Η εμπαθεια σου προς το προσωπο μου με αναγκαζει να σου ζητησω να μου διαγραψεις ολα τα ποστ που εχω κανει εδω μεσα, κυριως για το λογο οτι αδικα εχασα τον χρονο μου να “συζητω” με καποιους που θεωρουν τον κοσμο δικο τους και δρουν αναλογως…σβηνεις υποτιθεται οτι ειναι off topic η οτιδηποτε θεωρεις εσυ δηθεν προσβλητικο, οταν εχεις πραξει τα ιδια (που εχεις απαντησει πολλακις οφ-τοπικ σε ποστ μου και με χεις προσβαλει-βλεπε τα περι απονομης νομπελ,χαρακτηρισμους εναντιον αλλων site (off-topic παντα) και κατα συνεπεια εναντιον μου συμφωνα με την λογικη σου και λοιπες φαιδροτητες)…ειναι πραγματικα ενδιαφερον απο κοινωνιολογικη σκοπια το πως ακομα και στα πλαισια ενος φορουμ καποιοι αποκτωντας ενα δηθεν τιτλο αυτοχριζονται βασιλικοτεροι του βασιλεως …δεν προκειται να ξαναποσταρω στο rocking, οχι γιατι φοβαμαι καποιον Moderator που εχοντας αποκτησει μια ατυπη εξουσια θεωρει οτι μπορει να κοβει και να ραβει υπερ μιας υποτιθεμενης πολιτικα ορθης πολιτικης (οταν ο ιδιος λειτουργει με δυο μετρα και δυο σταθμα) , αλλα γιατι πολυ απλα δεν μου αξιζει να χανω τον χρονο μου ετσι ασκοπα και να εχω καποιον λογοκριτη πανω απτο κεφαλι μου, να προσπαθει να με απαναφερει στη “ταξη”…επαναλαμβανω οτι απαιτω να μου σβησεις ολα μου τα ποστ.σε περιπτωση που δεν πραξεις οπως σου ζητω θα απευθυνω σε καποιους απο τους editors για να πραγματοποιησουν την επιθυμια που…
το συγκεκριμενο κειμενο θα σταλει με μορφη pm και σε καποια μελη, με τα οποια ειχα μια καλη σχεση, ως ενημερωση και αιτιολογηση της αποφασης μου να αποσυρθω απο το φορουμ…
Αυτό είναι το πμ του Isis προς εμένα.
Μιας και δε μου είπε όπως τον παρακάλεσα τα άτομα στα οποία έστειλε αυτό το πμ, κατηγορώντας με δίχως να έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, απαντώ και δημόσια εδώ:
α) Ειλικρινά δε με νοιάζει αν πιστεύεις ότι έχω εμπάθεια προς το πρόσωπο σου. Το θέμα είναι ένα. Και οι 3 mods και ο 1 admin συμφωνούμε ότι το ποστ σου έπρεπε να διαγραφεί. Αυτό το γεγονός από μόνο του με πείθει ότι πολλά σωστά έπραξα και εν τέλει δεν κινήθηκα από κάποια εμπάθεια όπως υποστηρίζεις…
β) Τα ποστ σου, το είπαμε ήδη ότι δε διαγράφονται…
γ) Όντως έγινα βασιλικότερος του βασιλέως. Όσο ήμουν απλός χρήστης δίχως ευθύνες, έκανα ότι γούσταρα. Από τη στιγμή όμως που ανέλαβα την ευθύνη του να είμαι mod, σκοπεύω να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους μου την εμπιστεύτηκαν, κάνοντας στο έπακρο τη δουλειά μου.
δ) Ελευθερία λόγου υπάρχει. Μπορείς να γράφεις ότι θές. Μόνο που δε μπορείς να το γράφεις όπου θες. Αν θες να γράφεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό δίχως να δίνεις λόγο, φτιάξε ένα δικό σου site ή πήγαινε σε κάποιο άλλο φόρουμ (μπορώ να σου προτείνω αν θες). Στο φόρουμ ΤΟΥ rocking, υπάρχουν κάποιοι κανόνες και αν θες να γράφεις, πρέπει να τους ακούς. Αφού δε θες να υπακούς, μπορείς ελεύθερα να γράφεις όπου θες. Δε σε κρατάμε…
ε) απευθύνσου σε editor. Αν πάρεις διαφορετική απάντηση σφύρα μου… (ωχ! ειρωνεύτηκα! μάλλον τώρα έγινα προσβλητικός…)
Πλάκα θα είχε για μία εβδομάδα, να δώσουμε σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν edit και delete ποστς εδώ μέσα όποτε ενοχλούνται με κάτι… Να γελάσουμε με το χάος που θα έχουμε στο τέλος.
Αρκετό χρόνο έχασα με αυτό το θέμα. Εξάλλου στο φόρουμ δε μπαίνω για να κάνω το τροχονόμο και να έχω και τον κάθε …Νομπελίστα να με κατηγορεί και να με δυσφημεί επειδή κάνω τη δουλειά μου και το καθήκον μου. Με κάνει να σκέφτομαι αν αξίζει να σπαταλώ τόσο χρόνο από τις δουλειές μου για να τα ακούω κι όλας στο τέλος.
Εν τέλει καταλήγω ότι αξίζει γιατί το forum του rocking έχει πολλά γαμάτα άτομα και στο 90% του χρόνου περνάς ωραία με κουβεντούλα και αμπελοφιλοσοφίες. Όσοι θέλουν να είναι στην παρέα μας, είναι ευπρόσδεκτοι. Όσοι όχι, ας πάνε στο καλό. Ανεβάζουν και το ποσοστό των γαμάτων ατόμων εδώ μέσα…