Nirvana

Θα προτιμουσα τη λεξη πρεζονι , με στιχους της μορφης .‘ωχ μαρεσει η πρεζα κ τωρα θα πεθανω αλλα δεν κανω τιποτα γιαυτο , α κ επισης μου αρεσει η πρεζα’

Ε οχι και ετσι ακριβως… Ηταν καλος μουσικος, και ναι θα δεχθω οτι ειχε καποια υπερβολικη αδυναμια στην προαναφερθεισα ουσια αλλα δεν ηταν αυτο το μονο του στοιχειο… οσο για το αγαπημενο μου τραγουδι ειναι το come as you are και γενικοτερα ολο το cd nevermind:-k

@brizola: Εδώ παίρνουν ναρκωτικά ο…ματθαίος και ο γιαννούλης,φαντάσου τι παίρνουν αυτοί που ακούς :lol:

με εχεις παρεξηγησει , τους mathaion ad gianoulis diabolus ακουω κ εγω…

αυτος ο ανθρωπος ειχε απλως την ικανοτητα να εκφρασε τον εαυτο του και την καθημερινοτητα του, τα προβληματα του, χωρις να φανει καπως, γιατι το εκανε απλα, και το ενοουσε.ναι ηταν χασικλης, και εθανε εξατιας του, αλλα δεν θα ηταν μυθος τωρα, αν δεν ειχε πεθανει. οπως και ο τσε γκεβαρα…

Δε μπορώ να στεναχωρηθώ για τον θάνατο του Kurt. Αυτός και η παρέα του φταίνε που διαλύθηκαν οι Sanctuary.

αυτος και η παρεα του φταινε που αλλαξε η ροκ μουσικη προς τον καλυτερο. αυτος και η παρεα του φταινε που ειχαν φυγει απο τα charts αυτα τα πανηλιθια bubblegumm pop με επικεφαλης την μπριτνευ σπιαρς. αυτος και η παρεα του φταινε που τα ροκ συγκροτηματα αρχισαν να περνουν θαρρος. αυτος και η παρεα του φταινε, που εδωσαν τοσες ευκαιριες σε αλλα συγκροτηματα, μιας και στραφηκε η προσοχη στην παραμελημενη τοτε ροκ σκηνη. φταιει αυτος και η παρεα του που εκοψαν φορα στην ηλιθια glam rock.

Ναι, αλλά φταίνε και που διαλύθηκαν οι Sanctuary.

Σε γενικές γραμμές δλδ φταίνε για πολλά καλά που συνέβησαν στον κόσμο:roll:

Ρε θα σε δείρω ρε

ναι αλλά δεν τους αποκαλείς πρεζόνια με στίχους “ωχ μ’ αρέσει η πρέζα” κτλ :roll:

:lol3: :lol3: :lightsabre:

Μπορείς να τους αποκαλέσεις πρεζόνια με στίχους “κοριτσάρα μου για σένα όλα τα λεφτα”

παντως το ονοματακι σου απο αυτους δεν το εμπνευστηκες?

αγα-ΠΩ αγα-ΠΩ μια πιτσι-ΡΙΙΙΚΑ
είναι ΤΡΕ είναι ΤΡΕ-λα είναι ΓΛΥΥΥΥΥ-κα

Αυτό είχα την εντύπωση ότι ήταν Θώδη.Είμαι εκτός ε?

Χρόνια τώρα…:stuck_out_tongue:

δεν ακούς metal ε?

metal?:-k
μπα όχι.μόνο λίγο nirvana και λίγο guns n roses.
Κατα τ άλλα τα κλαρίνα είναι το φετίχ μου

ε γι αυτό το λεώ.ακούς φλόρικες σοφτ μπαλάντες τύπου θώδη και τα μπερδεύεις με μέταλ έπη τύπου βαζαίος και γιαννούλης.

η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ’ την αμάθεια [-X

εκτος απο σπουδαιος μουσικος ηταν και μια σπουδαια προσωπικοτητα o Kurt.ποτε δεν τον ενδιεφεραν η δοξα και η δημοσιοτητα.τα τραγουδια του εχουν συναισθημα,και η φωνη του γαματη.

rip:(

απο κει και περα οσοι δεν γουσταρουν,δεν γουσταρουν. τελος.