σερτς?

Mα, Foo Fighters ειναι …ετσι κι αλλιως o Grohl τραγουδαει και παιζει κιθαρα. :?

(Εκτος αν δεν καταλαβαινω κατι απο αυτο που γραφεις. :-s)

Κατα τα αλλα, (για το οτι ο κοσμος δεν ξερει το [I]In Bloom[/I] ή το [I]Rape Me[/I]).

Ξερουν το [I]Smells Like…[/I] και το [I]Come As You Are[/I], οποτε μπορουν να υπερηφανευονται πως ειναι hardcore fans. :lol:

Αξιος ο Dave Grohl, αλλα οταν λεμε Nirvana εννοουμε Kurt Cobain… Οντως λαθος στο πως διατυπωθηκε η ειδηση.

Σήμερα ο Κurt θα ήταν 44 ετών

Το καλυτερο b-side των Nirvana μαλλον

Πολυ ωραιο κομματι, με πηγες πισω, ειχα χρονια να το ακουσω… Αναμνησεις…:roll:

Κρίμα που γεννήθηκα τη δεκαετία του 90 και έχασα ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα. Τα τραγούδια τους όμως είναι διαχρονικά και ποτέ δεν θα πάψουν να ακούγονται, όσο χαμηλά και αν έχει πέσει το επίπεδο των μουσικών επιλογών τα τελευταία χρόνια…:confused:

Ανέκαθεν αυτά ήξερε ο κόσμος, ακόμα και την εποχή που παίζαν οι Nirvana. Απλά τότε μπορεί κάποιος τυχαία να ήξερε και κανα άλλο.
Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για επόχη (όταν βγήκε το Nevermind) που το Mtv έπαιζε Nirvana day, GnR weekend κτλ. με 2/3 των κλιπ όλης της μέρας απ’το συγκεκριμένο συγκρότημα. Οπότε δεν μου κάνει καμια εντύπωση να μην τους ξέρουν τώρα πια…

nirvana!! to agapimeno mou group otan imoun pitsirikas!! akoma tous akouo!!

Ασταδιάλα συγκινήθηκα.

Σιγουρα συγκαταλεγεται μεσα στα συγκροτηματα που εγιναν μυθος
και χαρακτηριζει κατα καποιο τροπο για τους περισσοτερους μια εποχη την αρχη και μεσα του 90
αλλη φαση πιο αλητεια μηχανακια φλαις μακρια μαλλια αλλα και πιο καθαρα πραγματα απο την τρεντολαιλαπα του σημερα

κατα τα αλλα μερικα γεγονοτα
1-αν δεν ειχε αυτο το τελος ο cobain δεν νομιζω να ειχανε γινει αυτο που ειναι σημερα,πιθανον θα ητανε σαν τους smashing pumpkins που κανανε τεραστιο μπαμ εκεινη την εποχη πανω κατω και στα 00’s ητανε και ειναι μεχρι σημερα στο απολυτο μηδεν
2-το 90% του κοσμου γενικα και αυτων που ακουνε σκυλαδικα κλπ ξερεις τους Nirvana αλλα και παλι το (αντε να μην πω 90%)αλλα σιγουρα 70% πιστευει οτι οι Nirvana βγαλανε μονο ενα δισκο το Nevermind και μετα αυτοκτονησε ο cobain,δεν ξερουν ουτε το πριν ουτε το μετα

επισης ποσοι ξερουνε το βιντεο κλιπ του smells like teen spirit και ποσοι εχουνε δει η εστω ξερουνε οτι υπαρχει και βιντεο και κομματι sliver??(παιζει αν το βαλουνε σε κανα καναλι να αναρωτηθουν πολλοι α βγαλανε καινουργιο κομματι?:lol:#-o

μουσικα τωρα
το Bleach ειναι η αληθεια δεν το εχω πολυακουσει
το Nevermind ειναι δισκος σταθμος και θα τον εβαζα μεσα στους 10 καλυτερους ever
το Ιn utero αν εξαιρεσεις 2-3 κομματια(all apologies,dumb,heart shaped)δεν μ’αρεσει και προσπαθει να γινει σαν το bleach ακατεργαστο και με τον cobain να στιργλιζει παρα να τραγουδαει στα αλλα κομματια
εξ αλλου και οι ιδιοι δεν ηταν ευχαριστημενοι με το Nevermind την παραγωγη του κ τον ηχο του (#-o#-o) και προτιμησαν να γυρισουν στον παλιο καιρο
το θαβει η παραγωγη τον δισκο αφου το dumb πχ του δισκου ειναι ενα οκ μετριο προς καλο κομματακι αλλα στο Unplugged ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου

τελος οι αριθμοι μερικες φορες ισως λενε την αληθεια

πωλησεις
Νevermind 41εκ
Ιn utero 15εκ
bleach 6εκ

οne album wonder??mmmm:roll:

41 εκατομμυρια εχει πουλησει το ‘δεν πειραζει’ ? 8O8O8O8O