[SIZE=“3”]15 χρονια[/SIZE]…
[SIZE=“6”]KURT COBAIN!!![/SIZE]
[SIZE=“5”]THE LEGEND CONTINUES!!!
[/SIZE]
αυτο…εγω προσωπικα δεν γουσταρω…
σπουδαίος Μουσικος;
Ναι.
Αμφιβάλλεις?
προφανως.
Δικαίωμα σου.
Η ιστορία άλλα λέει…
- 1 8)
Η ιστορια τον κατατασσει αναμεσα στους Presley , Lennon , Hendrix, Morrison…
αυτό απο μονο του λεει πολλα για το μεγεθος του ΚURT COBAIN, ειναι αναμφισβητητα απο τους πιο επιδραστικους καθως επισης και απο τους πιο ευαισθητους και ευθραυστους καλλιτεχνες ολων των εποχων!!!
Eμ, το γάμησες και ψόφησε κι εσύ.
:lol::lol::lol: ειναι η αληθεια ομως…
Presley , Lennon , Hendrix, Morrison
Οχι δεν ειναι η αληθεια.Αυτοι ειναι ιστορια, ο Κερτ ειναι απλα ενας μουσικος που επηρέασε εναν τομεα, μια μαζα, αλλα δεν συγκρινεται με τα μεγεθη που αναφερεις στο quote
και στον ραμπο δωσε λιγη πρεζα να δεις ποσο ευαισθητος και ευθραυστος θα γινει…
+10000…αν ηταν ετσι και τον dimebag κατατασσαμε εκει κ πολλους αλλους…
εγώ προσωπικά δεν γουστάρω…
αλλά σέβομαι και αναγνωρίζω…R.I.P.
Ναι. Η Ιστορία λέει πως είναι καλος frontman, καινοτόμος, ωραίο παιδί που αρέσει στα κοριτσάκια κλπ. Όχι οτι είναι μουσικος.
Μην μπερδεύεσε δάσκαλε.
Εσύ έχει μπερδευτεί νομίζω.
Έχεις δίκιο.
Νταξ, βαρετούτσικο δεν είναι να μηδενίζουμε τα πάντα? Κι εμένα δε μ’αρέσει ούτε ο Κομπέην ούτε ο Μόρισσον ας πούμε, και είναι πανεύκολο ειδικά γι’αυτούς τους δύο να βγω και να πω ότι δεν είναι μουσικοί, αλλά δε το κάνω.
Μην ζηλευεις πεθαμενο ανθρωπο.
Ενιγουεη, γενικα εχει καταντησει λιγο βαρετο κλισε να θαβουμε Μορισσον κ Κομπεην δεν νομιζετε;
ρε γμτ μου. Δεν τον θάβω. Απλώς δεν ήταν και κανένας ιδιαίτερος μουσικος.
Πολύ μεγάλο συγκρότημα οι Nirvana, φοβερός φροντμαν ο Κερτ, γενικά από τα αγαπημένα μου γκρουπ (φοράω μπλούζα nirvana τώρα που τα λέω αυτά) αλλά αν δεν υπήρχαν οι Pixies (και κυρίως το surfer rosa) να τους ξεπατικώσουν ηχητικά στο nevermind δεν θα τους μαθαίναμε ποτέ. Μουσικός πάντως που παντρεύει τον σκληρό ήχο με την μπλουζ τόσο αρμονικά όπως το έκανε στο in utero για εμένα είναι μεγάλος.
Αυτό λίγο με τους pixies πρέπει να σταματήσει. Πόσο pixies ακούτε πια στους Νιρβάνα, ο άλλος κάνει λόγο και για ξεπατίκωμα, αν είναι δυνατόν δηλαδή.
O Cobain ήξερε να αφομοιώνει τις επιρροές του μία χαρά, από Wipers & Pastels μέχρι Mdc, REM & Butthole surfers. Δλδ κοινή λογική ρε παιδιά, βγήκε κάποιος και έλεγε ότι οι Νιρβάνα αντιγράφουνε στεγνά τους pixies και το κάναμε αμάσητη τροφή. Τα τραγούδια είναι εκεί και μπορεί κανείς να βρει αναφορές μιας και οι Νιρβάνα ποτέ δεν είχαν ΤΟΝ προσωπικό ήχο. Με λίγο κριτική σκέψη και ακροάσεις καταλαβαίνει κανείς πως ο ισχυρισμός αυτός πολύ απλά δεν στέκει.
Και ναι θα βγει κάποιος να πει πως μα ο Νοβόσελιτς είχε πει αυτό και ο Γκρολ εκείνο και δεν θα διαφωνήσω. Πρέπει όμως να καταλάβουμε πως περισσότερο flipper θα βρει κανείς στο In Utero και περισσότερο Black Flag ή Wipers στο ντεμπούτο παρά Pixies. Για το nevermind ισχύουν τα ίδια και ακόμη παραπάνω.