Obscure διαμάντια

Βέβαια, και ευκαιρία να θυμηθούμε και τους ‘Ρώσους Maiden’!

Πολλά ωραία δισκάκια έχουν βγάλει οι συγκεκριμένοι, μάλλον αυτό (‘Hero of Asphalt’ ο αγγλικός του τίτλος) είναι το αγαπημένο μου.

5 Likes

Ερωτιάρικο , αλήτικο. Τραγούδι για να το τραγουδάς μεθυσμένος σε λάιβ αγκαλιά με τον κολλητό ιδρωμένοι χωρίς μπλούζα

5 Likes

Σε κάποιον έχουν λείψει οι συναυλίες :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Ας συνεχίσουμε λοιπόν ολλανδικά:

Ένα μόνο EP το '87 ήταν αρκετό για να κάνει τους Defender σημαντικό όνομα στους underground κύκλους - και όχι άδικα, αφού πρόκειται για καταπληκτική δουλειά. Το 2007 είχαν παίξει (headliners, παρακαλώ) στο Up The Hammers (τότε στο Next), όπου μεταξύ άλλων θυμάμαι μεγάλες εμφανίσεις και από αυτούς αλλά και από τους Adramelch!

5 Likes

Ο Βασίλης είναι ο μπασίστας;

Καλημέρα σε όλους.
Ας βάλω και κάτι ντουμ έτσι για αλλαγή

Φανταστική δανέζικη μπάντα με ένα μόνο ντέμο δυστυχώς

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον Φίλιππο πλατεία από Procession που συνεχίζει στα μονοπάτια του επικού ντούμ και μας χαρίζει μόνο διαμάντια. Δυστυχώς και σε αυτή την περίπτωση είναι μπάντα μόνο μιας κυκλοφορίας

4 Likes

Κιθαρα φωνη

1 Like

Oath of Woe δεν τους ήξερα. Δυνατοί!

Μιας και πιάσαμε Δανία, πάμε πάλι στα τιμημένα 80’s - ευκαιρία ψάχνω εγώ!

4 Likes

Ωραίο topic και καλές προτάσεις, θα ξενερώσω λίγο το παραπάνω ατσαλένιο σερί με κάτι πιο prog, πιο 70ς, πιο γερμανικό και δυστυχώς λησμονημένο από την χρυσή prog rock εποχή, τους Minotaurus.

Συγγενείς των Eloy, Novalis, Grobschnitt (αρκετά συγγενείς με τους τελευταίους) κτλ με ότι συνεπάγεται αυτό για όποιον δεν τον συγκινεί η γερμανική προφορά των αγγλικών στίχων :stuck_out_tongue: και το χασιμέϊκο ‘‘πίου πίου’’ -όπως λέει και ένας φίλος- της μουσικής τους…

8 Likes

Ωραιος!

Δυο τελεια δειγματα της us metal σκηνης βγαλμενα απο κελαρια και σοφιτες.

Οι περισσοτεροι λογικα θα τα ξερετε.

Ολοι σχεδον οι Slauter Xstroyes. Απιστευτο τραγουδι, και δισκος γενικα. Μοναδικη ατμοσφαιρα. Παρανοικη ερμηνεια. Σολο σαξοφωνο. Απο τα αγαπημενα μου γενικοτερα.

Παρομοιας αισθητικης μπαντα με ιδιαιτερες ατμοσφαιρες

9 Likes
6 Likes

Ρε μπαγάσα lupin τι ποσταρες!!!
Μου το χε γράψει ένας φίλος από το στρατό σε κασέτα. Παίζει να την έχω ακόμη.
Είχα πάθει πλάκα καθώς τότε είχα ακούσει ένα δύο κομμάτια από Eloy στο είδος αυτό.
Τρομερό άλμπουμ!!!

2 Likes

Αυτοι οι φιλοι και οι κασετες παλια τι θησαυρος!

3 Likes
3 Likes

Παλιά αν δεν είχες μεγαλύτερο αδερφό κάπως έτσι ξεκιναγαμε. Η δικιά μου πρώτη κασέτα ειχε ep helloween στη μία και another perfect day στην αλλη

6 Likes

Ναι. Και πολλές συλλογές σε κασσέτες θυμάμαι τα πρώτα χρόνια.

2 Likes

Εγώ παιδιά μετάλ έτσι άρχισα να ακούω, καθότι στο σπίτι ή αδερφή μου άκουγε ντίσκο, ένας συμμαθητής μου μου έγραψε μια κασέτα με διαφορά, από ροκ μέχρι μεταλ
Θυμάμαι χαρακτηριστικά dio - don’t talk, Crimson - lonely, msg - save yourself, manowar - heart of steel κλπ
Οπότε το θυμάμαι με συγκίνηση τα περί κασετας
Συγγνώμη για το offtopic

6 Likes

Καθε βδομαδα απο τα 15+ που πηγαινα ροκ σιτυ κ καισσα συναντουσα ενα φιλο που ταν πολυ ομπσκιουριλας για τα δικα μου στανταρντ κ μου γραφε οτι εψαχνα. Μια μερα του ζηταω warlord. Μου φερνει στην μια πλευρα warlord κ στην αλλη μια συλλογη δικης του εμπνευσης κ προτασεων που χε manilla road - war in heaven, king diamond - the eye, leatherwolf - rise or fall, fates warning - nothing left to say, jag panzer - the crucifix k sanctuary - eden lies obscured. Εκει αλλαξε η ζωη μου

8 Likes

Πολυαγαπημενο αμερικανο επικο pomp rock απο μελη των τελειων Asia του Thunder Rider. Οτι πρεπει για οπαδους ηχου απο Lordian Guard μεχρι Styx.

Αν το χει κανεις σε mp3 που με βολευει για ακροαση ας μου πει κατι :stuck_out_tongue:

9 Likes