Nirvana

Εννοείται ότι συμφωνώ! Έγραψα λεπτό θέμα μόνο και μόνο γιατί όταν διάβασα αυτά που αναφέρει στην μήνυση για την ψυχολογία του και χωρίς να ξέρω τίποτα για αυτόν είπα ας μην αρχίσω να κατηγορώ έτσι απλά. Είναι και η ευαίσθητη χορδή μου η ψυχολογία του ανθρώπου.

Αργότερα διαβάζοντας λίγο περισσότερο για την υπόθεση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ποιον λόγο γίνονται όλα αυτά. Θα ήταν καλύτερα να βγει να πει «ναι ρε πιστεύω ότι αξίζω περισσότερα χρήματα από αυτήν την ιστορία και θα τα κυνηγάω συνέχεια» παρά αυτήν την ηλιθιότητα με την παιδική πορνογραφία.

Ας μήνυε τους γονείς του πρώτα για να γίνει πιο πιστευτός :stuck_out_tongue_winking_eye:

Είναι πάντως λίγο περίεργη η φάση του ρε γαμωτο. Είναι διασημος και δεν είναι. Όλοι οι συντελεστές του δίσκου γίνανε εκατομμυριούχοι και αυτός που ας πούμε είναι η «βιτρίνα» του δίσκου, οχι. Γενικά δύσκολες αντιθέσεις στην ζωη οποιουδήποτε. Ωχ η ευαίσθητη χορδή που είπαμε άρχισε να ξανά χτυπάει σταματώ εδώ :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Ε καλα, δε νομιζω οτι γινανε και ολοι. Η εταιρια εγινε περισσοτερο απο ολους. Εβγαλαν λεφτα τα μελη, εβγαλαν λεφτα σιγουρα οι διαφοροι μανατζαραιοι και παρατρεχαμενοι. Ο Butch Vig ομως ας πουμε δεν ξερω αν πηρε κατι παραπανω επειδη ο δισκος πηγε τοσο καλα, για να πω ενα παραδειγμα.

1 Like

Τι να πουν και τα παιδάκια από το “Another brick in the wall”, ρε παιδιά;;;

Τα υποχρεώσανε σε παιδική εργασία.

Όχι, εννοώ ότι κι εκεί είχε δημιουργηθεί ένα αντίστοιχο ζήτημα με το ότι τους δώσανε ελάχιστα (ή καθόλου, δε θυμάμαι) φράγκα οι Floyd, και τους κράζανε στη Βρετανία κλπ. Μέχρι που, τελικά, δημοσιοποιήθηκε ότι οι Floyd αντί για πληρωμή με φράγκα τους είχανε εξασφαλίσει υποτροφία σε μουσικό κολλέγιο ή κάτι παρόμοιο, πάνε χρόνια που το είχα διαβάσει σε μία βιογραφία τους και δεν το θυμάμαι καλά.

11 Likes

Χαχαχα, τέλειο.

Άντε, ας σχολιάσουμε το poll για το “Nevermind”. Ψιλο-προβλεπόμενη η κατάταξη, θα έλεγα, χαίρομαι που το αγαπημένο μου “Lounge act” (το οποίο ψήφισα κιόλας) είναι σχετικά ψηλά. Νόμιζα ότι ήταν δικό μου κόλλημα. Γενικά κάπως έτσι θα τα έβαζα εγώ:

Smells like teen spirit
Lounge act
Lithium
Drain you
In bloom
Polly
Something in the way
Come as you are
Territorial pissings
On a plain
Breed
Stay away

Εγώ ψήφισα το breed και το Lithium

1 Like

Και δικό μου κόλλημα το Lounge act. Χωρίς φυσικά να έχω τσεκάρει τα σετλιστς όλων των συναυλιών τους, δεν το προτιμούσαν οι ίδιοι πολύ για τα λαιβ τους.

Η εκτέλεση στο Reading τα σπάει…

Από την λίστα σου την μόνη αλλαγή που θα έκανα, θα ήταν μόνο να ανεβάσω το Breed στην θέση κάτω από το Lithium.

Το poll έχει νόημα αν εξαιρεθεί το Smells like teen spirit. Αν είναι και αυτό μέσα, τότε απλά κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας.

Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι φαν του lounge act.

Αυτό ψήφισα και εγώ μαζί με το lithium

Εσείς που γουστάρετε “Lounge act” μπορείτε να κλικάρετε κι εδώ (αν δεν τους ξέρετε ήδη) και μ’ ευχαριστείτε μετά. Ό,τι καλύτερο υπάρχει για τις στιγμές που η έλλειψη Nirvan-ίλας βαράει κόκκινο.

5 Likes

Κομματάρα το Lounge Act, αλλά από την άλλη και ποιο δεν είναι κομματάρα εκεί μέσα;

6 Likes

Monovine οι Έλληνες Nirvana, κανονικά :grinning:

3 Likes

breed και stay away το επαιξα εγω…αλλα ναι ασχημο τραγουδι δεν υπαρχει στο nevermind… :slightly_smiling_face:

2 Likes

Όντως σε ευχαριστώ, γιατί δεν περίμενα να ακούσω τέτοια ομοιότητα και έπαθα πλάκα. Είναι και Έλληνες ε? Μπράβο στα παιδιά

Σε άλλα νέα θα κυκλοφορήσει άλλη μια φορά το Nevermind τον Νοέμβριο για τα 30 χρόνια με σούπερ ντούπερ έκδοση. Δελεαστικό το box, αλλά θα κοστίζει μια περιουσία.

Δώσανε σήμερα και το παρακάτω βίντεο…

Summary

The Super Deluxe editions will include full set recordings of four of Nirvana’s shows: Live in Amsterdam, Netherlands (recorded and filmed on November 25, 1991 at the Paradiso); Live in Del Mar, California (recorded on December 28, 1991 at the Pat O’Brien Pavilion at the Del Mar Fairgrounds); Live in Melbourne, Australia for triple j (recorded February 1, 1992 at The Palace in St. Kilda); and Live in Tokyo, Japan (recorded at the Nakano Sunplaza on February 19, 1992). That’s available as an 8LP set, including the bonus 7" with “Endless, Nameless” on the A-side and “Even In His Youth” and “Aneurysm” on the flip, and as a 5 CD/Blu-ray set which features a full concert video of Live in Amsterdam, Netherlands with remastered audio and HD video.

Tracklists for the Super Deluxe LP edition below. Pre-orders and more info here.

LP 1 - Nevermind (Original Album Remastered)
A1. Smells Like Teen Spirit
A2. In Bloom
A3. Come As You Are
A4. Breed
A5. Lithium
A6. Polly
B1. Territorial Pissings
B2. Drain You
B3. Lounge Act
B4. Stay Away
B5. On A Plain
B6. Something In The Way

LP 2 - Live in Amsterdam, Netherlands (Paradiso, November 25, 1991)
A1. Drain You*
A2. Aneurysm*
A3. School
A4. Floyd The Barber*
B1. Smells Like Teen Spirit*
B2. About A Girl*
B3. Polly*
B4. Lithium

LP 3 - Live in Amsterdam, Netherlands (Paradiso, November 25, 1991) (continued)
A1. Sliver*
A2. Breed
A3. Come As You Are*
A4. Been A Son
A5. Negative Creep*
B1. On A Plain*
B2. Blew
B3. Love Buzz*
B4. Territorial Pissings*

LP 4 - Live in Del Mar, California (Pat O’Brien Pavilion, Del Mar Fairgrounds, December 28, 1991)
A1. Drain You
A2. Aneurysm
A3. School*
A4. Floyd The Barber*
A5. Smells Like Teen Spirit
A6. About A Girl*
B1. Polly
B2. Sliver
B3. Breed*
B4. Come As You Are*
B5. Lithium*
B6. Territorial Pissings*

LP 5 - Live in Melbourne, Australia for triple j (The Palace, St. Kilda, February 1, 1992)*
A1. Aneurysm
A2. Drain You
A3. School
A4. Sliver
B1. About A Girl
B2. Come As You Are
B3. Lithium
B4. Breed
B5. Polly

LP 6 - Live in Melbourne, Australia for triple j (The Palace, St. Kilda, February 1, 1992) (continued)*
A1. Lounge Act
A2. In Bloom
A3. Love Buzz
A4. Smells Like Teen Spirit
B1. Feedback Jam
B2. Negative Creep
B3. On A Plain
B4. Blew

LP 7 - Live in Tokyo, Japan (Nakano Sunplaza, February 19, 1992)*
A1. Negative Creep
A2. Been A Son
A3. On A Plain
A4. Blew
A5. Come As You Are
B1. Lithium
B2. Breed
B3. Sliver
B4. Drain You

LP 8 - Live in Tokyo, Japan (Nakano Sunplaza, February 19, 1992) (continued)*
A1. About A Girl
A2. School
A3. Aneurysm
A4. Love Buzz
B1. Polly
B2. Territorial Pissings
B3. Smells Like Teen Spirit

7"
A1. Endless, Nameless
B1. Even In His Youth
B2. Aneurysm

3 Likes

Ελπιζω να εχουν αλλαξει το εξωφυλλο για να μην τους κανει μηνυση ο τυπος με το μικρο πουλι…

Σορρυ, εννοουσα οτι ελπιζω να παιζει παντου το εξωφυλλο σε ολα τα μηντια για μηνες και να μην παρει ουτε δεκαρα ο παπαρας.

4 Likes

Η πλάκα είναι ότι έχω σε μπλούζα το Nevermind, λέτε να με κυνηγάει κι εμένα ο τρομπας; :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Προφανώς τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου είναι πρώτον το Smells like teen Spirit και δεύτερον το Come as you Αre.

Απλά επειδή όπως αναμένεται θα βγουν πρώτα, ψήφισα λίγο πιο εναλλακτικά. Drain you και On A Plain. Αν και βασικά όλος ο δίσκος είναι σούπερ.

Α και πριν λίγες μέρες στο facebook στη σελίδα FansDeNirvana ανέβασαν αυτήν τη φωτό.

Kurt & Frances