salon άν έβγαλες τους Nirvana “one album wonder” 2 είναι οι επιλογές:
ξανα-άκου ΚΑΛΑ το In Utero σε πρώτη φάση και μετά το Bleach κ ΝΙΩΣΕ τη σαπίλα
μην ξαναμιλήσεις στο παρόν θρεντ
α, επίσης οι αριθμοί των πωλήσεων που αναφέρεις δε λένε απολύτως τίποτα. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο για το άν θα πουλήσει πολύ ένας δίσκος ή λιγότερο και δε μεταφράζονται σε ποιότητα κατ’ανάγκη. Cheers!
Πραγματι και το bleach κυριως αλλα και το in utero στο μεγαλυτερο μερος ειναι μεγαλη ΣΑΠΙΛΑ
αν δεν βγαζαν ομως το nevermind με αυτην την ΣΑΠΙΛΑ των δυο αυτων δισκων το πολυ να ητανε οσο αναγνωρισιμοι ειναι και οι sonic youth
και το οτι ενας δισκος πουλησε 40εκ πχ και ο αλλος 6 κατι λεει νομιζω
τωρα αν εσυ δεν το καταλαβαινεις αυτο προβλημα σου
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το αγαπημένο μου άλμπουμ Nirvana παίζει μεταξύ Bleach και Incesticide. Ε και τι έγινε που είναι συλλογή; ΤΑ ΣΠΑΕΙ. Polly wants a cracker ρε λέμε! Βασικά το γαμάτο με τους Nirvana είναι ότι δεν πρόλαβαν να βγάλουν χλιαρό/μέτριο δίσκο.
μεγαλη λαμπαδα στον Butch Vig πρεπει να αναψουν οι Νirvana για την παραγωγη του Νevermind(που χωρις αυτο επιμενω οτι θα ηταν απλα οσο αναγνωρισιμοι ειναι οι sonic youth)
στην συνεχεια ο καθε απιθανος ψευτο-underground “και καλα ψαγμενος-αντιεμπορικος” παραγωγος τους χαντακωνε
και ο ιδιος ο cobain το ειπε για το In utero
"The first time I played it at home, I knew there was something wrong. The whole first week [B]I wasn?t really interested in listening to it at all, [/B]and that usually doesn?t happen"
πολλες φορες σκεφτομαι να ειχαν τετοια παραγωγη οι παρακατω 2 δισκαρες που ομως στην παραγωγη(λογω budget μιας κ δεν ηταν μεγαλα ονοματα τοτε) ατυχησαν κ εχασαν ποντους.
Ρε το Badmotorfinger είναι σε παραγωγή Terry Date και το Undertow σε παραγωγή Silvia Massy, μια χαρά είναι. Nirvana εννοείται καλύτεροι μόνο από Stone Temple Pilots και πέμπτοι μετά από PJ, SG, AIC και φυσικά Screaming Trees.
Δυστυχώς το παρακάτω ποστ είναι από τον Novoselic, όπου κλασικά μετά έκλεισε λογαριασμούς κλπ.
Wow!!! I know many of you can’t stand him, however, Trump knocked it out of the park with this speech. I drove from Wahkaikum to Seattle and back today and have seen countless fellow Washingtonians on the road. I did not see any violence — but a Tesla supercharging station at an Auburn mall was closed off by police. Driving, I passed by regular folks who are already stressed by the Covid situation. Now, social media and television are looping images of societal breakdown. I agree, the president should not be sending troops into state — he legally might not be able to anyway — nevertheless, the tone in this speech is strong and direct. I have been watching the images in the media and thinking about how polarized our country is. I mean, even wearing medical masks in public can be seen as a political statement! The violence, (and not the protests) appear as a leftist insurrection. Imagine if so-called “patriot militias” were raising this kind of hell? If this were the case, left wing people would welcome federal intervention. Most Americans want peace in their communities and President Trump spoke to this desire. Never mind the legal details that few understand — Trump said he would stop the violence and this speaks to many.
Πήρε όμως την απάντηση…Sigh. Maybe Morrissey needs a new bassist, Krist.
Και αν θέλει και drummer κάτι παρόμοιο ανέβασε κ ο John Dolmayan.
Γενικά έχω μάθει τους μουσικούς να τους κρίνω με βάση τη μουσική και όχι άλλους παράγοντες. Θέλω να πω δηλαδή πως η εκτίμηση που του έχω δεν αλλαζει άσχετα αν διαφωνω μαζί του
Βασικά αυτό είναι λάθος. Δε θα έπρεπε να κρίνεις το μουσικό με βάση τη μουσική του, ούτε να του έχεις εκτίμηση που δεν αλλάζει. Θα έπρεπε να κρίνεις τη μουσική που παράγει ένας άνθρωπος και να έχεις έχεις εκτίμηση για αυτή, όχι για τον άνθρωπο. Και φυσικά θα πρέπει να κρίνουμε ανθρώπους που έχουν τέτοιες απόψεις, ανεξάρτητα από το τι κάνουν επαγγελματικά και πόσο καλά.
καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις, αλλά δε συνιστά και μεγάλη έκπληξη η δήλωση ενός 55αρη εκατομμυριούχου (έστω liberal, democrat ή όπως αλλιώς θες) πως επιθυμεί κοινωνική γαλήνη
Αγαπάω τους Nirvana και τον Novoselic σαν μπασιστα και η γνώμη μου για την μουσική του δεν αλλάζει (πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει υπόνοια των παραπάνω πιστεύω στη δισκογραφία των Nirvana).
Σαφώς και αυτό που ανέβασε είναι άστοχο κατά την γνώμη μου
Με αφορμή το παραπάνω ένα γενικό σχόλιο για όσα κατά καιρούς γράφονται.
Οι περισσότεροι θέλουν οι “ήρωες” τους (μουσικοί, αθλητές, whatever) να έχουν πολιτική άποψη και να την εκφράζουν, διότι “αν δεν βγουν μπροστά αυτοί τότε ποιος” κλπ, μόνον όταν συμφωνούν με την άποψη αυτή.
Στην αντίθετη περίπτωση δεν δικαιούνται να ομιλούν γιατί “είναι εκατομμυριούχοι”, “ας ασχοληθούν με αυτό που ξέρουν και να μην εκφράζονται επί παντός επιστητού” και τα σχετικά!
Ας το ξαναπώ, μόνο με αφορμή τα παραπάνω, το σχόλιο μου είναι γενικό και πάμπολλες οι περιπτώσεις, μην πεταχτεί κανείς και αρχίσει τα “εγώ δεν το εννοούσα έτσι”!